Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 68 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
Леле много трудно се ориентирах във форума. Нещо хич не са докарали новата визия. Донесоха ми купата от София Мел  smile3555 - без коментар.

# 721
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нова тема

Надписът от поста на Примавера е добавен...

# 722
Извадихме невероятен късмет! От началото на играта за трите вида домино от кексчетата Барни спечелихме ТРИ броя - един "Динозаври" и два "Изобретения"... Много ни се иска да заменим с някой желаещ едното "Изобретения" за "Чудесата на света"! Има ли желаещ?
Simple Smile

# 723
Току що спечелих домино от "Барни". Party Какво беше там, трябва ли да им звъня, след като съм си въвела данните при заявяването на наградата, или това е достатъчно?
Трябва да се обадиш,че нещо системата им куца!!Може ли да погледнеш точния час ,че детето ме изяде за още едно домино...първото го спечелихме в 15.42,но вече не ми връзва  newsm78
Аз моите 2 ги спечелих в 15,49 и 15,50, но и на мен вече не ми връзва,май са променили часа!? newsm78

Точно преди да пиша в темата го спечелих.  Peace Сега си погледнах е-мейла, получен е в 19:51:57.
Добре, че ми казахте да се обадя, системата им не беше запаметила данните ми, та ги диктувах отново. Добрата новина е, че спечеленото домино е "Динозаври", малкият ще е супер доволен! Party

Здравейте,
знам, че доста съм окъсняла с този въпрос, но ако не са ни изпратили наградата - домино от Барни (тъй като аз не се обадих, а само си дадох данните он-лайн), дали има някакъв начин да си я поискам. Срокът за получаване беше 50 работни дни и аз направо забравих, че я чакаме вече повече от определеното време.

Общи условия

Активация на акаунт