WIZZ AIR 11

• 62 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
...
И аз с този въпрос. За края на август - началото на септември до Болоня и от Милано.

Края на август и началото на септември рядко има ниски цени на билетите.
Много българи живеещи в чужбина и върнали се към Б-я през лятната отпуска си заминават.

# 661
Благодаря, все си мислех, че ще паднат под тези 270 - 300лв. в посока. Ще погледна друг превозвач ooooh!

# 662
Получих го! Мерси!
А онлайн чекирането колко дни преди полета е активно?

# 663
  • София
Около месец преди полета.  Peace

# 664
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Точно 30 дни преди полет, не около.

# 665
стачката обявена за 10 февруари е за тези които са към цитираните синдакални организации, не може отсега да се каже дали ще бъде потвърдена или евентуално отменена.
другата седмица о по-вериятно да има актуална информация.

по принцип в бергамо не стачкуват , в болоня е по-вероятно впредвид силното влияние на синдакатите  там.

за цените на уиз е очевидно че не са лоу кост сравенено с конкуренцията и най-вече сравнено с бг стандард -уви последен в еврозоната. Sad

# 666
стачката обявена за 10 февруари е за тези които са към цитираните синдакални организации, не може отсега да се каже дали ще бъде потвърдена или евентуално отменена.
другата седмица о по-вериятно да има актуална информация.

по принцип в бергамо не стачкуват , в болоня е по-вероятно впредвид силното влияние на синдакатите  там.

за цените на уиз е очевидно че не са лоу кост сравенено с конкуренцията и най-вече сравнено с бг стандард -уви последен в еврозоната. Sad

не искам да ви разочаровам, но единствения ми отменен полет беше точно до Бергамо...но дано да имате късмет!

тук на летището казаха, че до Италия няма никакви полети, което естествено се оказа, че не е така
но уви УИЗ-а до Бергамо беше отменен

# 667
  • Пловдив
стачката обявена за 10 февруари ....

Благодаря ти за отговора! Ние точно до Болоня ще летим, не до Бергамо.
Значи няма смисъл да се обаждаме на Wizzair, след като още в Италия не са наясно.
Ей, писна ми от техните стачки. Веднъж ни бяха отменили полет от Рим до Солун, но не беше чак такъв проблем, защото и на следващия ден имаше такъв полет. А тук са веднъж в седмицата - цялата екскурзия пропада...

# 668
Споделям това, което ми писа приятелка на лични относно стачката:

Цитат
"Другата стачка е най-общо за всички във въздушния сектор, персонал по летищата (тези при чек-ин., багажи и т.н.) и индуцирани (почистващи фирми, магазини, кафенета и т.н. на летищата).

Към първата група спадат контролните кули, сам. компании.

Нискотарифните компании обикновено не стачкуват, в Бергамо пък още по-малко.

Единствено проблем може да създадат от Контролната кула, но е стачка само на базовите синдакати.

Не можем да гадаем, трябва да се проверява полета. "

Надявам се на благоприятно решение.

# 669
  • Пловдив
Благодаря ти за съдействието,  Мимии!

# 670
Най-тъпия въпрос на света, ама да питам - скоро мислите ли, че ще падна цените  Mr. Green
Това, защото подозирам че благодарение на кукитата ме шпионират и ми вдигат цените за желаната отсечка.

Ако се съмняваш в кукитата, изтрий ги и пробвай пак. Или влез в инкогнито режим, ако има на браузера. После няма да се съмняваш, а ще знаеш.
А цените за края на август - септември винаги са високи, евентуално ако обявят намаление може да им се отрази, иначе няма да намалеят.

# 671
Момичета моля за съвет. Сбъркала съм първата буква в името на мъжа ми при купуването на билетите. Вместо Yulian съм писала Julian. Полетът ни е вдругиден за Рим. Все още не съм го регистрирала. Дава ми да променя всички други данни, но не и името. Какво трябва да направя? Мога ли да го оставя така или ще ми направят проблем?

# 672
Не би трябвало да е проблем, но ако държиш да го поправят, им се обади по телефона.

# 673
Не ми се иска да се обаждам, но се притеснявам да не би да не го качат заради тази сбъркана буква ooooh! Иначе всички останали данни са верни.

# 674
Не ми се иска да се обаждам, но се притеснявам да не би да не го качат заради тази сбъркана буква ooooh! Иначе всички останали данни са верни.

Те със сигурност ще го качат, но е възможно да ви таскуват за промяна на името(ако забележат естествено).
Аз бих се обадила по телефона и безплатно ще го променят.

Общи условия

Активация на акаунт