Развод по вина

• 7 687
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте момичета!Имам нужда от вашата помощ!

Сестра ми се развежда по вина / юни миналата година се е изнесъл нейния съпруг/.Делото е назначено за другата седмица.В нейната молба е вписано това, както и че той не си е търсил децата и не е полагал никакви грижи за тях, през последната половин година.Те имат апартамент , придобит преди брака, като тя е собственик на 2/3.Ипотечния кредит е на двамата на името.
В отговор на нейната молба той е писал, че е социално слаб / с цел по-малка издръжка/, че тя го е принудила да тегли кредит и той няма намерение да плаща.
Моля ако някой е минал по този път да сподели, как протича делото по вина, и какво би следвало сега.....

Благодаря предварително!

# 1
Делото за развод няма връзка с кредита .

# 2
Първо се решава при кого ще са децата и тяхната издръжка или съм с грешка  newsm78

# 3
 Embarassed Наистина моля за помощ, аз съм разведена, но по взаимно съгласие и не мога с нищо да и помогна.
Това, което иска "батко ми" е да плаща минимум издръжка или ако може да не плаща, да не носи отговорност за кредит, като за двете по горни, той е безработен и социално слаб. Ако може и децата да не му пречат, но не се отказва от тях.
Според адвоката, няма какво да се направи, вината се доказвала трудно  Cry

# 4
Развода е за да се прекрати брака и да се определи при кого ще са децата и издръжките .
За ипотеката и въобще за имоти , трябва друго дело , за делба .

Кой е виновен ?
Бащата ли ?
Делата по вина са бавни и неприятни  Tired , трябват свидетели за всичко . Peace

# 5
Вина имат и двамата - последната година той просо не се прибираше, уж работеше, а за да не се прибира според него е виновна жена му.докато една вечер не се е изнесъл от вкъщи.В момента живее с друга жена / 20 години по-възрастна  Tired/ ,всъщност това няма значение.Но имат две прекрасни деца / 5 и 3 години/, а той нито ги вижда, нито иска да плаща издръжка.

И един въпрос - ако се стигне до споразумение , какво се решава на дело, решават ли се всички въпроси?

# 6
Кой подаде молбата за развод ?

Вече ти казах кои въпроси се решават - брака и децата .
Издръжки ще имат , дори да е безработен .

# 7
Сестра ми подаде молбата за развод, няколко месеца, след като той се изнесе.

# 8
Значи по негова вина се води делото .

# 9
Здравейте,аз също съм разведена
Този вид бракоразводни дела е много труден и сложен
Както сестра Ви и аз пуснах молба за развод по вина на съпруга ми
Тръгна делото и се влачеше с месеците,до като сключихме споразумение пред нотариус
Той поема кредита/по време на брака беше теглен потребителски/,и след това започва да плаща издръжката на детето
Много зависи на какъв адвокат ще попадне сестра ви  Naughty Naughty Naughty
Първото дело беше при кого остава детето
Второто дело се гледа чие е жилището,ако е на майката ОК,но ако е на бащата се преотстъпва на майката до навършване на 18 г на детето./но както прочетох по голямата час е на сестра ви/
Третото дело беше за кредита - но ние тук представихме това споразумение и приключихме
А четвъртото трябваше да е за издръжката по колко на месец и до кога трябва да се наплатят старите месеци/също в споразумението ние си определихме издръжката на детето,като всяка година се вдига с по 20 лв/
Дано съм била полезна
Успех на сестра ви ,и да се въоражи с много жилезни нерви

Общи условия

Активация на акаунт