БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 313
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
nosferata, благодаря за обяснението Hug
Джемма сладичко за всеки ден...? Ми то трябва под катинарчета да ги сложа и всеки ден да отключвам по едно Joy. При нас ще се получи сладичко, вкусничко, ама само за един ден hahaha

# 571
Моя чорап е вече готов, изпран и изгладен.
Скрит текст:
Сега най трудната час - сглобяването.

# 572
Момичета, мислих си за тия чорапи - не се ли похабяват след време, предвид, че не са в рамка и се пипат, прашат...

Тая Аида много твърда, още съм в края, а навътре как ще шия - не ми е ясно  hahaha

Някой да има да предложи схеми на някакви градски пейзажи? Майка ми има много конци и търси схема на такова нещо Simple Smile

# 573
  • София
Блонди, Аидата омеква много бързо  Peace (аз пък се дразня, защото предпочитам да е по-твърдичка).

bisy_k,    bouquet

# 574
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Роси, изсъхнах, дори се един вид колосах от чакане ooooh! Не виждам снимки newsm78

# 575
Роси, изсъхнах, дори се един вид колосах от чакане ooooh! Не виждам снимки newsm78
ba4iiska ето ти начини да се намокpиш:
1   bath1

2 Wine Glass

3 running

# 576
Вярно, че Роси пусна мухата, ама снимки се не видяха.
Блонди, според мен тези чорапчета ще са навън няколко дни. Едва ли ще се напрашат толкова, предполагам, че могат да се изперат. А някой прал ли е игленици, моля да сподели?

# 577
ba4iiska ето ти начини да се намокpиш:

2 Wine Glass

Ама точно това правя  - сипала съм си домашно вино и чатя във форума и във ФБ  smile3534

Ама Роси цял ден я няма - дано да не е нещо лошо  Praynig

# 578
Роси май е болна и може да не се чувства добре.
Имам пет снимки на готвача и нито една не струва. Нито майка ми, нито баща ми умеят да снимат. Показвам ви една, но да знаете, че съм ги накарала утре да снимат отново. Горе-долу изглежда така:

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 19:52 от ИнаТ

# 579
Коледните ви топки са прекрасни. Тази година май няма да правя топки. Аз имам още по мощ чорап, а после и на дребното чорапа  ooooh! Още малко имам

Тази година съм намислила да правя играчки от филц. В нета има много хубави моделчета.

Много харесах този твой чорап,може ли да ми пратиш схемата  е-майл   ми  е 
iro55@yahoo.com,
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 580
А някой прал ли е игленици, моля да сподели?

Имаш предвид бискорнюта ли?

Аз - да!
Преди да го сглобя и след като го сглобих!
Преди - няма проблем!
Но след - му разваля тотално фасона!  Naughty

# 581
Вярно бе къде  изчезна Роси?И колата я нямаше днес пред работата .Нещо се покри,хвърли бомбата и избяга.
Аз пък започнах нещо за подарък и колкото повече шия все повече ми харесва,но има и много контур,който нещо не го долюбвам.
ИнаТ готвача е страхотен  bouquet
Ania 1тази шейна много ми харесва.За другата Коледа може да я спретна за някой подарък.

# 582
Да, бискорнюто, което ми е на ножичката, цяла година я използвам и ми се иска да го освежа. Значи няма шанс да му запазя вида?

# 583
  • София
Инатче, като знам колко отвратителни стават снимките, готвачът сигурно е невероятен наживо   bouquet

Роси, оправяй се бързо  Hug

Хриси, мисля, че ще е проблем с големите бискорнюта, мъничкото едва ли ще си развали формата прекалено много  Peace

# 584
ИнаТ страхотен е готвача, без значение от снимката, чара му е неустоим, а тортата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт