Идея, трябва ми идея!

• 2 346
  • 13
  •   1
Отговори
  • варна
Здравейте, момичета, много често влизам да ви чета. Но пък рядко пиша, последно преди 2 години може би. И аз съм една от вас, въпреки, че в момента имам партньор в живота си.
За първи път пускам тема, така че, ако не се случи както трябва, помагайте Wink
Та темата е следната: Трябва ми идея!
Сега малко предистория: Бизнесът ми върви доста успешно, дай боже и занапред да е така. Но, това не ми е достатъчно. Искам да направя някаква фирма, която е в сферата на услугите може би , или и аз не знам , там е питанката... Не бързайте да затваряте,  за този под форум е Simple Smile Която фирма да е с такава дейност, че хората работещи там, да могат да отсъстват от работа без това да влияе толкова много на процеса, или да са взаимозаменяеми. Идеята ми е : да инвестирам в нещо, което ми позволява да наемам само родители, които са сами или се канят да живеят сами, но нямат необходимата сигурност, за да предприемат тази стъпка. Мислех нещо от рода на тел оператори, Интернет търговия... същевременно да направя нещо като детска градина( занималня) там където ще работят повечето, за да има къде да са децата, когато се налага. В общи линии разбрахте идеята ми . Питайте, защото ми е по-лесно да отговарям на въпрости . Друго, което ми се върти из главата е да е с предмет на дейност в повечето градове, с представители или нещо такова. Искам да инвестирам в нещо което поне се само издържа, за печалби не мислим засега.
това е засега ! Очаквам въпроси и да измислим нещо заедно

# 1
  • варна
и още нещо да добавя, не е нужно да се измисля нещо голямo от началото. Може да се започне с 3, 4 човека, естествено с опцията да расте. Давайте всякакви идеи, колкото и странни или глупави и неприложими да ви се струват ще са от полза. Както се казва : да си спретнем един Brainstorming

# 2
Аз до скоро работих в един информационен сайт - съвсем безпроблемно си го поддържах от вкъщи - качвам банери, реклами, новини и т.н. Имах идея да направя нещо такова, но нямам средствата и се ориентирах към нормална работа в офис. И все пак откакто детето тръгна на градина, все е болно... Пожелавам успех в начинанието!

# 3
  • варна
Аз до скоро работих в един информационен сайт - съвсем безпроблемно си го поддържах от вкъщи - качвам банери, реклами, новини и т.н. Имах идея да направя нещо такова, но нямам средствата и се ориентирах към нормална работа в офис. И все пак откакто детето тръгна на градина, все е болно... Пожелавам успех в начинанието!
ето нещо над което може да помислим и развием. Малко не ми е ясно тези информационни сайтове от какво се издържат, от рекламите в тях ли ? А и как се налага един нов информационен сайт при толкова много в нета. Кой списва новините в него? колко и какви хора са необходими, за да го поддържат и за да стартира?

# 4
Издържа се от реклами и от договори с институции за рекламно обслужване. Трудно е и затова напуснах - защото ми беше ниска заплатата. Трудно се налага и на пазара, аз не работех към софийска фирма, а в провинцията някак това е по-лесно. Имахме трима репортери и човек, който се занимава с рекламата - прави банери, приема поръчки и т.н. Трябва си ресурс - постоянен и добър интернет, поне двама души постоянно онлайн, за да могат на смени да следят какво се случва и да търсят инфо. Хубави фотоапарати, диктофони, автомобил - за това се сещам на първо четене. И много контакти. Тръпка си е, поне на мен това ми беше любимата работа, но пак казвам - стремежът към финансов просперитет надделя при мен и за съжаление се отказах  Laughing

# 5
  • out of space
Интернет магазин. Купуваш стоки на едро от чужди сайтове, например козметика.
Работни места: преводач; администратор; логистик; телефонен оператор; модератор...

Не мисля, че е нещо сложно, особено като имам познат с подобен сайт, който не знае бъкел чужд език и е леко неграмотен, а и се оправя сам....прави по 2000 к на месец...

# 6
Аз също съм за нещо онлайн.
Бих помогнала с идеи и не само, ако се ориентирате в тази посока.

# 7
Много интересна идея, Ери Grinning

# 8
Daddy's daycare -това е идеално според мен

# 9
Един от най-големите и четени информационни сайтове в Пловдив се оправя от един единствен репортер и един администратор, който качва каквото дойде по пощата, всякакви информации. Доста сайтове се нароиха, но няма качествени, да дам професионалното си мнение. Това все още си стои като ниша.

# 10
....прави по 2000 к на месец...

Извинете за невежеството - какво и "к" - кликания ли? Това покрива ли разгодите за 5 работни места?

# 11
  • out of space
....прави по 2000 к на месец...

Извинете за невежеството - какво и "к" - кликания ли? Това покрива ли разгодите за 5 работни места?

2000 лв. чиста печалба.
Оправя се почти сам, за разни специфични неща помагам аз- като приятелка.
А колко работни места, зависи от авторката на темата и инвестициите, които би си позволила. Съответно при успех може доста повече работни места да се открият.

# 12
При това положение хич не й трябва информационен сайт, в търговията е истината. Но все пак човекът е и улучил стока, която върви. Една позната продаваше дрехи, но накрая раздаде наличното количество на близки и роднини и затвори предприятието. А не бяха лоши нещата, нито пък скъпи.

# 13
Все повече се нуждая от някаква такава работа, така че продължавам да следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт