Отговори
# 405
Добро утро! Готови ли сте за танц?

# 406
# 407

Ой-ой-ой - голяма красота - прелестни - очарователни - възхитителни - шикарни - вдъхновяващи - главозамайващи - дъхът ми спря ,наистина  Hug Hug Hug Hug

# 408
# 409
Терзи, неуморна си  Hug, благодаря ти за всички снимки на Киво и Фара  Heart Eyes

Момичета,  Hug Hug Hug

# 410
# 411
# 412
  • София
Терзи,   bouquet

Докато чакаме да станат ясни и останалите актьори, ето повече за Биркан Сокуулу.

Роден е в Истанбул през 1985 г. Завършил е университета Малтепе, отдел по радио и телевизионна продукция. В момента продължава следването си в университета Айдън в Истанбул, отдел драма и актьорско майсторство.

TV

2014  Kurt Seyit ve Şura / Star TV / Режисьор: Хилял Сарал
2013  Fatih / Kanal D / Режисьор: Мерве Гиргин
2012  Uçurum - Пропаст / ATV / Режисьор: Джем Карджъ
2010 - 2011  Küçük Sırlar - Малки тайни / Kanal D / Режисьор: Джеврие Демир
2009  Melekler Korusun - Ангели пазители / Show TV / Режисьор: Керем Чакъроолу
2009  Küçük Kadınlar - Малки жени / Kanal D / Режисьор: Хакан Аслан
2008  Elif / ATV / Режисьор: Бюлент Ишбилен

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 19:39 от zarani

# 413
Привееет! Hug
ето кои още ще участват в сериала

http://izleyiciplatformu.com/haber/1598-dizi-haberleri-4-basaril … drosundalar-.html

# 414
  • София
Фен, благодаря за новината!   bouquet

The most anticipated new series and their cast

The balance of the cast of the new series "Kurt Seyit & Shura" starring Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah has been established.

Elçin Sangu who previously was in the series "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" , and "Bir Aşk Hikayesi" who;; be portraying the character of Güzide.  Additional cast include Aslı Oran previously seen in the series "Karadayı" and Ushan Çakır and Birkan Sokullu will also portray important roles.

Елчин Сангу, участвала е във вторият сезон на "Времето лети" и серила ''Bir Aşk Hikayesi" - "Една любовна история".

Аслъ Орджан последно играеше в "Хулиганът" (Karadayı).

# 415
Зарани  newsm51  love001 newsm51
браво на теб за информацията! Аслъ я гледах в Хулиганът, ама другата ми е абсолютно неизвестна ... но ми харесва и тя! Казвам ви, този филм ще ни разбие, помнете ми думата! Peace

# 416
# 417
Привет от невероятният Истанбул !  Heart Eyes
Влизам набързо да докладвам, че днес не успях да го сгащя никъде наш левент, но мисията продължава !  Wink

Благодаря на всички за новата информация относно каста - много ми харесват дамите !  Peace Изобщо не ги познава и не знам нищо за тях, но като визия и излъчване, ми допадат !  Peace
Предусещам вкусът на един страхотен филм, на една добре разказана, красива любовна история, на една истинска , вълшебна приказка !  Heart Eyes

Хубава вечер !  Hug

# 418
Зарани,   bouquet

Аслъ Орджан много ми хареса в "Хулиганът", въпреки че беше отрицателен образ. Peace

ГоспожатаHeart Eyes

# 419
Момичета Hug, благодаря за всичките новини днес! Hug   bouquet
Новите актьори в сериала са ми напълно непознати. ooooh!
Днес направих едно откритие, но нещо не ми се получава с техниката (отказва ми да копирам адреса на текущ момент в клипа), но съм на 100% убедена, че красивата къща постната за Курт и Шура е същата, в която се снима и Чучулигата. Т.е. пансиона, в който се обучава Фериде! Това имам предвид:

Снежи Hug, знам, че си ревностен почитател на Фехрие, кажи какво мислиш...Извинете за спама!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт