Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 83 076
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Да се пусне празна с ароматизатор ,двойна доза пробва ли?

# 166
  • Ланкър, планините Овнерог
Да се пусне празна с ароматизатор ,двойна доза пробва ли?

Какъв ароматизатор трябва да е? Чувала съм за някакви кърпички, които се слагат вместо омекотител, но не съм купувала.

# 167
Омекотител исках да кажа ,извинявай. Просто сипи повечко и да се умирише хубаво. Може и да има друг начин ,нали има някакъв препарат дето се слага за дезинфекция и почистване на перални ,но не знам как мирише. Омекотител няма да навреди мисля ,може и да сипеш и в барабана.

# 168
Омекотител исках да кажа ,извинявай. Просто сипи повечко и да се умирише хубаво. Може и да има друг начин ,нали има някакъв препарат дето се слага за дезинфекция и почистване на перални ,но не знам как мирише. Омекотител няма да навреди мисля ,може и да сипеш и в барабана.

То пералнята не мирише, сушилнята се е вмирисала.

# 169
  • в огледалото на живота

Кондезна ли е?
Можеш да извадиш контейнера и да го накиснеш с препарат за почистване на перални например...

# 170

Кондезна ли е?
Можеш да извадиш контейнера и да го накиснеш с препарат за почистване на перални например...

Днес го вадих и пръсках с Цилит за баня. Самият него не го усетих, вътре в барабана само е май драмата.

# 171
Казаха ми да пера якетата с пух с топки за тенис /с пълнеж от естествен пух/.Колко топки трябва да са? И  нали е за да предотврати  това че перушината става на топки /бучки вътре?
  И още нещо -якетата ми са бели ,топките електриково зелени -дали няма да ми оцветят или има и други цветове топки?
Прала съм пухено яке-без топки и суших навън (просто изключих, че така не става). Трагедията беше тотална. Докато не се сетих и аз за това с топките и най-вече, че имам и сушилня  Joy(2 в1 с пералнята) Съсипаното яке пуснах с 3 топки за тенис в сушилнята и нещата се оправиха абсолютно! Оттогава пера смело (особено ако якето е на баклавички или поне има шевове на рае през него, тоест пуха все пак да е в ограничено пространство, а не из цялото яке) с топките и направо си пускам да си продължи и сушилнята. Само че при мен се налага да пускам сушилнята на най-дългата програма и пак може да не стига да се изсуши докрай-зависи от якето, та се налага на повторя за кратко сушенето (но моята пералня е старичка, ако си има отделно сушилня по-нова, може да става без да се налага повторка Joy...). Но бели якета не съм прала... Иначе за цвета на топките-аз бих провала да ги потопя  във вряла вода, за да се ориентирам дали пускат цвят.....

# 172
  • Стара Загора
...Кажете ми качествена черна боя за обувки,за естествена кожа.Да не придобиват сивеещ и избелял вид обувките.след няколко намазвания.Казабланка е една от тях.

Аз препоръчвам това.
Много я харесвам тази боя, мажа и кожените якета с нея. 2-3 лв. е, купувам я от куфланд.

# 173
  • на Земята
 HugБлагодаря,ще взема такава!

# 174
Момичета помагайте,гуменият уплътнител на вратата на пералнята е много замърсен,не зная вече с какво да го чистя,даже със спирт пробвах и нищо...

# 175
Момичета помагайте,гуменият уплътнител на вратата на пералнята е много замърсен,не зная вече с какво да го чистя,даже със спирт пробвах и нищо...
С препаратите за почистване на перални се почиства и гумения уплътнител, пробвай с него  Peace

# 176
  • София
здравейте Hugимам такава маса http://www.enikom-m.com/bg/product/0/masa-siana-duo/55345-2_7.html имаше едно малко петънце и минавайки покрай нея с вълшебната гъба на Сано го тръкнах  ooooh!и на негово място се появи хубаво бяло петно  Tired мога ли с нещо да и върна покритието  Praynig

# 177
Има спрей за дърво на Пронто,на медикс нещо си там с восък /пробвай и с пчелен восък /.

# 178
Справих се с петната от сива боя върху акрилен пуловер с препарат обезмаслител и сода за хляб и
повторно пране даже си взех цветоулавящи кърпички ама като гледам
колко ловят цвета ,все са си бели след прането  Laughing

# 179
  • Варна
здравейте Hugимам такава маса http://www.enikom-m.com/bg/product/0/masa-siana-duo/55345-2_7.html имаше едно малко петънце и минавайки покрай нея с вълшебната гъба на Сано го тръкнах  ooooh!и на негово място се появи хубаво бяло петно  Tired мога ли с нещо да и върна покритието  Praynig

Може би първият съвет от тази статия ще ти свърши работа  newsm78
http://econ.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0/20-%D1%85%D0%B8%D … 105_at.9_p.6.html

Общи условия

Активация на акаунт