Астрология-4 тема

• 74 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Питам отново Simple Smile Някой разбирач на натални карти... Simple Smile

# 616
Ходила съм общо на 3-ма различни астролози през живота си и всички ми казват - деца след 30 г.  Sad Моля ви, кажете ми, къде се вижда това, че всички са така категорични?

# 617
Момичета може ли някой да погледна тази синастрия  Embarassed
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4s6fileL4tQ3q-u1400483279 … dd=20&ast=433
Определено се вижда привличане в картата, харесване, разбиране между двамата, но нещо в дългосрочен план дали има потенциал не виждам  newsm78
Съвпада на марс и плутон ме притеснява, както и аспектите на сатурн и уран Simple Smile другото което ми е интересно какво мислите за противоположностите по знак на слънцата и асцендентите  Rolling Eyes

Мисля, че противоположностите се привличат Laughing .

Слънце опозиция Венера - силно физическо привличане, но и различни виждания за любовта.
Слънце квадрат Уран - тази връзка да не би да е започнала изневиделица ? Или има нещо непредвидимо в действията им един към друг ?
С Луна съвпад с Меркурий, жената разбира емоционално мъжа. Има и съвпад с Венера, това е много хубав аспект за дългосрочна връзка и много романтичен също така. Луната е в секстил с Плутон - силна емоционална и трансформираща връзка, силно усещане за привързаност.
Неговата Луна пък е в тригон с женският Меркурий, Марс и Венера. Има хармонична комуникация, жената лесно изразява чувствата си пред този човек. Тригона на Луната с Венера показва, че тези хора са склонни да правят компромиси, аспекта помага на хората да се разберат в конфликтна ситуация, показва и желание за общ дом/семейство. Луна тригон с Марс е един от най-силните сексуални аспекти по мои наблюдения, силно привличане и съвместимост в леглото Mr. Green . Венера секстил с Марс, класически аспект за привличане, жената намира този мъж за много секси, а той е привлечен от нейната красота. Това е двойка, която може да има деца заедно. Венера в съвпад с Юпитер е поредният щастлив аспект в тази синастрия, като двойка ще привлекат много хубави неща заедно и ще си прощават лесно. Венера секстил Нептун - тук жената е склонна да пренебрегне недостатъците на мъжа, което може да е хубаво или лошо, зависи от обстоятелствата, но като цяло това е хубав аспект показващ толерантност.

Сега, идва ред на лошото. Първото, което ми се набива на очи, че Меркурият на жената прави няколко хубави аспекти към планетите на мъжа, но не и обратното. Комуникацията от неговата страна ми се струва, че куца.
Другото притеснително са малкото хармонични аспекти на Сатурн. Женският Сатурн е в квадрат с мъжката Венера и нещо пречи на тази връзка да се установи.

# 618
и защо като искате отговор си криете данните?
само по натална карта се вижда, че ще са късно децата

# 619
  • София
Слънцелуна благодаря за отговора, и аз това виждам силно привличане емоционално и физическо по аспектите на марс, венера и луна Simple Smile според мен и аспектите на венера с плутон са доста привличащи и положението на възлите също е показателно както и позицията на слънцето в партньорския дом. Както писах и мене сатурна ме притеснява, но при положение че в женската карта сатурна а кофти аспектиран няма как да не се пренесе и в синастрията  Confused  Иначе всичко, което каза е факт, мислите ли че тази квадратура венера-сатурн може да се преодолее  Rolling Eyes някак си тази синастрия хем ми е с много силни привличащи аспекти хем нещо основно й липсва  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 17:58 от Lailah

# 620
и защо като искате отговор си криете данните?
само по натална карта се вижда, че ще са късно децата

Herzen,  Hug
Не знаех, че трябват.  Blush 16.04.1985, 16:50
Мислех си, че са необходими за съставянето на картата само.  Mr. Green
А от какво се вижда, можеш ли да ми кажеш?  Praynig

# 621
Как мислите дали сега е подходящ период за закупуване на техника?
Мерка не е ретро, но Луната е намаляваща?

ММ искал да ми купува телефон, и ме пита подходящ ли е периода Mr. Green

# 622
За Луната е така. Асцендента е физическото тяло, външен вид и черти от характера.

Бебчо се роди доста рано - при термин 21 юли. Затова искам да знам как е здравословно. Други въпроси - в какви области ще се развива най-добре, ще бъде ли музикално/спортна натура или др., как ще се разбира с майка със слънце в близнаци и асцендент лъв и баща лъв с асцендент стрелец...

Най-общо казано. Здравето е по 6-ти дом. В тази карта, управителя на 6-ти дом, Луната, се намира в 1-ви дом и е доста тежко аспектирана. Прави съвпад с Уран, планетата на неочакваните събития, което предполагам показва ранното раждане. От астрологична гледна точка, здравето е наистина крехко.
За талантите бих казала, че може да се занимава с изкуство, но не задължително изобразително. Юпитер е в 5-ти дом, т.е в силна позиция и управлява 10-ти дом на кариерата. Възможно е в работата си да е креативен или да се занимава с професия по 5-ти дом - изкуство, деца, спорт. Юпитер прави аспект с Венера, която се намира в Телец в 3-ти дом. Това е хубаво разположение особено за комуникация, ще даде добър изказ, интерес към книгите, писателски талант. 
За връзката с майката и бащата трябват техните точни данни за да се направят синастрии, но от тази информация, която ми даваш, майката ще присъства много в ежедневният живот на детето - нейният Асцендент (физическото тяло) е в 6-ти дом (ежедневният живот) на детето. Слънцето на бащата също попада в 6-ти дом на детето, той също ще бъде голяма част от живота му, но трябва да бъдат прегледани и аспектите, които прави Слънцето с планетите на детето, защото ако те са тежки (квадратури и опозиции), бащата може да стигне до там да критикува всеки ход на детето, а то ще е доста чувствително на критика с тези аспекти на Луната. 

Ето още малко данни за синастриите спрямо бебчо: майката е родена на 23 май 1976 г. в Бургас между 10:30 и 11 ч., според моята майка, и в 14 ч, според ГРАО, бащата е роден на 9 август 1973 в София в 15 ч.

СлънцеЛуна, благодаря ти за всичко
   bouquet

# 623
  • София - Рим и обратно
Mоже ли някой да ми каже как се изчисляват данните за човек, роден в чужбина? По-точно Рим.

# 624
ПОходящо време/ период, за да открия детски депозити?
Да се съобразява ли с индивидуалната карта на всяко дете/ стана много сложно/, или само подходящи аспекти , и какво да гледам?
Благодаря

# 625
  • София
Кафе с мед всеки софтуер има или избор на рожденно място или въвеждане на координати Simple Smile
Анирам може би подходящите транзити, за мен детския депозит е нещо дългосрочно, а детето на какво ще наблегне като в развитие в картата няма как да знаеш та...

# 626
  • София - Рим и обратно
Може би аз все съм попадала на такива за България само Simple Smile.

# 627
  • София
Astro.com избираш extended chart selection има всякакви видове карти Simple Smile има и избор на държава и град Simple Smile

# 628
  • София - Рим и обратно

Някой може ли да ми каже има ли добър баланс в тази карта? Благодаря    bouquet

Lailah. много ти благодаря Hug Намерих и на други места.

# 629
  • София
Момичета зачетох се за въпросния квадрат Сатурн-Венера по-сериозно, то ако има аспект който казва че няма да го бъде то това е този Simple Smile кръстили го хората Ромео-Жулиета  Mr. Green разбира се нищо не е толкова категорично, все пак зависи и от натала, но като цяло с този аспект и почти невероятно да има връзка  Rolling Eyes
ще помоля малко повече разбиращите от мене да ударят едно рамо да го разнищим  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт