БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 373
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Деси беше писала че шивачката я нерви  и аз пробвах и направих 4, забавно е за мен да ги зашия, но не и да монтирам нещо вътре ,така че ако има желаещи ще се радвам да ви зарадвам с тях.
послепис: Ако никой не ги иска ще ги получи другарчето в коледната игра и не поемам никакви обвинения за нарушаване на регламента newsm53

Ааа, неее, в никакъв случай не ги отказвам  Simple Smile Дори мислех да ти пиша и да те помоля да направиш още  Hug (аз ще ти изпратя панама), но изхвърчах за физиотерапията. То за тази година няма за кога да ги правя, но за другата Коледа ще направя за благотворителния базар Simple Smile

Хиляди благодарности на Пепен и на furya (много мила дама, която обаче само ни чете), които също предложиха съдействие  Hug

# 541
  • Балчик
Хора,  чакам си аз най-спокойно рамката за коледния календар и се чудя защо се бави и не ми се обаждат да отида да си я взема. И вчера научавам, че ателието е изгоряло в пожар. Shocked
Добре, че си оставих целия календар за рамкиране, а само рамка по размер поръчах. И още по-добре, че нямам цял гоблен за рамкиране там. Нали малко преди това рамкирах там Риолис-а си, а преди това и кафето. Ужас.
Кой ли е "изгорял" с гоблена си. Недай боже никому такова нещастие. Sad

# 542
Чак не е за вярване Simple Smile Дано да не е изгорял ничий гоблен, нали само ги приемат там и връщат, не рамкират на място?
След всички перипетии, най-накрая майка ми е успяла да си вземе подаръка с два пъти ходене, защото първия път не е бил пристигнал. Снимка ще видите утре, когато го занесе на село и разопакова. Ще ми го снима и ще ми прати снимката. И аз не съм го видяла още Simple Smile

# 543
Това с ателието е ужасно наистина  Rolling Eyes

ИнаТ тъкмо днес си мислех какво стана с този готвач, аз ли изтървах снимката  Crazy

# 544
  • Балчик
Чак не е за вярване Simple Smile Дано да не е изгорял ничий гоблен, нали само ги приемат там и връщат, не рамкират на място?

Не е, обаче е истина, за съжаление. Усмивката ти е неуместна, Инат.

Да, не ги рамкират там, но винаги има по някой готов рамкирам в ателието или оставен за рамка, който не са изпратили още. То е фото на първия етаж, а на втория продават картини на художници. Ако не някой с гоблен, някой с картина ще да е изгорял. А и техниката на фотото. Абе никак не е приятно това.
Аз оставих картончето за задната страна на календара, за размер. Нямах време днес да мина обаче да видя какво става и дали са там хората. Ще имам ли рамка все пак или не, да знам какво да правя.

http://www.dobrichutre.bg/2013/11/18/194534-fotoatelie_gorya_v_balchik

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 17:04 от Джемма

# 545
  • Троян
Джемма много кофти ситуация,не искам да си представям ако беше оставила гоблен по време на пожара,а и за собствениците си е голяма загуба   ooooh!

# 546
Аууу Джемма  Tired ужасна новина. Със сигурност има изгорели ценни гоблени и картини. И рамки......а и фотографската техника не е никак, ама никак евтина ooooh!. Дано няма пострадали хора от задушливия дим или пламъците Confused

# 547

Не е, обаче е истина, за съжаление. Усмивката ти е неуместна, Инат.

Не съм сложила усмивката, защото ми е смешно, не знам защо се засягаш. С кой емотикон трябваше да изразя, че смятам ситуацията за нелепа - човече, което рони крокодилски сълзи? Много по-неуместно е и фалшиво за мен, съжалявам.
Усмихнах се само, защото цял ден се притеснявах за своя гоблен /дали ще е готов, за да получи майка ми подаръка си навреме/, после ти каза за ателието и си помислих как не им върви на гоблените тези дни. Какъв е проблема, наистина не разбирам?

# 548
  • София
Джемма, много неприятна история Tired Невероятен късмет, че не си имала нещо оставено там. Дано има по-малко пострадали хора.

Инат, чакаме готвача с нетърпение  Simple Smile

# 549
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
В тази връзка искам да се похваля че получих първия си Коледен подарък от една много добра жена. Топнах ви в любопитство и ви оставям да съхнете до довечера, когато ще направя снимки и ще ви покажа всичко.

Роси, smile3506   ?!?!?!?!?!?

Джемма, това е гадно! Със сигурност загубите за собствениците са големи! Дано и труда на някоя колежка-гобленарка не е отишъл на вятъра.

# 550
  • Балчик
Инат, не че се засягам, съчувствам на хората. Градът ни е малък, познаваме се, от години рамкирам чрез тях. Просто не разбрах усмивката ти. Hug

Иначе ето го календарът, исках в рамка да го покажа, но кога ли ще стане тя?

# 551
  • София
Джемма, числата умишлено ли са разбъркани?

# 552
  • В страната на мечтите
Джемма, наистина много неприятно. Hug

За да подобря малко настроението, показвам рамкираната Радост:

Последно ших книгоразделител за племенника, но понеже всичко довършвам в последния момент и в бързината забравих да снимам Sad

# 553
  • Балчик
Умишлено. Детето гледа някакви такива и ги искаше разбъркани. Нямам идея защо. newsm78

# 554
  • До сърцето...
О, това с ателието в Балчик е много неприятно. Да отиде на вятъра труда на хората - и тези, които са създали ателието, и тези, които са си оставили труда за рамкиране. Гадост!!

Но разговора ме подсети да се оплача от неудачно рамкиран гоблен, поне на мен не ми харесва.

Обожавам ги тия макове и ще им сменям рамката, това зелено не е наникъде  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт