СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 330
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
antea  newsm62

и аз съм се замислила утре как ще се прибере моята от репетиция
Скрит текст:
репетират в сградата, където се намират помещенията на БСП Пловдив, а утрешният митинг е организиран от ГЕРБ  newsm09, да не вземат да митингуват отпред и тогава прибиране няма

добре че в Пловдив разстоянията са по-малки, та има опция прибиране пеша, /без да се следят жиците на тролеите, че току виж по пътя свършили и тогава  newsm78/
Скрит текст:
в Пловдив тролеите вече не вървят, а жиците на места са свалени

# 301
  • София
antea , задачата ти е като за матурите за 4ти клас, особено последната подточка. Отсега ти казвам, че броят на целувките ще е -безкрайност (не го знам кой е клавиша). Моят дори отказва да мине в радиус от 20 метра от училище с мен, какво остава да се целуваме. Да са ми живи и здрави малките, че още ми се умилкват.

# 302
  • София
antea Моят дори отказва да мине в радиус от 20 метра от училище с мен, какво остава да се целуваме. Да са ми живи и здрави малките, че още ми се умилкват.
Грета, в това отношение майките на момичетата сме по-облагодетелствани:) Поне моята не се притеснява да ме гушка и целува като ме види вечер, може би и повечето други девойки?Simple Smile И добре, че е така, защото съм майка само на едно  Rolling Eyes

# 303
  • София
Е, сумарно мен повече ще ме гушкат:).

Отивам да смъкма малко материали за Иван Вазов, от миналата седмица се каня да тормозя детето.

# 304
У дома гушкането е много на почит. Големия като го гушна ме вдига и ме разнася из къщи като прани гащи, но малкия е много гальовен - когато и да потърсиш контакт с него е готов да се нагушка. И муцунка за целувка подава най-охотно. Но това само у нас. На вън отказва и за ръка да ме държи...
А като си помисля , че всеки път като ги хванех за ръце от двете ми страни и тръгнехме нанякъде се чувствах все едно имам крила, не ръце... колко хубаво време беше.. и безгрижно - най-вече за тях.

# 305
  • София
Aааа, моят си си е голям гушканчо. Нищо, че е една глава над мен. Simple Smile
Иска си да си се гушка още. И вечер ако гледаме филм заедно все гледа както едно време да си се
гушне в мама. Разбира се за такива прояви навън и дума не може да става! Laughing

# 306
У дома гушкането е много на почит. Големия като го гушна ме вдига и ме разнася из къщи като прани гащи, но малкия е много гальовен - когато и да потърсиш контакт с него е готов да се нагушка. И муцунка за целувка подава най-охотно. Но това само у нас. На вън отказва и за ръка да ме държи...
А като си помисля , че всеки път като ги хванех за ръце от двете ми страни и тръгнехме нанякъде се чувствах все едно имам крила, не ръце... колко хубаво време беше.. и безгрижно - най-вече за тях.
Да,  и мен много ме гушка големия, като ме стисне и чак дъх не мога да си взема, но навън сме на един метър разстояние. За сега поне имам кой да държа за ръка, но много скоро и той ще ме пусне.

# 307
  • София
не знам дали моят разбойник днес ще се справи с пробния по МАТ на Междучасие, но току-що взе успешно изпита си по транспортно ориентиране в града Simple Smile от нас до ул. Стара планина се стига само с тролей 9, но Раковска е блокирана и те не вървят - което научихме в движение, след като и неговият тролей е абдикирал на Петте кьошета... и стана тя Grinning пет телефонни разговора и картинки от google maps-а за обща ориентация накъде да върви, някакъв друг тролей и после метро и току-що ми звънна, че е преминал блокадата и е цъфнал при учебната зала... остава да успее и някой друг да се яви

предвид на това колко съм смотана аз самата в ориентирането с транспорта, съм много горда с него, все едно е взел 85-90 точки Laughing

От този цитат разбрах, че децата ни са били заедно днес на изпит в Междучасие. С разликата, че моят син баща му го врътна до там със скутер. Ние само така се справяме с ужасния трафик в София.
Сега остава да чакаме резултатите. На вас казали ли са ви кога ще излязат? Може да си контактуваме и на лични съобщения, да не занимаваме темата с нашия частен случай.

# 308
Някой може ли да услужи с тест по геометрия Simple Smile ?

# 309
  • София
Върху какво? Взехте ли ъгли в триъгълник?

# 310
Да и геометрични фигури.

# 311
Да и геометрични фигури.
Какво ще рече " и геометрични фигури"?

# 312
  • дядовата ръкавичка
Чавето е с 5-ци на ПИ в Милениум. Не съм особено доволна, като се има предвид, че и двата изпита ми се струват доста лесни, но тук могат да се изкажат по-компетентните. От 2-ри модул на Мат е решил всички задачи с изключение на 23-та с ъглите. По БЕЛ е оплексал преразказа - 22 т. (но той и повече от 24 не е имал в тази школа), тезата му е 2 т.

# 313
  • София
Някой може ли да услужи с тест по геометрия Simple Smile ?

http://www.solemabg.com/Sam7Tri_nik2.htm

# 314
  • София
Айяла, нашият е с 4,866 или нещо. Една нерешена от 1вия модул (не останало време) и една сгрешена(втората). От втория модул и той не е решил ъглите( неучен материал) и 22ра.

Аз съм доволна като за първи път. Като си видя грешките, каза че няма да ги повтаря. Тия дни ще го накарам да реши и тая с ъглите.

Общи условия

Активация на акаунт