Писна ми от БНД и неговата майка

• 2 358
  • 5
  •   1
Отговори
Радвам се и съм повече от щастлива че съм далече от тези хора.Но те и от разстояние са способни да правят живота черен......Майка му незнам водена от какви подбуди и цели се обажда на роднините ми сега последно на баби и дядовци.Ясно съм му дала да разбере че всичко е приключило защото стигнаха твърде далеч и двамата при положение че сме разделени вече повече от 3 години да проверявал с кого съм се занимавала.................все едно аз съм тръгнала да му проверявам живота дали е с някоя или не.Просто не ме интересува неговият личен живот.Радвам се на детето и на съвсем най-малките и прости неща които са стойностни.Но от тези хора надалече и настрана..........

# 1
Да не би и твоите роднини да се надяват, че не е приключило всичко?
Ако не е така, може да им кажеш да не и вдигат, а ако е нещо важно, да звъни БНД.

# 2
Моите родители са наясно и не се надяват на нищо.Но неговата майка тормози баба ми и дядо ми като вижда че всички други не разговарят с нея.Радвам се че съм далече от тези хора защото са способни на интриги и заговори за да почернят живота на хората.Изобщо не го търся вече и за детските не ми трябва ще ги подавам без да му искам доходите.Знам какво ми е нужно спокойствие и ненамеса в личния ми живот.Явно и старите хора трябва да ги предупредя да не разговарят с нея.Мен и семейството ми ни изкарват по-черни от самия дявол.Не бих отишла у тях ако лятото иска да си вземе детето ще е без мен.Макар че досега откакто се е родило детето никога не са я гледали нито той като баща нито тя като баба и не знаят как се гледа дете....Незная как ще се справят но винаги трябва да има и първи път.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 13:50 от Четирилистна детелина

# 3
Пак ли Исето ? Wink

Така е , като не се развеждаш с него и едни детски не можеш да вземеш . Naughty
ГалИ го с перо още ! ooooh!

# 4
Хич няма да го галя с перо защото пера не заслужава и нищо.Голяма беля си навлякох с него като не се разведох......Но този път съм го зачеркнала вече с големия черен маркер защото ми се качи на главата и следващият път като дойде да си види детето ще ги оставя те двамата да се оправят да си я храни и гледа а аз някъде сред природата......Че и яденета да му сервирам като дойде и той с цялата си наглост да ми се ровичка из живота Тъпанар по зле и от селска тоалетна.....

# 5
  • София
Мила моя,защо му позволяваш и му се нервираш...и какво значи,че му сервираш.Той във вас ли стой с детето? Сигурно се надява на нещо,щом го прави.Пък и нали знаеш,как така ще има щастие за нас...въобще не го допускай до личния ти живот и до къщатата ти,защото туко виж някой ден няма да иска да си тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт