lookfantastic.com 2

• 67 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Здравейте вижте какво поучих днес за пратка , която е шипната на 13.11. и Определено няма да дойде.
Order refunded
Dear Vesela Angelova,

lookfantastic.com just sent you a full refund of £48.56 GBP for your purchase.

If you have any questions about this refund, please contact lookfantastic.com.

The refund will go to the card you paid with.

To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

# 46
  • Пловдив
Връщат ти парите. Ще ги получиш в рамките на 3-5 дни. Провери все пак в пощата, да не би да е пристигнала и да не си получила известие.

Вчера получих известие за пратка от 18/11/2013 - точно за две седмици пристигна.

# 47
  • Бургас
Да именно , че са ми върнали парите без да им пиша. Това ми е странното . Аз ще проверя , макар че пратката ми е ФЮ дойде а по едно време ги бяха шипнати.

# 48
  • Бургас
Запис, в очакване на намаления! Grinning

# 49
  • Бургас
Не са успели да я доставят на посочения адрес и затова пратката е върната. Като адреса ми е зададен както при всички други сайтове. Та както и да е не ме яд особено, особено като знам откъде да си взема Лабел м без да чакам.

# 50
  • Варна
Днес получих пратка от 3-11. Кашона беше сдъвкан, ноо шампоана си е цял. Имах поръчан втори шампоан, но ще питам дали е пратен отделно newsm78

# 51
Тъкмо влизам да питам колко време ви се бавят поръчките и като прочетох последните постове се разочаровах максимално. Аз чакам втора седмица вече пратка от този сайт, но я няма никаква. Чудех се дали да не им пиша, но все си мисля, че ще ми върнат, че е рано още и изчаквам. А си мислех, че за има няма седмица ще се радвам на покупката си.

# 52
  • Пловдив
Изчакай поне 21-23 дни, много се бавят пратките в момента.

# 53
Много ме разочароваха. За първи път поръчвам и чакам...чакам...На 29.11 съм пуснала поръчка и още я няма. Мисля да ги чакам до края на седмицата и да им пиша...Толкова нямах търпение да си видя нещата  ooooh!

# 54
Много ме разочароваха. За първи път поръчвам и чакам...чакам...На 29.11 съм пуснала поръчка и още я няма. Мисля да ги чакам до края на седмицата и да им пиша...Толкова нямах търпение да си видя нещата  ooooh!
Да, и аз. Всеки ден проверявам с надежда, ама нищо.

# 55
  • гр.Добрич

Няма смисъл да им пишеш. Трябва поне 21 работни дни да се изчака.

# 56
  • in a Lovesong
Някой да е поръчвал GHD от сайта?  newsm78 Мисля да поръчам до английски адрес след празниците, защото ми се струва по-сигурно  Thinking

# 57
Hope, не знам кой модел/сет точно си харесала, но в hqhair в момента има страхотни промоции на GHD. Аз моята (модел IV) я бях купила за толкова пари, за колкото сега предлагат поколение V + термочантичка + сешоар за пътуване

# 58
  • in a Lovesong
Hope, не знам кой модел/сет точно си харесала, но в hqhair в момента има страхотни промоции на GHD. Аз моята (модел IV) я бях купила за толкова пари, за колкото сега предлагат поколение V + термочантичка + сешоар за пътуване
Ами и в lookfantastic този сет е на същата цена, иначе принципно бях харесала същата преса плюс термо чантичка за 79 лири, но в момента е изчерпана.

# 59
Явно правят еднакви промоции сайтовете.
Скрит текст:
Аз моят IV Classic Styler съм си го поръчвала директно от GHD, докато си живеех в UK и си платих пълната цена (£100). Тогава нямаше толкова шум около тях, нямаше промоции, нямаше и поколение V и въпреки това си заслужава всяка стотинка. Наскоро моя близка си поръча точно този сребрист сет от hqhair и сега го чака. Не би трябвало да има проблем с поръчките от тези сайтове, защото и двата са оторизирани дистрибутори. Можеш все пак като си я получиш да регистрираш номерчето от холограмата, за да си спокойна, че имаш оригинал  Peace

Моята поръчка от lookfantastic (първа и последна), поръчана на 04/11 (далеч от Коледната вълна), пристигна след повече от 40 дни чакане - срок, след който ако не се появи, по правилата на сайта дори не може да се реагира за refund или замяна. Който иска да поръчва добре да се замисли колко нерви и очакване ще му коства  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт