Астрология-4 тема

• 74 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Напротив, не е невероятно, познавам женена двойка която има такъв аспект. Не е чак толкова невъзможно, вие в момента заедно ли сте ?

# 631
Оф, за деца говорите, за прием в училища... И моя син догодина ще кандидатства, първо ще видим какви оценки ще изкара.Но се чудя какво училище ще избираме.Той иска специалност с компютри.дали е на прав път, нямам идея. Да постна една карта, пък ако на някой му се занимава ще съм му благодарна да напише няколко думи.

Пак да си побутна въпроса  Grinning Много опозиции виждам аз, някой миже ли да погледне и да каже какво би му било по сърце да учи.Спрял се е на компютри и всикчо свързано с тях  Grinning

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 10:53 от bubanka

# 632
'Кафе с мед', доколкото виждам в тази карта липсва елемент земя. Ако питаш за баланс на елементите. Т.е. при човека липсва постоянство, целенасоченост, лесно се отегчава от рутинна работа. Още повече, че тук и Сатурн е слабо поставен, а в земни домове е само Венера (в 6-ти). Сигурно компенсира чрез приятели и партньори със силно застъпен елемент земя.

Smilka, според мен има възможност да се занимава с компютри. В чужбина ли смята да учи или там да се реализира? Защото Слънце, като управител на 10-ти, е в 9-ти дом. Умно е момчето, предполагам му вървят точните науки. Ще му е интересно да се занимава с бази данни и анализ, изследване на такива, програмиране би се отдало - има скорпионски Луна и асц. и близнашки Меркурий с Юпитер в 8-ми дом. Най-точния аспект към МС е секстилът на Сатурн, който сам по себе си е естествен сигнификатор на кариерата и намиращ се в близнаци и 8-ми дом, също е благоприятен за такива занимания. Други подходящи професии беха били свързани с политика, самостоятелен бизнес, мениджмънт, преподаване, математика.

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 08:20 от Greene

# 633
  • София
Да се върна към аспекта квадрат венера-сатурн Simple Smile днес гледахме различни карти на работа. Направи ми впечатление че една колежка има този аспект с гаджето си Simple Smile връзката им е започнала доста лесно и спонтанно, много влюбени, въпреки че в синастрията няма много силни аспекти луна-слънце, венера-марс Simple Smile нямах възможност да разгледам подробно картата Simple Smile

# 634
не знам дали ще прозвучи сериозно, но от книгите на Линда Гудман помня, че аспектите на Сатурн, в синастриите дават кармичност в отношенията между партньорите, т.е. някакви уроци имат да научат хората. Обикновено човека със Сатурн учи човека с другата планета.........един вид Сатурн, дава възможност за продължение на отношенията, хубави или лоши, уроците са неизбежни Wink

# 635
  • София
Ани, точно от това което четох е така за сатурн Simple Smile но тежките му аспекти с венера показват един вид за неосъществена връзка. Има го привличането любовта, но нещо пречи на връзката разстояние, роднини, задължения ...в най-добрия случай говори за различно положение или по-голяма възрастова разлика Simple Smile

# 636
Само един квадрат не е достатъчен за да провали връзката. Дори и от Венера към Сатурн.

Впрочем, вчера четох, че за да има истинска любов в композита трябва да има "любовен стелиум". Съвпад на Слънцето с Венера и Меркурий. Действали и опозициите. Ако обаче има тежък аспект на Слънцето със Сатурн или Уран, връзката се усложнява.

# 637
Smilka, според мен има възможност да се занимава с компютри. В чужбина ли смята да учи или там да се реализира? Защото Слънце, като управител на 10-ти, е в 9-ти дом. Умно е момчето, предполагам му вървят точните науки. Ще му е интересно да се занимава с бази данни и анализ, изследване на такива, програмиране би се отдало - има скорпионски Луна и асц. и близнашки Меркурий с Юпитер в 8-ми дом. Най-точния аспект към МС е секстилът на Сатурн, който сам по себе си е естествен сигнификатор на кариерата и намиращ се в близнаци и 8-ми дом, също е благоприятен за такива занимания. Други подходящи професии беха били свързани с политика, самостоятелен бизнес, мениджмънт, преподаване, математика.

Грийни,   bouquet Благодаря ти за отделеното време  Grinning Има индикации за реализация в чужбина ли? Тук, в БГ ще учи, ако след време може да се реализира в чужбина, ще е чудесно  Grinning Има капацитет, да, но е доста мързелив и все трябва да го побутвам, липсва му амбиция и хъс, за да гони целите си.

# 638
Момичета зачетох се за въпросния квадрат Сатурн-Венера по-сериозно, то ако има аспект който казва че няма да го бъде то това е този Simple Smile кръстили го хората Ромео-Жулиета  Mr. Green разбира се нищо не е толкова категорично, все пак зависи и от натала, но като цяло с този аспект и почти невероятно да има връзка  Rolling Eyes
ще помоля малко повече разбиращите от мене да ударят едно рамо да го разнищим  Flutter

аз мога да споделя за съвпада Сатурн-Венера, тази година ще направим три десетилетия брачен живот, асп. показва,че партньора със Сатурн е по-възрастен/ голяма разлика/,по-мъдър, с по -висок или много различен социален статус, той е учителя по темите на Венера,много е важно тя какви асп. има, ако има  асп. с Нептун или Уран,като антиподи на Сатурн,тогава сатурновите правила и изисквания не са толкова категорични и горчиви,това си е вратичка за малки бягства от час от време на време  Peace,тук не говоря за изневери,предаността към партньоре е основен  фактор за дълготрайност ,Венера търси сигурност,а сатурн я осигурява,когато Венера е усвойла урока,ролите се сменят, също се гледа в натала на всеки от партньорите,тези две планети кой сфери/ домове/ управляват там ще са насочени сатурновите отговорности,а той умее да се грижи добре за Венера,но не и да разглезва, романтиката липсва,но грижовността и уважението,както и доверието и предаността са факт,те осигурават дълготрайността на връзката  Peace    за този асп. при наличие на  класически аспекти за брак се твърди ,че е брак по сметка,ами не съм съгласна,всяко правило си има изключения,ние попадаме  статистически към тях  Peace

# 639
omi, много интересно. Важи ли това и за Луна в съвпад със Сатурн, ако Луната има аспект към Нептун или Уран ? Т.е Луната да не се чувства ограничена от Сатурн ?

# 640
omi, много интересно. Важи ли това и за Луна в съвпад със Сатурн, ако Луната има аспект към Нептун или Уран ? Т.е Луната да не се чувства ограничена от Сатурн ?

от личен опит -бих казала-да,при синастрични аспекти
в прогностиката ,дори и саде сати като труден период се омекотява от нептун с неговата жертвоготовност
сатурновите асп. към лични планети в синастрията указват някакъв дълг,задължение един към друг,този със Сатурн има някаква власт над другият да налага научаване на опр. уроци,върху това се крепи силната привързаност помежду им и взаимно влияние.Но Луната се включва когато имат брак или съвместно съжителство под един покрив.
друго,което сега се сетих за напр.асп.сатурн- венера е ,че този със сатурн не е свободен,има задължения към др.жена,деца и връзката е усложнена,трудна поради това

Последна редакция: сб, 19 юли 2014, 17:33 от omi

# 641
Здравейте,имам един въпрос. Седнах сега да си чета годишния хороскоп и пишеше, че Сатурн ще бъде цялата 2014 в Скорпион, какво означава това за Телците?

# 642
Тук има много подробно инфо за транзита на Сатурн през скорпион и как влияе на Слънцата в различните знаци, включително и на телците.

# 643
Аз съм зле с английския, и не мога да се образовам за съжаление, от дадения линк, но.......до колкото си спомням и знам, за Телците преминаването на Сатурн през Скорпион, както и останали зодии, когато транзитен Сатурн е на 180гр. от наталното им слънце, живота/ вселената/ съдбата ще ги изправя пред ситуации, в които няма да имат избор, ще им дава уроци, които , ако не бъдат усвоени бързо, ще бъдат повтаряни и т.н. Скорпионите, също ще са на гребена на обучението, но за разлика от Телците, те ще имат избор, и избора им ще покаже справят ли се с усвояването на уроците или не.....изби ме на философстване/ така е след 2 чаши вино/..надявам се ме разбрахте.
Лично, аз от транзита на Сатурн върху наталното ми Слънце/+ стелиум до скоро бях много доволна, вече е далеч от посочените точки и ......явно не е само Сатурн

Дами, преди време попитах, според вас, кога е най-удачното време, астрологично за нова тема: астрология?

Ако някой желае, нямам против да се заеме, аз просто само ще направя копи/пейст, и няма да облагородя с нищо новата тема.....не знам дали ще имам сили и време за нещо повече, а вие и темата го залужавате

# 644
Тук има много подробно инфо за транзита на Сатурн през скорпион и как влияе на Слънцата в различните знаци, включително и на телците.

Мерси,но не разбрах дори първите 5 реда от написаното,ще търся на бг.

Общи условия

Активация на акаунт