Отговори
# 555
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден !   bouquet

Скрит текст:

Терзи,  Heart Eyes благодаря !   bouquet Много е красива Фарах - нежна и изящна !

# 556
Добро утро, дружки!  Hug
Госпожата  Heart Eyes благодаря мило, за кафето!   bouquet
Права си, когато, тогава ... само дето вече нямам никакво търпение  Laughing

http://www.gazetebox.com/haber_detay.asp?haberID=2380
да помоля някой да преведе   bouquet

# 557
# 558
# 559
# 560

Първото промо на Вълкът Сеит и Шура,проект осъществен от продукция Ay Yapim и главните актьори Къванч Татлату И  Фарах Зейнеб Абдулах,направо спира дъха.
Заради публикуването на промото няколко минути след започването на новата година,се наложило то да бъде качвано наново поради технически причини 4 пъти,въпреки това промото достигна убийствен рейтинг и се оказа с 8 883 000 гледания.Валсът на Къванч и Фарах остави феновете без думи.
Вълкът Сеит и Шура-адаптираният по книгата на Нермин Безмен сериал,взима идеята за една страстна любовна история,родила се по време на едно дълго завръщане от Русия през 20 те години на 19 век.Къванч влиза в образа на смел офицер,кримски турчин -Вълкът Сеит,той се влюбва от пръв поглед в момиче на име Шура от благородно семейство,изиграна от Фарах.

# 561

Първото промо на Вълкът Сеит и Шура,проект осъществен от продукция Ay Yapim и главните актьори Къванч Татлату И  Фарах Зейнеб Абдулах,направо спира дъха.
Заради публикуването на промото няколко минути след започването на новата година,се наложило то да бъде качвано наново поради технически причини 4 пъти,въпреки това промото достигна убийствен рейтинг и се оказа с 8 883 000 гледания.Валсът на Къванч и Фарах остави феновете без думи.
Вълкът Сеит и Шура-адаптираният по книгата на Нермин Безмен сериал,взима идеята за една страстна любовна история,родила се по време на едно дълго завръщане от Русия през 20 те години на 19 век.Къванч влиза в образа на смел офицер,кримски турчин -Вълкът Сеит,той се влюбва от пръв поглед в момиче на име Шура от благородно семейство,изиграна от Фарах.

Много благодаря, джанъм!  newsm51 newsm51 newsm51

# 562
Привет! Hug La_TempestadFAN, благодаря за превода!  bouquet
Нермин Безмен днес отговаря на въпроси за Курт и Шура във фейсбок-

https://www.facebook.com/nermin.bezmen.3

# 563
Привет! Hug La_TempestadFAN, благодаря за превода!  bouquet
Нермин Безмен днес отговаря на въпроси за Курт и Шура във фейсбок-

https://www.facebook.com/nermin.bezmen.3
Тук авторката поздравява Къванч

Скъпи Къванч,размера на човешкия дух нараства,когато го приемеш истински,духът на Вълкът Сеит те приветства....

После обяснява че Сеит в книгата бил с руското име Сейт,което не ми звучи много руско всъщност,не можело в сериала да има руски имена на главни артисти,затова имало някои персонажи с потурчени имена но основата им се запазвала
Казва също,че дълго са избирали актьорите за филма,било важно актьорите изцяло да се припокриват с образа си
Нермин също така е от хората, които най-много били настоявали Шура да е именно Фарах,в нея виждала това сладко,младо,наивно и красиво момиче от книгата,казва,че си е отдъхнала след избора на Къванч и Фарах,това било идеалния вариант за нея
По интересното е това като че ли newsm78

# 564
La_TempestadFAN, отново благодаря...  bouquet  bouquet  bouquet
Виждам, че в разговорите си Нермин намесва и името на Мурка. За какво точно става дума- ще има или няма да има заснемане на тази част от живота на Курт? newsm78 За мен това от родствена гледна точка на Нермин е още по- важно... Thinking

# 565
И аз отново благодаря за превода !   bouquet Също се интересувам ще има ли Мурка все пак ...

според вас това Киво ли е или дубльорът ? На мен ми прилича на дубльора ...
ето го Киво

нещо се ошашавих, тук си е Киво с неговите дълги мигли, а на другата снимка лицето ми се вижда по-закръглено  newsm78 абе той си е, явно така е излязъл на снимката. Peace

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 19:27 от queen_fenka

# 566
  • София
La_TempestadFANHug благодаря за превода!   bouquet

После обяснява че Сеит в книгата бил с руското име Сейт,което не ми звучи много руско всъщност,не можело в сериала да има руски имена на главни артисти,затова имало някои персонажи с потурчени имена но основата им се запазвала

Thinking Интересно! Защо да не може? На мен това не ми е особено приятно, в смисъл, че не ми е съвсем автентично, от тази гледна точка го казвам. Ако вземем например Татяна, (друга героиня или герой със славянско име от книгата не знам  Laughing) и ако тя е от главните герой, то тогава нейното име ще е потурчено. Не ми се нрави това, не че някой ще седне да се съобразява с мен де.  Mr. Green  Но ще изчакам все пак вече готовият продукт и тогава ще си кажа какво ми харесва и какво не. Надявам се само Едже да не го оплеска съвсем сюжета, с нейните типични неща дето ги пише и виждаме във всеки сериал. С две думи не искам повторения на сцени!  Искам да ме изненада приятно, да бъде оригинална този път, различна! Peace

Въпрос към Нермин Безмен от почитателка:
Kıvanç tam isabet bi tercih olmuş Nermin Hanım dizi Murka ile devam edecek mi?

Нермин Безмен:
HATİCE HANIM'CIĞIM, EVET, MURKA İLE DEVAM EDECEK...

Мисля, че тук става дума за Мурка. Доколкото разбирам, авторката потвърждава, че и Мурка ще я има в сериала.  newsm78

# 567
# 568
Доколкото подразбрах,Мурка ще си е съществена част от сериала,макар и да не се включи веднага..сега като,чета пак,феновете се интересуват,къде точно умира Шура,май в Париж..ама не мога да разбера това естествена смърт ли е,убийство на младини ли е newsm78 като не съм чела мога само да предполагам

името мурка сигурно и него ще го потурчат,тя нали беше туркиня newsm78

Автентичното винаги е по-добрия вариант,но винаги ги влеге потурчването явно,както и тук ако в заглавията на сериалите има турско име,заглавието се обръща на 180 градуса Peace

# 569
  • София
La_TempestadFAN, благодаря! За Мурка ако я има то е ясно, че ще се появи по натам.
А за това къде умира Шура знам, че след Париж заминава за Америка, и там живее до края на живота си.
Някъде в темите за Къванч май го четох, но не си спомням коя точно беше. Имаше много снимки на истинската Шура, както и такива на Нермин Безмен със сестра й. Помня обаче, че имаше снимка на авторката на гроба на Шура в Съединените щати.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт