Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 81 624
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
ravi може да пробваш със спрей предпране/ аз купувам от ДМ/ или обезмаслител да напръскаш преди да пуснеш в пералнята. Също да натъркаш със сапун за петна.

# 691
С обезмаслител и Ваниш съм опитвала - не става.
Ще търся сапун за петна и с него ще опитам, но пижамките са прани многократно и предполагам ,че петната са се фиксирали вече. Не , че е някакъв проблем за пижамите, но обичам да са им чисти дрешките.

# 692
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
кисело Ph на потта, платът се оцветява. няма махане.
имам същият проблем при тениските на мъжа ми.

# 693
Аз точно за това написах - спрей за предпране. Някой го беше похвалил, че изпира петна от продукти против изпотяване и аз тогава го взех. Идеален е и за бели маратонки  Mr. Green

# 694
Чистила съм такива петна от пот на бяла блуза. Намазах с тест за чинии на сухо и след няколко часа в пералнята както обикновено

# 695
Pipi,малко по назад съм пуснала линк към електронен магазин,макар,че могат да се намерят и по магазините за сребърна бижутерия....Ето и още един линк/аз ползвам тези,снощи не ги намерих,затова сега пускам и този линк/:http://www.nemos.bg/bg/produkt/kyrpa-sunshine-japan/

Благодаря ти, Люба!  Simple Smile

# 696
кисело Ph на потта, платът се оцветява. няма махане.
имам същият проблем при тениските на мъжа ми.

Даваха идеи с препарат против варовик , за кафе машини . Аз съм махала с обезмаслител от служебна риза Н-та употреба.

# 697
Благодаря на всички.

# 698
Да споделя , прах си килима с четка и препарат за килими + насапунисвах четката със сапун за лекета и килима светна. Само с препарата и преди съм прала , не се изпираше толкова добре. Разбира се е по-добре на химическо да се даде , но позапрахме положението за сега.

# 699
  • в огледалото на живота
Да споделя , прах си килима с четка и препарат за килими + насапунисвах четката със сапун за лекета и килима светна.
Какъв използва?
Последно прах с този Медикс и никак не останах доволна... Crossing ArmsПетната си стояха същите...
Скрит текст:
Занесох ги в най-близката автомивка:ми светнаха....

Имам въпрос:ъгловия диван в кухнята е от промазан плат:лъскав.
Нещо подобно:
Скрит текст:
Идеи как да го освежа/изпера?

# 700
Сапуна за петна е на Денк Мит - ДМ , препарата за килими е Emsal , но и  друг път съм прала с него , заслугата е на ДМ-ския сапун .

# 701
  • в огледалото на живота
Сапуна за петна е на Денк Мит - ДМ , препарата за килими е Emsal , но и  друг път съм прала с него , заслугата е на ДМ-ския сапун .
Ясно,благодаря.

# 702
Чашата, в която си държим четките за зъби  е матирано стъкло. Отвътре е засечена. Как да я изчистя?!

# 703
  • Пловдив
оцет и сода Peace

# 704
Чашата, в която си държим четките за зъби  е матирано стъкло. Отвътре е засечена. Как да я изчистя?!

Полирапид .

Общи условия

Активация на акаунт