Отговори
# 375
Здравейте дружки! Hug
Снежка  Hug благодаря, мило, за кафето!  bouquet
Дива  newsm51  love001 newsm51
Виждам, че сте давали предложения за останалите актриси ... аз не мога да преценя коя би играла Татяна, мисля да се доверя на екипа, вярвам, че няма да ни разочароват. Само Дениз Чакър в никакъв случай  не бих я понесла - тази пък въобще не става за рускиня. И с тази противна нейна уста ... А и наистина вече е старичка за такава роля ... във ВВ вече играе майка. Виж, тази Мелиса по-става, наистина е нежна и красива ... Ама каквото решат ...
Госпожата  Heart Eyes тъй като не зная кога точно ще се прибера днес, отсега ти пожелавам незабравима Нова година в нашия любим град! И от сърце ти пожелавам да се изпълни мечтата ти! newsm10 newsm51 Лек път, мило!
Хубав ден, момичета! Hug

# 376
Добро утро !  Hug
Снежка,  Heart Eyes благодаря за кафенцето !   bouquet

Много съм щастлива, че отново имаме подарък - реклама за така очакваният сериал !  Party
Хареса ми , а и как няма - тези очи, погледите .....обещават наистина интересна и вълнуваща история !  Peace

Колкото до каста - ще ни изненадат явно, дано да е приятно !  Praynig

Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти ! Дано !  Praynig Praynig Praynig

http://www.youtube.com/channel/UCeO24CYL-zyqOwPm7jYqxoA

http://statigr.am/kurtseytshuratv

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 10:16 от gospojata

# 377
Момичета Hug Hug Hug
Три пъти УРА за хубавата новина!  Party Crazy Party Crazy Party
 Страхотен маркетингов ход на комшиите- точно преди 12 час в новогодишната нощ- реклама на най- очаквания сериал! Всичко по заснемането до момента е загадка и ни разпалват любопитството до точката на пожара!!! Евала, както би казал Кузей...  bouquet  bouquet  bouquet

# 378
Добро утро,

Страхотна новина, и на мен ми хареса рекламната стратегия, едва ли ще гледам, ама като знам, че ще го дават и ще го видя след това, си е друго.

Госпожата Hug, пожелавам ти едно незабравимо посрещане на Новата година в този прекрасен град, да срещнеш Киво Grinning, да вземеш автографи за всички и да го поканиш при нас на гости (мечтите са безплатни)

Направих справка, Берен е родена на 26 февруари 1984, т.е след два месеца навършва 30. Малко съм ви подвела, но си изглежда точно на годините.

Хубав и усмихнат ден!

# 379
До сега го мъдрих-

Поздрав за Госпожата Wink

В романтичен Истанбулски сокак
чака млад юнак,
Госпожата силно да прегърне,
и тя с любов да му отвърне!
Във вихрен танц да я завърти
и да сбъдне всичките и мечти!

Как е Crazy Crazy Crazy

# 380
До сега го мъдрих-

чака млад юнак,

Как е Crazy Crazy Crazy

Страхотно е !  Hug Много ти благодаря !  newsm51
Мога само да добавя рефрена от популярната песен : Дано, Дано , ДАНООООО  ! Praynig

Мили момичета, от все сърце ви пожелавам весело посрещане на Нова година ! Посрещнете я с отворени сърца, пълни с обич, за да бъде цялата такава - пълна с любов, благополучие и сбъднати мечти !  Hug
Hug Hug

# 381
До сега го мъдрих-

чака млад юнак,

Как е Crazy Crazy Crazy

Oх, и на мен много ми хареса, Музата е била с теб,  shaaneGrinning Дето се вика, дай Боже, всекиму!
Сега госпожата, после и всяка от нас.  Embarassed

# 382
Госпожата, Heart Eyes  благодаря за пожеланието, да ти се връща.  Praynig  bouquet Весело посрещане на новата година в Истанбул с много положителни емоции.  bouquet  bouquet

ШаниHug много сполучливо. Hug

# 383
# 384
  • София
Ауу, колко са красиви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Терзи, благодаря!   bouquet Супер си!  Heart Eyes  Hug

Фарах е много сладка. Heart Eyes  На тези снимки и двамата изглеждат точно така както си ги представях.  Peace

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 19:40 от zarani

# 385

Ако в този му вид го срещна из истанбулските сокаци, изобщо не отговарям за себе си !  Crazy Heart Eyes Flutter Blush Whistling

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти от сърце !   bouquet

# 386

Ако в този му вид го срещна из истанбулските сокаци, изобщо не отговарям за себе си !  Crazy Heart Eyes Flutter Blush Whistling

Изумена съм от новата визия на Къванч!!! Crazy Crazy Crazy
 Госпожата, хич да не си се върнала... Wink Wink Wink

# 387

Изумена съм от новата визия на Къванч!!! Crazy Crazy Crazy
 Госпожата, хич да не си се върнала... Wink Wink Wink

Само с него, иначе - йок !  Naughty

Невероятна промяна, абсолютно различен, съвсем “непознат“ ! Вече съвсем нямам търпение !  Crazy

# 388
  • София
Вече сигурно 10 минути не мога да си отлепя очите от Къванч  Crazy  
К'во да правя като ми е слаб ангела.  Mr. Green  А уж щях да гледам сериала заради Фарах.  Crazy  Blush

# 389
Страхотни са и двамата, гледам във фейса визията на Къванч е предизвикала доста сърцетупи и влюбени момичета Grinning, в темата май също Joy. Много е нежна Фарах, и цветът е точно естествен и доста по светъл, изглежда ми невинна и чиста, точно както я описват в романа.

Страхотна двойка, започнах романа тези дни, и се чудя тези горещи кекс сцени как ще ги пресъздадат и най-вече как ще ги приемат съседите Thinking

Госпожата Hug, искаме да доведеш Кивоо Praynig Praynig Praynig Joy

Общи условия

Активация на акаунт