Литературен спамо-чат

• 20 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз пък мислех, изхождайки от идеята за опциите за търсене, всяка да хване определени заглавия и да брои тях, но това всъщност важи за книгите, които ще бъдат номинирани на финала. Също така ми минаваше идеята едната да брои от 1 до 10 страница, другата от 11 до 20... примерно.
Никога не съм се включвала в такъв тип броене и наистина не зная кой метод е удобен. Знам, че както прецените, така ще действаме.  Peace

Ей, тия пивотки така и не ги схванах в дълбина! Иначе много го обичам ексела!

# 46
  • София
Примерно :

Книга 1 - 5 точки
Книга 2 - 4 точки
Книга 3 - 3 точки
Книга 4 - 2 точки
Книга 5 - 1 точки

Тоест имаме 15 точки от всеки потребител за 5 книги.

Да. Аз затова се чудя дали да нямаме възможност да избираме между този вариант и между варианта да имаме общо 15 номинационни точки, които ако пожелаем да ги сложим на една-единствена книга или да ги разпределим между две или три например...

# 47
  • Ямбол
Може да се разделим на страници от темата. Всеки да има по един файл. После ще ги съберем в едно.

За точките и аз не съм сигурна, че мога да наредя 5 книги с различни точки, но ще опитам, щом е за каузата Wink Мога да дам на 2-3 книги 3 точки и на 2-3 по 2 точки примерно.

# 48
  • Пловдив
Следя ви, като се реши какъв ще е методът, ще се включа.

# 49
  • София
Най-добре е в един файл, по-лесно ще е...
Помислете за идеята на 24 часа. Така всяка от "преброителките" ще е ангажирана през два дни, а ако се включат и още хора, ще стане съвсем лесно  Hug
Но както решим  Hug

# 50
  • на североизток от Рая
Възхищавам се на ентусиазма ви!  Hug

Бих искала да се включа и да помогна, но .., не мога. Хич ме няма в това отношение. Blush
 Дано да намерите начин, който да не ви затормози много.

А в гласуването ще участвам.  Peace

# 51
  • София
mijjjka, по страници не е ли по-лесно? Самата номерация на страниците се вижда по по-удобен начин и затова ми се струва така.

# 52
Не зная какъв е обемът на номинационните теми , но мисля ,че може с един файл без проблем.Ако е до  200 страници мога сама да се справя.

# 53
  • някъде другаде
И аз ще следя номинациите!

# 54
  • София
mijjjka, по страници не е ли по-лесно? Самата номерация на страниците се вижда по по-удобен начин и затова ми се струва така.

Може и по страници, да  Hug
Но да е в един файл. Защото ако почнем да обединяваме няколко, ще стане мазало  Crazy
Поне аз не се наемам Laughing  Че не съм кой знае какъв гений на ексела  Joy

# 55
  • Варна
Запис и от мен, ще ми бъдат интересни номинациите,очаквам ги..  bouquet

# 56

С голямо удоволствие и аз казвам едно "пльос" в литературния смапо-чат... (Чак на 4-та страница!  Rolling Eyes)

Супер идея за тази темичка! Wink

# 57
  • София
mijjjka, да благодариш на мъжа си от мое име  beer !
Мисля, че ще се спра на варианта да ги прочета в реда им на издаване.
После "Тюдори" ме чакат и Сафон. Ако ми остане време от тази година ще вмъкна и Джойленд в плана си  Crazy .

# 58
  • София
Кали, кои Тюдори те чакат? Ако е тази, дето ти дадох... не е лоша книгата, ама мам*а му, не бива Джойленд да стои на опашката заради нея в никакъв случай, нито пък Сафон! А ако искаш да я прочетеш, за да ми я върнеш - споко, хич не я бързам!

# 59
  • Ямбол
Вижте, аз мисля, че ще е най-удобно сама да ги направя. Няма да ми е проблем. А и така сама ще си определя и времето, в което да "работя", и интензитета.
Вие предлагам да помагате с насочване на неориентираните и разясняване на правилата.
Да не стане като в Клюкарника. Всеки да си помисли добре, преди да даде номинации, после да допълва, само ако му е останал глас.

Общи условия

Активация на акаунт