Звездни компромати -189 част

• 52 179
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:

Украинската Барби Валерия Лукянова, която също е с невероятно малка талия Но тя е известна с пластичните операции и фотошопа.

# 661

Не ми казвайте, че това нещо ви харесва?

# 662
  • Sofia
Кой малоумник дава такава заплата на НиЛо и за какво  Thinking

# 663
  • София
Тази е махала и ребра. Не става само с пристягане на колан. Confused Ужасни са

# 664
е, аз съм нс философията, че е важно тя да се харесва. На мен ми е любопитна. Гледала съм интервюта с нея. Каза, че не е достатъчно слаба и ще трябва пак да спре да яде. А анорексичките навсякъде по света я сочат за пример.
Отделно от това има един гей, надбеден за Кен, който пък има над 100 пластични операции.

Имат и фотосесия двамата, но съм засичала някъде по интернет той да твърди, че фотосите на Виктория са с фотошоп и на живо тя не изглежда точно така.

# 665
е, аз съм нс философията, че е важно тя да се харесва. На мен ми е любопитна. Гледала съм интервюта с нея. Каза, че не е достатъчно слаба и ще трябва пак да спре да яде. А анорексичките навсякъде по света я сочат за пример.
Отделно от това има един гей, надбеден за Кен, който пък има над 100 пластични операции.

Имат и фотосесия двамата, но съм засичала някъде по интернет той да твърди, че фотосите на Виктория са с фотошоп и на живо тя не изглежда точно така.
Фотошопнати или не-изглеждат гротескно. Tired

# 666
 Wink

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 22:25 от KaRoLa

# 667
  • Бургас
Това с обувките съм го изтървала. И каква им беше толкова цената?
1400 лв. са и всички кифли, златотърсачки и такава гад се сдобиха с ментетата им.
В продавалника е пълно с реплики за по 130-140 лв., които са много добри. Венета само за заплатата си не ни е информирала. На Николета я знаем - 15 000, ама като толкова си мерят рейтингите, да си премерят и заплатите.    

А Бареков уж като директор на новините взимал по 6 000 лв. заплата /поне така каза тази неделя при Росен Петров/. Можел да покаже даже ведомост, че му е толкова заплатата. Така че е чудно как така една проста препечена керемида, която само се лигави и клати като преяла пред камерата, може да взима повече от един директор и то в същата телевизия...................освен ако не взима повече пари за "допълнителни услуги"  Whistling

П.П. От кога Кен е с мускулна атрофия  Laughing

# 668
То не и пречи да взима по-малко от 6000лв и да си купи Заноти за 1400лв ,опитвайки се да си надскочи стандарта . Tired

# 669
Има да си помечтае Николета за 15 бона на месец  Stop

Миналата година бяха писали, че на Рачков му предлагали толкова, за да участва в "Комиците", но той бил предан на "Господари на ефира", където получава по-малко и отказал.  Къде е Рачков, къде е Николета.

А обувките на Венета, много добре знаем, че фирмите ги обличат и обуват срещу рекламни надписи в края, така че може и стотинка да не е дала, а да си й донесени да ги обуе за едно- две предавания.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 22:24 от Red_Hot

# 670
Не знам колко взима Николета,но на Бареков заплатата я е плащала ТВ7, а на Николетка- "продуцентите" Иван и Андрей. Peace

# 671
  • Варна

Тази изкукуригала кукумявка вече не е интересна.

Залезе й звездата.

# 672
Не знам колко взима Николета,но нБареков заплатата я е плащала ТВ7, а на Николетка- "продуцентите" Иван и Андрей. Peace

Именно, могат да й дадат и 50 000. Това е предаване, продуцирано от тях, а Ни Ло им избива парите с реклами.

# 673
Не знам колко взима Николета,но нБареков заплатата я е плащала ТВ7, а на Николетка- "продуцентите" Иван и Андрей. Peace

Именно, могат да й дадат и 50 000. Това е предаване, продуцирано от тях, а Ни Ло им избива парите с реклами.
Аз не мисля,че си заслужава парите. Не допринася с нищо за шоуто. Даже и интервютата не прави тя. Хем кани все приятели. Peace
Всеки път ми е все по-скучно и не мисля ,че ще се задържи много. Никакви скандални разкрития не е направила още. А то не бяха едни обещания,едни реклами..... Whistling
П.С. Тази " Барби" дали си е докарала някой здравословен проблем с тази талия Thinking? Доколкото съм запозната, от корсета се притискат органите и може да стане беля.

# 674
В момента ТВ7 изобщо не се издържа от реклами. Предполагам всички знаете на кого е и с каква цел е създадена. Тези пари са несъизмерими с предаванията по другите тв- та.

Общи условия

Активация на акаунт