Отговори
# 390
Вече сигурно 10 минути не мога да си отлепя очите от Къванч  Crazy  
К'во да правя като ми е слаб ангела.  Mr. Green  А уж щях да гледам сериала заради Фарах.  Crazy  Blush

С теб сме, Зарани Hug! Моите ангели вече изчезнаха съвсем!!! Flutter Flutter Flutter

# 391

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 20:56 от dterziiska

# 392

Терзи Hug Hug Hug Давай и не спирай! Колкото повече, толкова повече!!! Flutter
Не знам като пуснат и трейлъра дали няма да вдигна и кръвното... Crazy Crazy Crazy

# 393
# 394
Терзи   bouquet  bouquet  bouquet
Това вероятно ще да е някой стар, аристократичен турски дворец!!! Thinking А и орнаментите са си ориенталски...  Whistling
Не ми се вижда да е руско присъствието...  bouquet

# 395
От сета...

# 396
# 397

Цитат
Kıvanç Tatlıtuğ kalbinin sahibini buldu!..

‘AŞK-I MEMNU’DAN
Kadınların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Ünlü oyuncunun yeni prensesi, tasarımcı Başak Dizer. Tatlıtuğ, Fransız sevgilisi Florence Eugene ile yollarını ayırınca kalbini bu kez, ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinin stil danışmanı Başak Dizer’e kaptırdı. İkilinin dizi sırasındaki samimiyeti aşka dönüştü.
4 AY ÖNCE BOŞANDI
Tasarımcı Başak Dizer yaklaşık dört ay önce eşi Oren Fransez ile boşanmıştı. Eşiyle sıkıntılı günler geçiren Dizer, bu boşanmanın ardından teselliyi Tatlıtuğ’da buldu. İki sevgilinin yaklaşık bir aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. İkili, ilişkilerini şimdilik saklıyor.

Упорито се пише, че Къванч и Башак имат връзка от месец и съзнателно я крият. Дамата се е развела преди 4 месеца.

# 398
Хай, дружки!  Hug
Терзи, Шани  newsm51  love001 newsm51
страхотни са Курт и Шура ... много ми харесват и двамата ... слава богу, Фара вече не е с онази жълта коса ...
Шани, аз пък бих се радвала, ако до Киво има любима жена ... стига е ходил тъжен ... все ми е тая коя е тя, стига на него да му е добре.
момичета, ето и дубльора на Киво / сетиха се, че му трябва   hahaha /
Скрит текст:

Ама на тази снимка най-много се изкефих ...

ох, лелеееее ...

# 399
Фенче Hug, и аз искам да виждам блясък в очите му! Crazy Онзи блясък, с който човек е готов през планини да премине и да пребъде... Ще видим какво ще се случи! Той е умно момче, а в момента- снимките на сериала имам предвид и новата му обсебила го роля,  има нужда от силен допинг. Ако момичето постигне всичко това- ейвала на нея! Hug Той да е щастлив!!!  bouquet

# 400
Обаче из целия фейс пишат, че Курт е много по-хубав от Шура  Joy Joy Joy е, има си хас ... какво да се прави, като него няма как да намерят хубавица, той е по-по -най! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Шани  Hug точно така мисля и аз! Нека! Дано! Peace

# 401
# 402

Терзи Hug Hug Hug Давай и не спирай! Колкото повече, толкова повече!!! Flutter
Не знам като пуснат и трейлъра дали няма да вдигна и кръвното... Crazy Crazy Crazy

Момичета, дъхът ми спря, безмълвна съм в очакване! Тук е съвсем различен и безпределно красив! Несравним!
Шани, споко, ще компенсираме -  моето е ниско.

# 403
Добро утро. Hug Hug Hug

Къванч е просто убийствен. Shocked Heart Eyes Crazy Heart Eyes

Страхотни са Курт и Шура ... много ми харесват и двамата ...

newsm10

Хубава неделя.  bouquet

# 404
Добро утро! Hug
Снежка  newsm51

Хубав ден, момичета! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт