Астрология-4 тема

• 74 727
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм зле с английския, и не мога да се образовам за съжаление, от дадения линк, но.......до колкото си спомням и знам, за Телците преминаването на Сатурн през Скорпион, както и останали зодии, когато транзитен Сатурн е на 180гр. от наталното им слънце, живота/ вселената/ съдбата ще ги изправя пред ситуации, в които няма да имат избор, ще им дава уроци, които , ако не бъдат усвоени бързо, ще бъдат повтаряни и т.н. Скорпионите, също ще са на гребена на обучението, но за разлика от Телците, те ще имат избор, и избора им ще покаже справят ли се с усвояването на уроците или не.....изби ме на философстване/ така е след 2 чаши вино/..надявам се ме разбрахте.
Лично, аз от транзита на Сатурн върху наталното ми Слънце/+ стелиум до скоро бях много доволна, вече е далеч от посочените точки и ......явно не е само Сатурн

И аз нямам шанс с линка...но това,което казваш сигурно е така. Чувствам се от няколко месдеца като на постоянен изпит пред съдбата, дава ми се едно,взима ми се друго и наистина нямам избор. примирявам се с всичко,което стане и си го изживявам вътрешно. В общи линии в лош период съм,дано да свърши скоро ooooh!

Отделно и че се връщам към хора от миналото и се връщат стари чувства,които бях заровила. Не знам дали е от този Сатурн,но изпитвам някакъв блокаж за бъдещето си. Постоянно сед ровя и обръщам назад, живея в миналото,а изобщо не съм такъв човек,даже напротив.  Crazy

# 646
а не е ли по-важно сатурн през кой дом минава? не че подсенявам различното му действие през знаците, ама...дом и планети, кито тъпче ми се струва по-осезаемо, знам ли. кажете и вие!

# 647
Аз също усещам повече действието на домът, а не толкова на знакът. Домът мисля, че канализира действието на планетата, т.е къде ще се прояви.

# 648
Ставаше въпрос не просто за праеминаване на Сатурн през конкретен знак, а и за аспектирането му на рожденното Слънце. В случая естествено, че най-засегнати ще са Слънцата от фиксирания кръст - телец, лъв, водолей и скорпион. Преминаването му през даден дом може да не е свързано с аспект към лична планета и да не се усети никак. Всичко зависи от индивидуалния хороскоп.

В момента съм свидетел на разпад на деветгодишен брак между два скорпиона с луни съответно в лъв и водолей. Сами можете да прецените кое как е докоснато от Сатурн.

# 649
Не пишаше никакъв дом в статията, аз нищо не разбирам,но от това,което прочетох в интернет всичко е вярно. Чувствам се много зле,изпадах и в депресии, постоянно има изпитания пред мен. И това чак до края на 2015г.  Cry

# 650
Естествено, че не пише дом. При аспект на Сатурн от скорпион към натално Слънце в телец се говори за засегнат седми соларен дом /т.е. седми дом, броен от Слънцето/. Затова в статията тълкуват, че фокусът ще са личните взаимоотношения. Аспектът е твърд, опозиция, 180 градуса и затова телците са особено чувствителни към него. Слънцето е жизнената сила, енергия в хороскопа и когато е подложено на твърд аспект при транзит на сатурн, човек се чувства отпаднал, притеснен, депресиран.

Тук на български за Сатурн през домовете и за аспектите му с личните планети: http://astroto.com/sarticle.php?id=48

# 651
Естествено, че не пише дом. При аспект на Сатурн от скорпион към натално Слънце в телец се говори за засегнат седми соларен дом /т.е. седми дом, броен от Слънцето/. Затова в статията тълкуват, че фокусът ще са личните взаимоотношения. Аспектът е твърд, опозиция, 180 градуса и затова телците са особено чувствителни към него. Слънцето е жизнената сила, енергия в хороскопа и когато е подложено на твърд аспект при транзит на сатурн, човек се чувства отпаднал, притеснен, депресиран.

Тук на български за Сатурн през домовете и за аспектите му с личните планети: http://astroto.com/sarticle.php?id=48

Мерси много, много е вярно това..изпадам ужасно често в депресии, а реално нямам конкретен проблем, всичко  е ок...чувствам се все едно не ми се живее понякога, не знам как ще изкарам още година така  Confused И точно се чувствам зле заради някой човек,някакви отношения...самотно ми е много, а по принцип не съм човек,който е толкова емоционален в това отношение.

ПП- "АСПЕКТИ на транзитен Сатурн към наталните планети. " само тук не разбрах кое трябва да чета,как да разбера коя планета да чета.

# 652
няма да е една година, като ти мине точната опозиция и ще те охлаби. В кой дом ти е и на коя дата ти е рд-то. На мен ми е в 3ти и няма такъв зор в комюникейшъна, особено като беше ретрограден. Отношения не съм разчиствала, но ми е тр нептун в 7ми и сигурно е от това

# 653
ПП- "АСПЕКТИ на транзитен Сатурн към наталните планети. " само тук не разбрах кое трябва да чета,как да разбера коя планета да чета.

В момента Сатурн ти транзитира през пети дом, на градус от точната опозиция със Слънцето ти в телец. Когато е влезнал в скорпион е направил квадрат с Луната ти в лъв. Минал е и в опозиция на Венера в телец. В момента също са активни квадрат с натален Сатурн и съвпад с Плутон, т.е. задействан ти е наталния Т-квадрат между Слънце, Сатурн и Плутон. В статията четеш тези аспекти, които съм ти болднала.

# 654

В момента Сатурн ти транзитира през пети дом, на градус от точната опозиция със Слънцето ти в телец. Когато е влезнал в скорпион е направил квадрат с Луната ти в лъв. Минал е и в опозиция на Венера в телец. В момента също са активни квадрат с натален Сатурн и съвпад с Плутон, т.е. задействан ти е наталния Т-квадрат между Слънце, Сатурн и Плутон. В статията четеш тези аспекти, които съм ти болднала.

Мерси   bouquet  bouquet

# 655
Включвам се с въпрос:
Ето картата с транзитите, моля, ако съм сгрешила ме поправете

Интересува ме, как Сатурн влияе на кариерата.
Прочетох за транзитиращия Сатурн в 10 дом и за тригон между Сатурн и Юпитер.Т.е. на прав път ли съм? Правилно ли съм гледала точно това? Сега действително очаквам някаква промяна в професионално отношение, затова ми е важно да разбера.

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 14:57 от AnMary

# 656
Някой няма ли да се включи, поне да ми каже дали аспектите които съм написала са верни  Simple Smile

# 657
Верни са. Транзитен Сатурн минава през 10-ти дом и най-точните му аспекти са тригон натални Венера, Юпитер и Сатурн.

# 658
СлънцеЛуна   bouquet за вниманието  Grinning
Последен въпрос, четох че Сатурн стои около 2 години и малко във всеки знак.Още колко време ще е в 10 дом?

# 659
на твоя 10ти дом до края на октомври

Общи условия

Активация на акаунт