Звездни компромати -189 част

• 52 280
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • Bayern
Heart EyesДженифър Анистън е скъсила косата си     2

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 10:15 от ROSHLA2006

# 151
Чудя се как клюкарските сайтове не са отбелязали какво е качила Алисия в инстаграма си
http://prikachi.com/images/547/6727547l.png

# 152
  • София
Чудя се как клюкарските сайтове не са отбелязали какво е качила Алисия в инстаграма си
Някои никога няма да мирясат.  Joy

# 153
 Това и аз го има преди време във фейсбука си, но в този вариант.

# 154
Мен ли имаш предвид Тонке? Или Алисия?

Да, инфантилна и аз съм го виждала и в двата варианта, но този дето е качила Алисия ми е една идея по-противен.

# 155
# 156
  • София
Не теб.  Peace Алисия имах предвид, включително и твоята любимка, понеже сега 100 % ще има някакъв отговор.  Wink

# 157
И един момент от новия клип на този Жоро, с участието на Николета, който ми направи лошо впечатление

слагам го в 'скрит текст', който не иска, да не гледа:

Скрит текст:

Не теб.  Peace Алисия имах предвид, включително и твоята любимка.  Wink

Мхм, мислех, че вече е минало, каквото е било, ама май не спират да се заяждат една с друга...

# 158
 Нещо не схванах сюжета, тези чекнежи на НиЛото изповедта ли визуализират? И защо хомо танцьора си рови в боксерките през цялото време?

# 159
На мен ми се губи сюжета също...мисля, че няма такъв, а просто провокативни кадри събрани във видео.. не знам, може би греша де... може да има някакъв не знам, очаквах повече честно казано.

# 160
  • Sofia

А какво точно означава, че не ми става ясно?  newsm78 В смисъл - конкретно при Алисия - какво намеква?

# 161
# 162
  • София
А какво точно означава, че не ми става ясно?  newsm78 В смисъл - конкретно при Алисия - какво намеква?
Николетка има татуировка, която гласи: "Оnly God can judge me".  Wink

# 163
Тази Водянова ми е адски несимпатична.  Peace Може да е спрягана за супер модел, но не и в моите представи. Дори Жизел Бюндхен ми е по-приятна от нея.

Подкрепям  Peace Дори определението ми за нея би било по-смело от "несимпатична"  Laughing

Може по кориците да я докарват на супер модел с фотографски техники и фотошоп,но реално изобщо не изглежда така  Crossing Arms

# 164
  • София

Бреееей, колко е отслабнала Simple Smile

Може би сте го коментирали вече, но русата Златка ми е ужасно неприятна с новата си визия. Не мога да разбера от новия нос, от татуираните вежди или от новия цвят на косата, но промяната е ужасна

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 11:14 от violenzaa

Общи условия

Активация на акаунт