Астрология-4 тема

• 74 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
.....
С червеното вино не се филмирам , знам че значи нещо./ освен че сме си изкарали добре/  Crazy hahaha  ...кажете какво бе хора, ако някой знае  Crazy

...
Ето това намерих за виното Simple Smile
*Ако счупите пълна с вино чаша, ще намерите трайна любов.
*Не се плашете, когато разлеете вино. Това е на хубаво.
 Peace

# 31
.....
С червеното вино не се филмирам , знам че значи нещо./ освен че сме си изкарали добре/  Crazy hahaha  ...кажете какво бе хора, ако някой знае  Crazy

...
Ето това намерих за виното Simple Smile
*Ако счупите пълна с вино чаша, ще намерите трайна любов.
*Не се плашете, когато разлеете вино. Това е на хубаво.
 Peace

....еееееееех, ама знаех си аз , че значи нещо!  Laughing  
I♥M♥V♥ благодаря ти!   bouquet Hug

# 32
Елч...виж дали тр Плутон не ти прави квадратура с Венера? Ако да, изчакай го да мине, защото периода е кофти, в смисъл, че всичко опити за бебеправене ще са неуспешни. Изчакай го да мине. Peace
Надявам се все пак, че го нямаш тоя аспект  Mr. Green

Момичета, сънувах сън, че получавам майл от фирмата за която много искам да работя, като ме уведомяват с  добре дошли при тях като нов член! Събудих се с най-голямата усмивка  на света Grinning
 Ей ся, тоя съм трябва само да се сбъдне , и то  в най-скоро време Sunglasses

# 33
При мене Уран е в първи дом и си се мандахерца от много време там, като цяло добри аспекти ми образува ама въобще не ги усещам, имам един сатурнов възврат който ми разказа играта последните години сега го чакам най накрая да се разкара че не се трае вече   Crazy то са едни квадрати и съвпади от планета на планета   #2gunfire

Lailah ,как ти действа сатурновия възврат, какви събития ти донесе? Пишеш, че ти разказва играта...в каквъ смисъл? Rolling Eyes  Как  ти се отрази той  на личните отношения?  Rolling Eyes

# 34
куку-руку, плутонът си трае, чака ме една опозиция уран-сатурн, която малко ме притеснява, но този път съм решила да се пробвам пък да става каквото ще. от 1,5 години все нещо чакам - я мъж, я след спонтанния аборт, я гинекологични проблеми, сега и хашимотото - аман! аз и в натала си имам уран в 5 дом и той много ме шашка. на всичкото отгоре той е в съвпад с меркурий. разчитам само на това, че там са ми още и венера и слънце, и се надявам все пак да имам още дечица.

I♥M♥V♥, не правя драстични диети. просто няма как - аз съм стрелец със стрелец на к6 - ограниченията не ги долюбвам хич Laughing Laughing Laughing не особено стриктното ограничаване в хранта гледам да компенсирам със спорт. но трябваше да отслабна преди плановете за бебе - едно, че бях много пълна и щеше да стане съвсем грозно и второ, че и многото килограми също пречат на забременяването и износването Sad

# 35
  • София
При мене Уран е в първи дом и си се мандахерца от много време там, като цяло добри аспекти ми образува ама въобще не ги усещам, имам един сатурнов възврат който ми разказа играта последните години сега го чакам най накрая да се разкара че не се трае вече   Crazy то са едни квадрати и съвпади от планета на планета   #2gunfire

Lailah ,как ти действа сатурновия възврат, какви събития ти донесе? Пишеш, че ти разказва играта...в каквъ смисъл? Rolling Eyes  Как  ти се отрази той  на личните отношения?  Rolling Eyes

Ами всякакви в общи линий. Развод, здравословни проблеми, много хирургични операции, имах и проблеми на работа всичко това съпроводено с депресии.... Аз имам стелиум в 8 дом Сатурн, Плутон, Марс и Юпитер и съответно тези 4 планети правят квадрати със Слънце, Луна, Меркурий и Венера и докато се възвърне и транзитира с тях че и да излезе от 8 дом ....

# 36
момичета може ли да помоля за нещо Embarassed знам ,че може би е малко нахално, но наистина ми е много важно, а аз не съм много специалист в тази област, но вярвам в астрото ,може ли да ви дам даните на човек, който минава през много тежък период,здравословно и не само  и не знам какъв ще е изходът , иска ми се да знам дали щр го премини и на какво се дължат тези проблеми като се има в предвид че нещата тръгнаха на зле от 7 8 години ,сега като че ли е пикът , проблемите не са само здравословни, ако може да се види дали ще оздравее или ще се задълбочат проблемите?
Дано не е много нахално ,но ще ви бъда много признателна ако ми помогнете, бих отишла на астролог, но за съжаление в момента фин положение не ми го позволява.

МНОГО благодаря, ако успее някой нещичко да ми каже и още веднъж се извинявам ,но наистина положението е сериозно и ме се иска малко доп инфо, защото и лекарите не знаят от какво се влошава

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 03:50 от bubanka

# 37
Проблемите са започнали наистина преди поне 8 години. Тогава Плутон е транзитирал в съвпад с натална Луна в 6дом, която пък управлява асцендента - физическото тяло. Има съвпад на Луна с Нептун в 6-ти, което е предпоставка за отслабено  здравославно състояние и заболявания. Също така и за трудно диагностициране.  Става ли въпрос за някакви зависимости при този човек - алкохол, наркотици, или нещо свързано със стомашни разстройства, анорексия, булимия? В момента е в много важен период, възврат на прогресивна луна, предстои и сатурнов възврат. В рамките на по-малко от година предстои и дирекция на Сатурн към IC/MC. В момента пък Плутон транзитира върху управителя на 10-ти дом Марс – вероятно има проблеми свързани с кариерата, професионалната ти ориентация, както и социалния  статус.
Не виждам скорошно подобрение за съжаление.
Добре е да се обърне към астролог, специално по въпросите за здравето.

# 38
проблемът не е свързан със зависимости, гастрологичен е но май цялото това състояние се дължи на нервна почва а  и с живота който има е напълно разбираемо!
Всъщнсот състянието се влоши преди 2 месеца след инцидент(дълга история), а преди това и загуба на скъп приятел, доста се насъбра иначе преди 8 години живота се преообърна и тръгна на лошо, наистина ли няма данни за подобрение поне здравословно? и нещо друго има ли преспектива за нова любовна връзка, защото и там нещата са заплетени, трудно създава връзки?има ли вероятност за брак, семсейство на по късен етап а и в професионален план къде била най успешна реализацията защото има различни възможности и  е малко объркващо накъде да се ориентира ?

# 39
какво значи възврат на прогресивна луна и  сатурнов възврат newsm78 това лошо ли е?
 простете не съм много наясно

# 40
 и да абсолютно точно има ги тези проблеми и с кариерата и със социалния статус, не знам с какво  да се захвана за да постигна удовлетвореност, по принцип имам силна воля и всичко което захващам се получава но сега съм дста объркана, имам усещането че трябва да се върна и да работя това което обичам, но което изоставих, а именно изкуството, дори и без пари, дали бих имала успех?иначе имам идеи и за малък бизнес, а по образование съм преводач въобще пълна каша...
Изпитвам необходимост от път, не се чувставм на мястото си , а и имам проблем с родител доста деспотичен, въпреки че отдавна не му обрущам внимани за съжаление другия го загубих преди доста време , това беше човекът ,който ме разбираше напълно и много ме ибичаше оттогава тръгнаха и проблемите..

# 41
забравих да ви благодаря за това че се занимавате с моята натална карта  bouquet

# 42
 а и тази дирекция на сатурн, нещо лошо ли значи , някакви лоши неща ли вещае?

# 43
Мисля, че като преводач си удовлетворила потребностите на Слънцето в 3 дом и стрелешката си Луна   Wink. Би могла да се ориентираш към всякакви професии свързани с комуникации, пътувания, туризъм, контакти с чужденци. Например като екскурзовод чудесно би се справила. Още повече, че Юпитер е най-издигнатата планета в картата ти, най-близо до МС. Професии свързани с писане, също. Предполагам, че се изразяваш доста добре и езиците ти се отдават. Право, също е подходящо. 
Не знам с какъв точно тип изкуство се занимаваш, но едва ли точно с него ще можеш да преживяваш. Като хоби е чудесно, може би свързано с работа от вкъщи, или пък с насоченост към интериора на дома.   
Загубата на родител пак ли е била някъде преди 8 години? При транзита на Плутон върху Луната,?

Относно връзките - трудно се доверяваш и разкриваш, трябва първо добре да опознаеш човека за да допуснеш по-близки отношения. Не виждам пречки за брак, макар и на по-късен етап.

Всеки човек, на възраст около 28-29 години,  изживява възврат на прогресивна Луна, последван и от Сатурнов възврат. Обикновено този период се помни с важни житейски промени - при всеки е различно - създаване на семейство, избор на професионална насоченост, раждане на дете и т.н.

# 44
Мога ли и аз да помоля за същото като belladonna86? Ако е удобно, ще пиша на лични, а ако досаждам, тъй като за първи път пиша в темата - предварително се извинявам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт