Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 83 070
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Което ще рече,че в нашето градче може би няма!?

# 151
Което ще рече,че в нашето градче може би няма!?

... ми не знам и аз. Все си мислех, че няма значение дали са оригинални или от 2 лв/бр. Обаче, така чух и затова споделям.
Нямам личен опит.

# 152
 Ами аз лично не бих рискувала с менте,щото вместо да изпиша вежди ,ще извадя очи май.
 Якетата са бели и трудно се изпират на ниска температура.

# 153
Ами аз лично не бих рискувала с менте,щото вместо да изпиша вежди ,ще извадя очи май.
 Якетата са бели и трудно се изпират на ниска температура.

Сложи им прахче за избелване. То не уврежда тъканите. Само за вълна не става.

# 154
По-скоро цветоулавящи кърпички.

# 155
  • София
И за пухените якета не е ли по-добре топки за тенис на маса?

# 156
Момичета,как да премахна миризмата на цигари от стая,в която се е пушило?

# 157
  • София
Има ароматизирани пръчици, които са точно за цигарен дим. Аз доста често ги ползвам, но повече ми харесват тези с аромат на муск, сандал и пачули.
Освен това, в помещение, където се пуши е хубаво да гори свещ и тя поглъща цигарения дим. Е, не съвсем, но има ефект.

# 158
Първо трябва да се проветри добре ,после аромати -инак става..........
 В къщи никой не пуши и ако се наложи трябва да умра направо.
 Та чистият въздух си е най-добре.
И за пухените якета не е ли по-добре топки за тенис на маса?
Топчета пинг понг ли?Аз не съм пробвала и като ми казаха тенис го свързах с този на корт /хич не съм се сетила за на маса/?

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
Топки за тенис на корт трябва да са. Тези за маса са прекалено леки и няма смисъл от тях. Идеята е да блъскат в якето, така че да разбива пуха.
Относно истинските и евтините топки - аз лично от опит вече знам, че е редно да са хубави. На всичкото отгоре не са и по-скъпи. Бях взимала евтини от книжарничката до нас - след сушилнята смърдяха ужасно, че и дрехите покрай тях. Взех от спортен магазин комплект 3 топки за 12.00лв, на Уилсън. Ами не смърдят.

# 160
Проблема е ,че в нашият град надали има такива. Но ще проверя. Очаквах да кажете по -голяма сума ,12лв не е чак толкоз много.

# 161
Казаха ми да пера якетата с пух с топки за тенис /с пълнеж от естествен пух/.Колко топки трябва да са? И  нали е за да предотврати  това че перушината става на топки /бучки вътре?
  И още нещо -якетата ми са бели ,топките електриково зелени -дали няма да ми оцветят или има и други цветове топки?

Аз не бих рискувала с бяло яке и зелена топка...
Имам пухено яке, което се продаваше с топка за пране. Същата е като обикновените за тенис, но е по-малко мъхеста и е бяла.
Може би продават такива топки, потърси.

# 162
  • на Земята
С цветоулавяща кърпичка няма да има проблем.Може да се сложат и две,за по-голяма сигурност.
Сега да питам нещо.Кажете ми качествена черна боя за обувки,за естествена кожа.Да не придобиват сивеещ и избелял вид обувките.след няколко намазвания.Казабланка е една от тях.

# 163
Тя си беше добра. Преди доста години имаше на марката Саламандър такива продукти за поддръжка на обувки ,но дали има сега.Имах спрей за велур от нея ,не пропускаха вода и беше страхотен. /

# 164
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък да питам трик за обезмирисяване на йод  Sick Поради мазане с йод, разни дрехи явно си миришат, въпреки прането и сега от сушилнята излизат всички миризливи. Изчистих големия филтър, малкия също, минах с четчицата на прахосмукчаката барабана на сушилнята, но си смърди.

Общи условия

Активация на акаунт