Звездни компромати -189 част

• 52 144
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
В момента ТВ7 изобщо не се издържа от реклами. Предполагам всички знаете на кого е и с каква цел е създадена. Тези пари са несъизмерими с предаванията по другите тв- та.
за това и не я гледам, ако въобще пусна ТВ

# 691
.. за разлика от Ни Ло- поне тя не си пише покупките и не ги снима, не че и симпатизирам, просто отбелязвам. И що за простотия да сложи снимка с цената, да не би случайно някой да си помисли, че са по- малко.

E tя не си ли показа дома , парФумите , от де знаем че D&G носи и т.н.  Laughing
от нейни сн. показвани тук не виждам нещо по-различно от Венета  Laughing снима се по барове , заведения , в коли , тУлетни , бани , прави мостове  Laughing Здравейте котенца , чао котета , обичам ви котенца ......

п.п. от тук разбрах че ползвала парФум за над 500 лева ли , долара ли  Laughing  значи си го е показвала  Rolling Eyes

Сигурно си права, аз не съм видяла, ама не съм и следила...ама котарачета като чуя и  Rage

# 692
Абе на Венетините обувки 19,30 ли пише, че съм без очилата?

# 693
  • Tам през Атлантическия океан

Сигурно си права, аз не съм видяла, ама не съм и следила...ама котарачета като чуя и  Rage
Не я следя , следя само тази тема тук  Wink каквота са пускали това  Laughing такова впечатление съм останала де , от това което са 'подавали' момичетата   Laughing

# 694
Точно така е Николета показа парфюма Амуаж за 500 лв. Peace

# 695
  • Пловдив
Каквото и да показват си го показват в личните страници на фейса. Ние сме тези, които ровим, гледаме и ги популяризираме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 696
Хм, колко ли кофти детство е имала, за да наваксва така сега?  Thinking
P.P. В съботното "Горещо" Моника Валериева причаква Цв.Цв. в Парламента и го пита колко често прави секс... Joy

# 697
За такъв безподобен кич никога няма да дам толкова пари, ако ще да имам пачки по стотачки. Сори, ама са мега грозни, независимо кой ги е създал. За патъците говоря де  Embarassed

# 698
  • Пловдив
P.P. В съботното "Горещо" Моника Валериева причаква Цв.Цв. в Парламента и го пита колко често прави секс... Joy
И той кво... Grinning

# 699

Следващ въпрос - колко от тях с жена си и колко с Ася Петрова Mr. Green

Защо пък мислите, че Николета е имала кофти детство? На вас ако ей така ви падат пари от някъде, дето не сте положили труд и усилия за тях няма ли да ги харчите на боща, както се казва Thinking

# 700
  • София
На вас ако ей така ви падат пари от някъде, дето не сте положили труд и усилия за тях няма ли да ги харчите на боща, както се казва Thinking
Ако ми падат, сигурно ще е до време, и предпочитам да съм от ония изкукалите, които ще заделят пари за образованието на детето си.  Peace Въпрос на приоритети.

# 701

Следващ въпрос - колко от тях с жена си и колко с Ася Петрова Mr. Green

Защо пък мислите, че Николета е имала кофти детство? На вас ако ей така ви падат пари от някъде, дето не сте положили труд и усилия за тях няма ли да ги харчите на боща, както се казва Thinking
За обувките на Венета говорех...

# 702
Тонка, и на мен образованието на детето ми е приоритет, но да ги спестявам от сега за след 10-15 години при тази инфлация и финансова несигурност не ми се вижда разумно. Парите на куп, освен ако не са някаква много голяма сума ( имам предвид няколкостотин хиляди например) се обезценяват непрекъснато.

Шушон, аз разбрах, че имаш предвид Николета и парфюма й...това ти е в цитата Peace

# 703
И той кво... Grinning
Моника пита Сашо Диков, който също дебне там: "К'во да го питам?" После изстрелва към Цв. Цв: "Колко често правите любов", а той й отговаря: "Не е темата за весели въпроси при тази тежка ситуация, която имаме".  Joy

# 704

Общи условия

Активация на акаунт