Много опозиции виждам аз, някой миже ли да погледне и да каже какво би му било по сърце да учи.Спрял се е на компютри и всикчо свързано с тях
днес гледахме различни карти на работа. Направи ми впечатление че една колежка има този аспект с гаджето си
връзката им е започнала доста лесно и спонтанно, много влюбени, въпреки че в синастрията няма много силни аспекти луна-слънце, венера-марс
нямах възможност да разгледам подробно картата
но тежките му аспекти с венера показват един вид за неосъществена връзка. Има го привличането любовта, но нещо пречи на връзката разстояние, роднини, задължения ...в най-добрия случай говори за различно положение или по-голяма възрастова разлика
Благодаря ти за отделеното време
Има индикации за реализация в чужбина ли? Тук, в БГ ще учи, ако след време може да се реализира в чужбина, ще е чудесно
Има капацитет, да, но е доста мързелив и все трябва да го побутвам, липсва му амбиция и хъс, за да гони целите си.
кръстили го хората Ромео-Жулиета
,тук не говоря за изневери,предаността към партньоре е основен фактор за дълготрайност ,Венера търси сигурност,а сатурн я осигурява,когато Венера е усвойла урока,ролите се сменят, също се гледа в натала на всеки от партньорите,тези две планети кой сфери/ домове/ управляват там ще са насочени сатурновите отговорности,а той умее да се грижи добре за Венера,но не и да разглезва, романтиката липсва,но грижовността и уважението,както и доверието и предаността са факт,те осигурават дълготрайността на връзката
за този асп. при наличие на класически аспекти за брак се твърди ,че е брак по сметка,ами не съм съгласна,всяко правило си има изключения,ние попадаме статистически към тях
Препоръчани теми