Астрология-4 тема

• 75 034
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз съм козирог с луна в рак и везнишки стелиум(марс, сатурн,плутон), който ми квадратират слънцето и луната. Та примерно мене ме приемат за конфликтна хората около мен, аз не смятам че съм. Просто имам мнение ако реша го споделя, и чуждото по въпроса не ме интересува. Дефакто аз не споря, не отстоявам, а отсичам, което не особено добра стратегия. В общи линии съм много търпелива, можеш ръченица на главата ми да играеш, и в един момент ще се обърна и повече няма да ме видиш никога, но пак избягвам директния конфликт....
Та всеки сам намира как да отстоява себе си, това че не всички се палим и спорим е хубаво Simple Smile

# 601
И аз съм Козирог,  асц. Стрелец, луната не я знам - не мисля, че съм агресивна или че обичам да влизам в спорове - точно обратно -гледам заобиколно и елегантно да си постигам моето. Наумя ли си нещо - не се отказвам.

# 602
  • София - Рим и обратно
Благодаря ви много за насоките Hug
Леле, аз сега си виждам Марс - в Овен Crazy. Ама изобщо не съм толкова войнствена пък аз...

# 603
  • София
Момичета може ли някой да погледна тази синастрия  Embarassed
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4s6fileL4tQ3q-u1400483279 … dd=20&ast=433
Определено се вижда привличане в картата, харесване, разбиране между двамата, но нещо в дългосрочен план дали има потенциал не виждам  newsm78
Съвпада на марс и плутон ме притеснява, както и аспектите на сатурн и уран Simple Smile другото което ми е интересно какво мислите за противоположностите по знак на слънцата и асцендентите  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 18:01 от Lailah

# 604
моята дъщеря е още малка (на 3,5г.) козирог с асц козирог, с марс в козирог (в 1 дом) и овенска луна, и въпреки това е определено неагресивна, много предпазлива, никога не се хвърля с главата напред, просто е зверски твърдоглава и науми ли си нещо е като танк Laughing

Няма да е за дълго. Особено, ако Слънцето е първодомно.

# 605
първодомно е, в широк съвпад с Марса...

# 606
Слънце съвпад Марс, честито, определено няма да е кротка, мила и добра Wink, ще бъде доста енергична, и да не си и насреща, ако бъде ядосана/ моя милост е със същия съвпад, но добре, че Марса ми е Везни, а Слънцето само Ск, ако и двете бяха в Ск...............трябваше да ме заобикаляте от далеч, щегувам се

# 607
хаха, Ани, много ме успокои и ти! Simple Smile)))
Ако трябва да съм честна досега откакто се е родила е много кротка и добра, но я държа под око Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз преди все исках дете овен и все я чакам да се превърне в такова Laughing Laughing Laughing

# 608
  • София
Елч това е описанието на майка ми за мене като дете Simple Smile на дърти години определено доста съм се променила  Flutter

# 609
Моята голяма дъщеря е с Луна във Везни. Направо се шашнах, четейки описанието, все едно някой беше писал специално за нея Shocked.
Обаче ме притеснява дали с течение на времето ще изчисти този болезнен страх от конфронтации и неистовия си стремеж да е приета и одобрена. Знам, че второто е присъщо за възрастта, но бих била адски благодарна ако някой може да направи такова предвиждане. СлънцеЛуна, ако имаш време - ще съм ти задължена Hug Родена е на 8.07.2000 г в 21.45 ч.
Иска ми се да знам как да й помогна да е малко по-борбена. Или няма нужда да се меся в това newsm78.

Не е само от Луната във Везни.

Има стелиум в 6-ти дом. 6-ти дом е домът на Девата. Девата е известна със скромността си, а стелиумът е в знака на Рака, който се характеризира с много високата чувствителност.
Луната е в квадрат с Венера - търси одобрението на другите и иска да общува с хора, които я харесват. Луната прави доста тежки аспекти, което показва конфликт с майката или с някоя жена, защото Луната се свързва с жените. Може около нея да има някоя жена или момиче, което я потиска.
Също така водата в нейната карта е твърде много, а огънят почти липсва. Водата е чувствителност, а огънят енергия и действие. При наличието на твърде много вода се препоръчва физическа активност и отбягване на някой храни - тежки, с много мазнини, твърде много сладко и млечни продукти.
Последно искам да отбележа, че с този Плутон в 10-ти дом ще бъде борбена в работата си, ще има силен стремеж да се издигне, професията й ще я трансформира. С плутон и управител на 6-ти дом в 8-ми е възможна Скорпионска кариера - политика, финанси, застраховане, нещо такова.

# 610
Момичета, така и не получих отговор на следното - изместиха ми часа от 10:10 на 10:17 тоест 7 мин.напред и ми казаха важно събитие, което ме обърква малко. Обаче майка ми е убедена,че стария час ми е верния. Ако е права,то събитието ще се случи по-рано или по-късно?  newsm78

# 611
  • София - Рим и обратно
СлънцеЛуна, много ти благодаря    bouquet Страхотна работа!
А тази "лоша" луна ме притеснява, аз съм й най-близкият човек...сега да не вземе да се окаже, че й влияя зле и съм лоша майка? newsm78. Замислихте ме дали не й дишам прекалено във врата, но това е само, когато се тревожа, че е инертна... Не знам.
А иначе, имаше една приятелка, която действително я потискаше, и то съзнателно и методично, по всички параграфи, а бяха неразделни от бебета, много странна връзка имаха. Слава богу, моята намери сили и се откъсна.
Много се радвам, че ще е мотивирана в работата си. Тя сега това се насочи да учи - финанси и търговия. Сама си го избра  Simple Smile.

# 612
Здравейте! Много ще съм благодарна някой ако ми пише на лично за да ми помогне с разгадаването на наталната карта.Ще му я предоставя и нека ако разбира да ми каже няколко неща.Благодаря предварително пишете моля Simple Smile

# 613
Момичета, така и не получих отговор на следното - изместиха ми часа от 10:10 на 10:17 тоест 7 мин.напред и ми казаха важно събитие, което ме обърква малко. Обаче майка ми е убедена,че стария час ми е верния. Ако е права,то събитието ще се случи по-рано или по-късно?  newsm78

По-рано.
Т.е. асцендентът попада в по-малък градус и съответно ще е по-рано активиран.

# 614
  • София
Момичета, никой ли няма желание да коментира синастрията, която постнах  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт