Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 20

• 69 077
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
аз нямам енциклопедия от 4 касови бележки (или 3 бяха  newsm78 ). Дано поне имам ваучер  Whistling

# 151
Аз нямам късмет с Калиакра,а имам регистрирани 4-5 бележки, по кое време печелите? newsm78
Кой код регистрирате,този в дясно,който е показан или правилния? Thinking

# 152
  • при късмета
Разбрах за енциклопедиите, благодаря!
agnesana може да регистрираш и другия номер на бележката, регистрира ги, като различни. Същите номера може да регистрираш и на друг телефон.
Аз спечелих с 2 бележки регистрирани и двата номера на 4 телефона. Не беше лесно.
Сега трябва да тормозя бабите от входа за бележки, че рядко ползвам маргарин  hahaha
mimmozzi може да спечелиш еднакви домината, ако си играла с различни телефони. Иначе на един телефон може да спечелиш 3 различни и повече не.
Това ми го обясни момичето, което днес ми прие заявяването на наградата. Каза, че мога да играя с друг телефон и същите имена и мейл, не противоречи на правилата. Системата отчита само телефона към кода
slan4ize_76 аз спечелих в 17:50 ч.
не бих се разсърдила и на четец  Rolling Eyes

# 153
Едното домино спечелих със смс, другото през сайта, може би затова са еднакви, за второто не съм се обадила още, ще попитам, ако може да ми ги пратят различни Simple Smile

# 154
  • rousse
някой спечелил от цигарите има ли???

# 155

Аз също изпратих 2 кода и не спечелих нищо. Интересно и при печеливши няма никой. При толкова награди поне 1 кутия цигари да беше се паднала. Не че ми трябва, че съм непушач, но принципно. Нещо ме съмняват.  newsm78

Всъщност не можах да разбера в правилата, кутиите цигари също като големите награди ли се разпределят на томболен принцип или се заменят непечелившите вложки за тях?

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 21:36 от magism

# 156
Спечелих опаковка стикери от Пени Simple Smile Имам и една бележка за Калиакра, но се чудя по кое време да я регистрирам, много ми се иска да спечеля енциклопедия

# 157

Аз също изпратих 2 кода и не спечелих нищо. Интересно и при печеливши няма никой. При толкова награди поне 1 кутия цигари да беше се паднала. Не че ми трябва, че съм непушач, но принципно. Нещо ме съмняват.  newsm78

Всъщност не можах да разбера в правилата, кутиите цигари също като големите награди ли се разпределят на томболен принцип или се заменят непечелившите вложки за тях?

Малко по назад в темата една мама сподели, че нейна приятелка е спечелила ТВ

# 158
Цитат

Кутиите цигари пише,че са допълнителни награди,така че едва ли срещу всяка непечаливша вложка ще получим кутия. Thinking

# 159
Цитат

Кутиите цигари пише,че са допълнителни награди,така че едва ли срещу всяка непечаливша вложка ще получим кутия. Thinking

Регистрирахме 3 кода и нъц!  Confused

# 160
  • Русе
кутиите,дето печелят цигари имат различна вложка-пише си печелиш кутия цигари...не съм спечелила,но ми го казаха на Еко Shocked

# 161
Една нова игра, не помня да сме я пускали тук: Играй с Леко и СПЕЧЕЛИ СМАРТФОН или 5 ваучера за покупка на стойност 50 лв.

Иначе чакам някоя интересна игра с покупка, щото цигари не пушим, маргарин не ядем, Барнитата не са ни от най-любимите, та се надявам с приближаването на празниците да има повече игри и съответно печалби  Laughing

# 162
Спечелих 15 лв. отстъпкa зa ботуши Гидо от сaйтa им,но нямa дa ползвaм кодa и който искa ще му го дaм.Срокът  е до 30.11 .

# 163
# 164
  • Русе
lusy,то май всички които сме участвали в играта имаме такъв код-мило от тяхна страна,но при тези цени...и 15лв отстъпка не ме устройва.
мама-коко,благодаря за инфото-имаме си домино от Барни..само не разбрах как разбирате кое сте спечелили?

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 16:00 от cvete7575

Общи условия

Активация на акаунт