Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 81 632
  • 721
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Лимонтузу не помогна, нито вениш, ако открия начин ще споделя, все пак мерси момичета  bouquet

# 61
Пробвай с вода в  която са варени картофи и с прясно мляко,с мляко като ученичка си почистих нова блуза цялата измацана с мастило.

# 62
Дъщерята си изцапала дънките с кръв / още се учим как да слагаме крилцата  Embarassed /.
Прах ги със студена вода, после с Вениш, търках на ръка..... сега ги пуснах в пералнята, като пак сложих Вениш,  ноооо  ooooh! не са се изпрали както трябва - жълтеят едни петна.

Някакви идеи  newsm78 но вече изпробвани.

# 63
Дъщерята си изцапала дънките с кръв / още се учим как да слагаме крилцата  Embarassed /.
Прах ги със студена вода, после с Вениш, търках на ръка..... сега ги пуснах в пералнята, като пак сложих Вениш,  ноооо  ooooh! не са се изпрали както трябва - жълтеят едни петна.

Някакви идеи  newsm78 но вече изпробвани.
Студена вода и сапун и се маха.
Спот за петна.
Но кръв се маха веднага със студена вода и обикновен сапун  - едни турски малки даже.

# 64
Не стана със студена вода и сапун Sad

# 65
  • в огледалото на живота
Не стана със студена вода и сапун Sad
Натъркваш със Спот петното и оставяш за час.
После третираш ръчно пак с него и прах за пране.
Ще изчезне  Peace
Скрит текст:

# 66
слагаш сапуна под петното и търкаш отгоре със четка под течаща вода -но според мен Ариел би го изпрал.

# 67
Днес ми попадна тази статия и реших, че може да е полезна и на някой друг, освен мен: Как да почистим дома си с лимон, сода и оцет

# 68
Момичета, имам едно питане, купих си една жилетка, обаче в последствие видях, че ми е много голяма...90% полиестер, 10% вълна. Дали бих могла да я изпера на 60 градуса с центрофуга и да се свие?  Rolling Eyes(както прецаках един пуловер миналата година Laughing)

# 69
Според мен няма да се свие, но не пречи да пробваш. Или да си я подмениш за по-малък размер

# 70
Ами тя от миналата година, а и още тoгава нямаше други размери, та...остана ми тази надежда Grinning

# 71
Дрехи, които са ми станали големи пускам на сушилня, почти с всички съм успявала.

# 72
Нямам сушилня Cry

# 73
намери някоя съседка, която има.  Peace

# 74
  • София
Момичета, имам едно питане, купих си една жилетка, обаче в последствие видях, че ми е много голяма...90% полиестер, 10% вълна. Дали бих могла да я изпера на 60 градуса с центрофуга и да се свие?  Rolling Eyes(както прецаках един пуловер миналата година Laughing)

Имай предвид, че може да се смали повече от един номер.  Wink

Мисля, че знам отговора, но все пак надеждата умира последна.  Grinning  Има ли начин да се обезмирисят ботуши, носени 4-5 пъти?  newsm78  Дъщеря ми си е купила нещо супер некачествено, подобно на набук, от което краката ѝ започват да миришат все едно 1 месец не си е сменяла чорапите.  Mr. Green Безумно е! Ще се наложи да купуваме нови, защото не се търпи, но още не мога да прежаля 60-те лева, които даде.  Sad 

Общи условия

Активация на акаунт