Астрология-4 тема

• 75 009
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,

Аз също се интересувам от астрология, но досега не съм посещавала астролог. Благодарение на сайтове от първа страница, разбрах в кой дом са били различните планети при раждането ми. И аз съм от тези със Сатурн в 5 дом, забременях сравнително лесно и засега имам прекрасна връзка с дъщеря си  (дано завинаги да е така  Praynig ). А какво означава, ако в даден дом няма планета?

# 106
Здравейте  Grinning Приемате ли начинаещи астролози с питанки в очите?

Цял живот си живеех с мисълта, че съм риба с асцендент Козирог, докато един от асистентите ми не ми направи натална карта и ме шамароса с твърдението, че асцендентът ми е Скорпион и че дори и едно от заболяванията ми /поликистоза- понастоящем отхвърлена!/ идва от асцендента.
Някоя от вас наема ли се да ми направи нова натална карта и ако може, тълкувания в личен план?

# 107
Ako домът е празен се гледа кой е управителя, къде е и какви аспекти сключва. Няма празно в астрологията  Laughing

# 108
zorita, ако това за празното е към мен

Зодия Риби
Асц Козирог

Слънце в Риби
Луна в Телец
Меркурий във Водолей
Венера в Овен
Марс в Козирог
Юпитер в Овен
Сатурн/Уран/Нептун в Козирог
Плутон в Скорпион
Хирон в Близнаци
Лилит в Лъв
True node Риби
P. of Fortune Везни
Vertex Лъв

Асц Козирог
МС Водолей

Копирам за домове резултата

Слънце           2
Луна           5
Меркурий             1
Венера           3
Марс         12
Юпитер           3
Сатурн         12
Уран         12
Нептун           1
Плутон         10
Хирон           6
Лилит           8
True Node             2
P. of Fortune        9
Vertex                7

# 109
Според мен е към мене коментара...
Аз се учудих, защото всички връзки (не знам дали така се наричат  Blush ) се намират в едната половина на наталната карта. Луна във 2 дом, Плутон - 4, Сатурн - края на 4 дом (поради което го броят в 5 дом), Уран и Юпитер в 5, Слънце и Нептун в 6, Меркурий и Венера в 7, Марс в 8, True Node (не знам как се превежда) - в 12. Зодия Козирог, асцедент - Рак (по едно време си мислех, че съм Близнаци). В 1, 3 и 10 не виждам никаква планета.. Как се определят те, какво да гледам?

# 110
Здравейте момичета. Предстои ми раждане с планово секцио в края на януари или началото на февруари. Може ли някой да ми помогне за избора на дата. На 28.01.2014 влизам в девети месец и засяга съм харесала 31.01.2014; 03.02.2014; 12.02.2014, какво мислите? Благодаря на всички предварително Simple Smile

# 111
Здравейте момичета. Предстои ми раждане с планово секцио в края на януари или началото на февруари. Може ли някой да ми помогне за избора на дата. На 28.01.2014 влизам в девети месец и засяга съм харесала 31.01.2014; 03.02.2014; 12.02.2014, какво мислите? Благодаря на всички предварително Simple Smile

Мога да ти препоръчам да се консултираш с астролог, това е много важен и отговорен избор, не е за съвети от форум
На прима виста, според мен,  да не е 31.01 и 12.02/ това на база номерология, 31 се води кармична дата, а за 12 знам от номеролога, който ме съветваше за дата при избора на синковеца, да го пропусна.
За празните домове, знам че е ок, т.е. приемат се за отработени темите, които символизират съответните празни домове....

# 112
Lailah, слава Богу живеем във времена, когато медицината е толкова напреднала, че всяка една диагноза за стерилитет може да не е окончателна. Има и ин-витро и въобще нещата не стоят като през средновековието. Точно поради това, аз лично категорични изводи дали някой ще има или не деца избягвам да правя.  На мен също двама астролози ми бяха правили прогнози, които така и не се сбъднаха - единия, че няма да имам дете, другият - че ще имам, но ще е с генетични увреждания. И двамата сгрешиха. Имам живо и здраво дете, заченато по съвсем нормален, естествен път, макар и с известно забавяне.

Относно инцидентите - мисля, че ако става въпрос за леки пътни инциденти с коли може да се разглежда 3 дом, за други, по-сериозни, на границата със смъртта - 8 дом.

tovako79 , според мен и трите дати не са особено удачни. На 31.01 има новолуние във водолей (Слънцето и Луната са в съвпад),  на 03.02 - Луната е в съвпад с Уран в овен - дава много експлозивен характер, неуравновесеност, избухливост, раздразнителност, на 12.02 - Луната е на трон в рак, но пък пак е в нехармоничен аспект,квадрат  с Марс.
Помисли върху дата 09.02 - Луната ще е нарастваща,  в знак близнаци и ще е в голям въздушен тригон със Слънцето във водолей и Марс във везни. Без негативни аспекти.Peace

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 12:03 от Greene

# 113
Благодаря за коментарите. Датите ги гледах общо вето за излизат с число на живота 3, но наистина имат не добри аспекти. 09.02.2014  е доста по-удачна. Simple Smile ако разбирасе малката госпожица не вземе нещата в свои ръце Simple Smile

# 114
Хубава работа сега! Пробвах да изчисля асцендента на щерката в сайтовете от първа страница и ми излиза различно - в едните е риби, в другите - овен. Кой да считам за най-надежден?
А моя дето винаги съм смятала, че е лъв, излезе рак  Rolling Eyes
Съвсем се обърках!

# 115
# 116
Инцидента сигурно се води лек, защото с малката нямаме и драскотина, само джипа трябва да се ремонтира/ спукана гума, заден мост, и не знам още какво ще се окаже/, но си е цяло чудо че оцеляхме и не сме ранени/ невероятен късмет и в двата аспекта положителен и негативен: да уцеля разместената шахта, както и да оцелеем и ни няма нищо/един от мъжете, които спря да ми помогне, каза, че ако сме били с кола е щяла да се преобърне, ние само се завъртяхме на пътя и минах през две ленти и успях да спра в третата, чудо е че никой не ни блъсна, а на околовръсното се кара с 70/80км/ч можеше и в стълба да се забием, или в мантинелата....и сега 3 или 8 дом да се гледа?
Аз в моята карта напрегнати аспекти може да се каже, че нямам /един квадрат на Юпитер и Нептун/.
Интересното е, че след раждането на синковеца/ той има почти съвпад на Марс и Луна, 10гр. без 3 мин., нали майката е Луната в картата/, А.Вотей ми каза, че всяко дете идва с мисия и внася определени неща в семейството, в моята карта няма показатели за пътни инциденти, но от картата на синковеца относно майката , има подобни възможности, не за нещо животозастрашаващо, но има....защото специално я питах дали да шофирам/ до преди 2г. не бях шофьор, само книжка имах/. Каза ми да спазвам всички знаци и правила......... Полицаите ми казаха, че ако съм гледала качествено пътя, щяла съм да видя разместената шахта и да я заобиколя, един вид аз съм виновна

# 117

Много благодаря   bouquet
Била съм в голяма заблуда значи - вместо с огнените Лъв и Овен излиза, че сме с водните Рак и Риби  Laughing
Ама хич не се чувствам Рак, може ли да си остана с асцендент Лъв  Mr. Green

# 118
Ани, виж за някакви транзити към асцендент и упр-л на асц., трети дом и упр-л на трети, осми и упр-л на осми.

# 119
  • София
Greene ами нямам предвид пътни инциденти ами някакви безумни неща, от сорта както си ходя извъртам си крака - скъсан минискус. Обувам си чорапите -сецнах се. Уж лека операция 2 седмици след нея масивен кръвоизлив  Rolling Eyes Иначе съм инала и други безумици все такива  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт