БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 116

• 59 320
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
А може ли някой да му сподели отново схемата на готвача, че ме питаха на лични, а аз го изтрих? Благодаря предварително!

# 586
  • Rotterdam
ИнаТ,уникален е готвача  bouquet

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 22:03 от Ferhi

# 587
Инат, отлично се е получил този готвач. Напълни ми очите.
Биси, чорапчето е един път. Аз имам много малко да свърша моето и нямам време.
Момичета, кой харесваше Триш Бидъл, току що изтеглих една дама, няма номера на конците, но са дадени самите конци в органайзери, така, че който има желание да си прати емейл да му пращам.

# 588
Момичета, извинявам се че ви подведох, но и сега няма да мога да снимам и кача снимки. От понеделник започнах да се разболявам- настинах ли или вируса ме хвана не знам, но съм на парцал, а се налага да ходя и на работа. Снощи нямах сила даже да си отворя лаптопа, тази вечер съм малко по- добре, но все още ми е отпаднало и студено. Радослав е по тениска, а аз съм се навлякла и увила в одеала...
Подаръка ми е от Дидида, но искам да снимам и тогава да ви обясня. Надявам се утре вече да се чувствам по-добре и да покажа всичко.

# 589
Роси, бързо оздравяване  Hug Напълно те разбирам и вкъщи сме така.

# 590
  • Юпитер- Сатурн
Роси бързо оздравяване, че без теб на къде.  Hug

Аз да се похваля завърших Малыша и който го види много му се радва. Дори не можеха да повярват, че е гоблен. Утре ще снимам и ще кача снимки.

# 591
Деси Дидида благодаря ви за съветите много ми е страннен този бод а и като  се оправям сама и няма кой да ми покаже съм като пате в кълчища  Joy Чудя се дали правилно го шия и днес реших да снимам готовите гоблени както и да снимам на сегашния как е отпред и гърба да кажете дали нещо не греша но се оказа че батериите на фотоапарата са за зареждане #2gunfire
Роси бързо оздравяване  bouquet

# 592
  • София
Роси, бързо оздравяване.
Едно чорапче страхотно видях, някой ден и аз искам да направя такова, но дали ще се престраша?
Готвачът на Инат е страхотен, прияде ми се от тая торта направо.
Искам да помрънкам малко, че както имах планове да си крада време, така ми откраднаха всичкото време. Колегите - кой болен, кой отпуска, и аз сама 2 дни, направо ми стопиха лагерите. На всичкото отгоре и HR ме ядосаха, един болничен ми го влачат 3ти месец, без да броим самия месец, за който е ... Абе чудна работа! ooooh! Tired
Оплаках се, мина ми (уж)  Mr. Green

# 593
  • с.Николово, обл. Русе
Роси бързо оздравяване. И при нас върлува нов грип и половината колеги са болни. Децата и те се опитват да се разболяват, но аз упорито ги тъпча с хомеопатия. При Мишката са само 10 деца от 25 в групата.
Малко Сладко Коте съжелявам те мила. Заради такива хора /визирам HR-та Ви/ и ММ отказва да си взема болнични за гледане на деца - уж работи в голяма фирма, уж всичко им е наред и накрая един болничен от февруари му го платиха към средата на април. Нямаше ли някакъв срок в който болничния да бъде представен в социалните за да бъде обработен и платен навреме?

ИнаТ готвача е станал много добре, но ти не каза как е реагирала майка ти на подаръка.

Приятен и усмихнат ден.

# 594
Бързо оздравяване на всички  Hug

ИнаТ много добре е станал готвача, но въпросът е както и Коте Ваня пита майка ти хареса ли го Simple Smile?

# 595
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Явно върлува някакъв вирус - аз от вчера съм с разстройство, опити за болки в гърлото /лекувам се с домашно вино Mr. Green /, леко носотечение и упорита болка в тиквата. Но е поносимо.

Коте, и другото Коте, да - така се плащат болничните. Той се отнася за февруари, представя се в НОИ до 15 март и те за 15 / работни/ дни го изплащат, което означава в април. Напълно нормално.

А какво е HR? newsm78

Сетих се за това, което Роси веднъж разказа за нейният син, как се изказал по тв за лекуването на семейството му в къщи. Роси, сега няма ли пак така? Радослав се оправи, сега ти! Явно е наблягал на ракията повече от теб  Hug

И аз да се оплача Confused
Скрит текст:
Моето дете от вторник вечер започна да изкарва вътрешен /уж разградим/ конец от раната на операцията от апендецит, която операция беше на 08.01.2013г . Оказа се, че нашето магаре е с някакъв организъм, който не може да разгради конеца и той сега търси да излезе. Това е вторият конец - първият излизе пред септември и поне месец носеше превръзки. Сега още месец превръзки.

# 596
Разбира се, че го хареса! Днес ще и досаждам пак за по-хубава снимка. Тя беше ходила веднъж в деня, когато трябваше да го взема /точно на рождения и ден/, не бяха го донесли още. Втори път се връща, преди да дойдат у нас да почерпи децата. Взела го и ми звъни да ми каже, че е готвач, да не би да е за нея Simple Smile Нали ви казах, че и бях обещала да направя за кухнята, но да не ми дава зор. И така и не ми го донесе да го видя, защото е бил опакован , а трябваше да го пренася до село с влак. Затова сега разчитам на нейните снимки.

Хубав ден от мен! Оздравявайте всички - дечица и мами!

# 597
  • с.Николово, обл. Русе
Бачийска HR - човешки ресурси /human resources/ - от английски език.

# 598
  • София
Бачийска, HR са тъй наречените 'човешки ресурси', съкратено от английски е това, и много широко разпространено. Един ден, четох някакво девойче, което пишеше, че дълго време се чудило какви са тея 'яйчарки', а то се оказало 'ейч-ар-ки' (HR-ки). За болничните обаче - вече 3ти месец не е изплатен моят, някакво писмо трябвало да пратят и те разбрали за това, чак когато почнах да питам, аджеба, къде са ми парите!
Стискам палци детенце да се оправя бързо-бързо! Hug
П.С. Другото Коте ме е изпреварило.

# 599
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска HR - човешки ресурси /human resources/ - от английски език.

Ааааа, т.е. АЗ!  bowuu 
Скрит текст:
На мен ми викат ТРЗ - търчи, ръмжи и се заяжда

Общи условия

Активация на акаунт