За първи път пускам тема, така че, ако не се случи както трябва, помагайте
Та темата е следната: Трябва ми идея!
Сега малко предистория: Бизнесът ми върви доста успешно, дай боже и занапред да е така. Но, това не ми е достатъчно. Искам да направя някаква фирма, която е в сферата на услугите може би , или и аз не знам , там е питанката... Не бързайте да затваряте, за този под форум е
Която фирма да е с такава дейност, че хората работещи там, да могат да отсъстват от работа без това да влияе толкова много на процеса, или да са взаимозаменяеми. Идеята ми е : да инвестирам в нещо, което ми позволява да наемам само родители, които са сами или се канят да живеят сами, но нямат необходимата сигурност, за да предприемат тази стъпка. Мислех нещо от рода на тел оператори, Интернет търговия... същевременно да направя нещо като детска градина( занималня) там където ще работят повечето, за да има къде да са децата, когато се налага. В общи линии разбрахте идеята ми . Питайте, защото ми е по-лесно да отговарям на въпрости . Друго, което ми се върти из главата е да е с предмет на дейност в повечето градове, с представители или нещо такова. Искам да инвестирам в нещо което поне се само издържа, за печалби не мислим засега. това е засега ! Очаквам въпроси и да измислим нещо заедно