Третокласници - 3

• 39 907
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Верният отговор на 4-та е Г. За съжаление. Моят ги е изброил 7,
Ето и равносметката при нас - 10 верни, три грешни / 3 и 4, а 8 нерешена /. В сравнение с резултатите от предходните турнири, мога да съм доволна.  Grinning Дано при пренасянето в бланката не е объркал нещо.  Praynig

# 106
Eй, голяма излагация на това състезание. Елементарни грешки е направил. Но ,последната задача е решена с всички подробности. ooooh!

тити ЧО-водите, ЧП-кръговрат на водата

отговорите според мен са:В ,Б, Б ,Г ,А ,Г, Б ,Г, А ,В, 9 ,2-ро място, 5 см.
Ако някой има други предположения да казва.

4 задача - отг. В според мен и детето.
Ние сме с една грешна задача - трета с датите, добавил е 26 дни.
Задачите вече са качени тук - http://smbsofiagrad.wordpress.com/2013/09/17/софийска-градска-секция-към-смб-е-орга/

Има и отговорите . на 4 е Г , но трета е А

# 107
  • София
И кой е 8-мият правоъгълник??? Rolling Eyes броим тук, със щриховане, все 7 ги докарваме.

# 108
Да, това прави 2 грешни при нас, ако другото е пренесено вярно. Задачата с думи е подробно решена и се надяваме на 10 точки.
Браво на всички за участието и положените усилия, независимо от постигнатия брой точки  Peace

# 109
И кой е 8-мият правоъгълник??? Rolling Eyes броим тук, със щриховане, все 7 ги докарваме.

Ами детето ги вижда 8 , аз ги броих няколко пъти за да съм сигурна. И при нас 10 е подробно решена и вярна, дано да я оценят с 10 точки.Но  и 10 да дадат, резултата му е слаб.

# 110
Ох тази 4 задача всички дават различни отговори,говорих и с приятели не само тук.
В колко правоъгълника има звездичка?Как ги направихте 8,аз ги изкарах 6 колкото е писало детето,но най вероятно са 7,не знам тотално се обърках.Имам подозрение за седмия,но не съм сто процента сигурна.

# 111
  • София
Дайте с някаква схема къде е 8-мият. Нещо с фотошоп, с преливки, не знам. Наистина не виждам осми.

# 112
  • София
Ако правоъгълниците са 8 нашите вярно решени задачи достигат цели 4

# 113
3 клас 1-В, 2-Б,3-А, 4-Г, 5-А,6-Г,7-Б,8-Г,9-А,10-В, 11-9, 12-2 и 13-5
Сигурна ли си, че верният отговор на 4-та е Г? Аз си мисля, че е В. Броих, броих .....  newsm78, все 7 изкарвам.
Иначе, от това което е написало детето в черновата съм доволна.  Simple Smile
Осем са. Един единичен, три двойни, един троен, един четворен, един петорен и най-големият.

Ето обяснението на Дидева, по което аз се ориентирах.

# 114
  • София
Намерих 8-мият. Като тръгнах да ги рисувам един по един на на ново и излезе един пропуснат.  Confused Заначи "цели" 6 верни... Sick

# 115
vela, благодаря Simple Smile

Валенцето, тъкмо ги гледам задачите, няма да пращаш.

# 116
Ако аз днес се явявах на това състезание, щях да дам грешен отговор на половината задачи. Не разбирам защо се ядосвате толкова, въпрос на концентрация е Peace

# 117
Ох ще ги броя пак,но не сега,че имам много работа и се разсейвам,мисля за работата която ме чака и не мога да се концентрирам.Както върви ще е пълен провал.О и аз щях да ги оплескам,не се ядосвам,че се е явил,а,че не можахме да отидем на село и дадохме пари.Отидоха баща му и малката,за втори път се получава така и не сме ходили от лятото,на баба му и дядо му много им е домъчняло за него и там е такава свобода.

# 118
Ако аз днес се явявах на това състезание, щях да дам грешен отговор на половината задачи. Не разбирам защо се ядосвате толкова, въпрос на концентрация е Peace
Интересно ми е на 3 задача ,колко деца са дали верен отговор.

# 119
Ако знаех верния отговор щях да кажа.Така и не разбрах кой е.25 или26 Юни.

Общи условия

Активация на акаунт