Третокласници - 3

• 39 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моят син току що излезе от състезанието, предвиждам трагични резултати  ooooh!

Нищо, важно е участието  Joy

# 91
  • София
Дзвер, и моето дете рано напусна състезанието, също смятам, че това не вещае нищо добро.
В различните училища започва по различно време, в СМГ- в 10,30. Що така?

# 92
Моя се върна в къщи преди малко,каза,че са започнали малко по късно.Каза,че задачите били лесни,само една го е затруднила,ще видим като излязат резултатите.Имате ли листове,моя донесе,много са ми интересни отговорите.Защото да си призная,нищо не разбирам от математика и започвам да търся под вола теле и се бъркам.Питам се например за трета задача дали се брои и деня в който е родено детето или от следващия и други подобни.И тотално се обърквам,а бъркам и детето.

# 93
  • София
Моя е решил вярно всичко на всичко 3 задачи, скъса си листа, но мога да ти дам отговорите, ако искаш - верните  Joy

деня, в който е родена според мен не се брои, т.е. отговорът е 16 август

# 94
  • София
Моята отново се е представила ужасяващо зле. Не мога да разбера това дете защо вкъщи решава, като отиде на състезание греши на тотално, абсолютно лесни задачи.
Нищо, здраве да е, ще свикне.

# 95
  • София
Моята отново се е представила ужасяващо зле. Не мога да разбера това дете защо вкъщи решава, като отиде на състезание греши на тотално, абсолютно лесни задачи.
Нищо, здраве да е, ще свикне.
Не сте единствените - на повечето задачи просто е играл на тото - чудя се да се смея ли, да плача ли  ooooh!

# 96
E как 16 Август,момичето е по голямо не по малко.Значи се е родила по рано.Въпроса е дали на 25 Юни,ако не се брои деня в който се е родила или 26 Юни,ако се брои деня в който се е родила.На моя 1 и 2 са му верни.На трета е писал 25 Юни.4 ми е тотална мъгла другите още не съм ги гледала.Но мисля,че поне седем прави ъгли има,моя е писал 6.

# 97
кога в нета се появяват задачите от състезанието? искам да пробвам моя. Много съм недоволна, откакто е почнала годината, не са умножавали, задачите са като за 1 клас, събиране с прехвърляне, броене през 10 или през 2, закръгляне...домашното им изглежда толкова абсурдно, че не се стърпях да коментирам пред детето. Лично пък неговата учителка им казала да не правят домашното, ами да играят в нета - имат си сайт с пароли.
донесоха ми учебниците на Просвета по ЧиП и ЧиО. На кои уроци са вашите деца сега?

# 98
  • София
Моя е решил вярно всичко на всичко 3 задачи, скъса си листа, но мога да ти дам отговорите, ако искаш - верните  Joy

деня, в който е родена според мен не се брои, т.е. отговорът е 16 август
Така го е решила и моята, но не е вярно, момичето е по-голямо, родено е през юли.
  Тити, да ти ги пратя сканирани ако искаш?

# 99
тити ние сме на Булвест.
Дзвер,ще пратиш ли верните отговори.Или някой друг ако ги знае.Говорих с моя приятелка тя казва,че се брои деня в който се е родило момичето ако е така,ще ни е грешна задачата.Но понеже сина и си е забравил листа не може да ми даде повече информация.

# 100
И моя син много бързо реши задачите и още в 12 без нещо изхвърча навън. Били много лесни, решил всичко. По-късно ще видя какво е направил.
Някой напред в темата писа, че има Xbox и тъй като ние мислим да вземем новия Xbox one, моля за отзиви - спешно.
За четките за зъби - ние ползваме от няколко години електрически и аз не бих ги заменила за нищо. Но, забелязах, че сина ми не се справя добре с електрическата, затова сега се върнахме на обикновена. Казала съм му, че когато се научи пак ще минем на електрическа.
Интересно ми е тези ултразвуковите каква работа вършат, някой ако е ползвал и двете да каже има ли смисъл от инвестицията Thinking

# 101
Eй, голяма излагация на това състезание. Елементарни грешки е направил. Но ,последната задача е решена с всички подробности. ooooh!

тити ЧО-водите, ЧП-кръговрат на водата

отговорите според мен са:В ,Б, Б ,Г ,А ,Г, Б ,Г, А ,В, 9 ,2-ро място, 5 см.
Ако някой има други предположения да казва.

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 14:45 от vela

# 102
  • София
Моите предположения довечера, защото вече развеждам ситното по актьорко и художествена гимнастика

някой беше споменал че ще записва детето в МОНТФИЗ на актьорско, ако го е направил да се обади може да сме в една група

за рождения ден явно съм в грешка, толкова бях шокирана

# 103
  • София
И при нас абсолютна трагедия... Tired
Малкото каза, че всичко е било много лесно, първи клас пишат на листа със задачите, за това там е тъмна Индия.
Листа на Никол го гледа баща й сега за трети път, защото вече два пъти след грешна задача се газираме и мятаме задачите.  Crossing ArmsМай имаме 7 верни задачи.

# 104
Eй, голяма излагация на това състезание. Елементарни грешки е направил. Но ,последната задача е решена с всички подробности. ooooh!

тити ЧО-водите, ЧП-кръговрат на водата

отговорите според мен са:В ,Б, Б ,Г ,А ,Г, Б ,Г, А ,В, 9 ,2-ро място, 5 см.
Ако някой има други предположения да казва.

4 задача - отг. В според мен и детето.
Ние сме с една грешна задача - трета с датите, добавил е 26 дни.
Задачите вече са качени тук - http://smbsofiagrad.wordpress.com/2013/09/17/софийска-градска-секция-към-смб-е-орга/

Общи условия

Активация на акаунт