Звездни компромати -189 част

• 52 258
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • In The Middle Of Nowhere
Дейвид Ганди... учудвам се, че не го знаете  Rolling Eyes Много жени припадат по него.

Андреа си е точно тя, как да не е .. просто кадъра е такъв. За мен тя винаги си е била добре в лице, изключвам муцките и тоновете грим. Иначе имам усещането, че повечето й песни напоследък изглеждат и звучат по един и същ начин  Thinking

# 91

Прекрасен пример как талантлива певица с хубава външност се превърна в плашило. После се взв в ръце и стана талантлива певица с прилична външност.  В този ред на мисли няма никакво оправдание за Адел.  Peace

# 92
Тука изражението на Кристина ми напомня на нашата a.l.e.n.a.
Нашата, разбира се, е по-хубава. Grinning

# 93
# 94
Исках да изкоментирам за Лили Иванова, че не мога да повярвам, ама ето то официално отречено.

Втората кърмеща звезда Анджелина Джоли ли е? Не е надписана.

# 95
запис  Hug

# 96
  • Пловдив

Тези крака 2 метра ми изглеждат  #Crazy по някой път прекаляват с този фотошоп.
А някой знае ли кое е момчето от клипа  newsm78 искам по обстойно да го прегледам  smile3508

Върнах се да видя дали не съм объркала линка, че таз девойка на анорексичка ми прилича  Rolling Eyes Е, не съм объркала, Андреа е Rolling Eyes
И на мен ми изглежда,че доста са прекалили  Crazy А и що ми се струва,че нейния зад**к е много по дебеличък Thinking
И как не спряха да се разсъбличат...то на хората и това ще им омръзне.

# 97
mu_ry, Бумър, направо ме разбихте  Crazy. Даже и не предполагах.

NBM, Дейвид Ганди е един от най-успешните британски модели.

# 98
  • Sofia
Ох, да, той бил модел, аз помислих, че е актьор и се мъчих да си спомня къде е играл  Embarassed
Сега, разбира се, го познах, виждала съм го в много реклами.

# 99
Тука изражението на Кристина ми напомня на нашата a.l.e.n.a.
Нашата, разбира се, е по-хубава. Grinning
Да има нещо такова.

# 100
# 101
от сайта хот арена са си написали последните статии четейки форума  Laughing

# 102
  • София

Прекрасен пример как талантлива певица с хубава външност се превърна в плашило. После се взв в ръце и стана талантлива певица с прилична външност.  В този ред на мисли няма никакво оправдание за Адел.  Peace

Аз също мисля, че не е редно да си прекалено пухкав и би трябвало да проявиш желание за промяна. Но има в случаи, когато човек се бори с килограмите и борбата се оказва невъзможна. В случая с Адел не зная как е Simple Smile Но когато запее тази жена, съм склонна да забравя всичко Simple Smile

# 103
Боже, таз Наталия и 14 да роди, пак ще прилича на по-голямата им кака!
Такава сладуреста физиономия има! Flutter

# 104
Боже, таз Наталия и 14 да роди, пак ще прилича на по-голямата им кака!
Такава сладуреста физиономия има! Flutter
Без грим е много обикновенна

Общи условия

Активация на акаунт