СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Днес бяхме на пробен по математика-болен с малко температура.Не му е стигнало времето за 2 задачи .Дали защото не  се чувства добре или не си е разчел времето ?  newsm78

# 736
  • Русе
днес щерката беше на дългоочаквания ПИ по БЕЛ - резултати след 10 дни. това е разказа за преразказа - http://hristianche.ucoz.com/5064/index.html . всичко са им взели, така че нямам друга информация. това го намерихме в нета.

# 737
  • София
днес щерката беше на дългоочаквания ПИ по БЕЛ - резултати след 10 дни. това е разказа за преразказа - http://hristianche.ucoz.com/5064/index.html . всичко са им взели, така че нямам друга информация. това го намерихме в нета.

Не знам кое в момента прави този разказ толкова актуален, но няма как да не  направи впечатление "случайността", че познато дете го е правило преди броени дни като домашно в  школа, на моите девойки същият разказ онзи ден се падна на класното по БЕЛ  (разбира се, в съкратен вариант) , а ето сега е даден и на пробен в Русе. Simple Smile

# 738
Прочетох разказа,хубав е ,дълъг-явно части от него се дават за преразказ.
Може би темата за предстоящия празник и близостта до един друг български разказ със заглавие"Заложна къща"  Winkго правят актуален?Не се сещам за друго Sad
Да, и авторите с миналогодишния преразказ"Акула" по народност си съвпадат.

# 739
Здравейте! Имам нужда от малко помощ, затова отново се обръщам към вас. Може ли някоя от вас да качи някой пробен изпит по БЕЛ, но да не е в пощата, че нямам достъп до нея, за да се поупражнява сестра ми. Защото класната й работа по ЗИП Бел ще е върху тест, а тази по БЕЛ - върху трансформиращ преразказ. Също така ако можете да споделите какви ще бъдат класните работи при вас. Благодаря предварително!

# 740
И моята дъщеря е правила преразказ на ПИ преди 2 седмици по този разказ, а  и по "Заложна къща" са правили. Явно тези разкази се въртят из учителските срези в момента. Ще го прочета, за да съм в час.

# 741
  • в тристайна гарсониера :)
 Здравейте,  опитвам се да намеря тест с отговори по БЕ за видеве изречения. Моля аки някой е намирал или има да помогне. Класното на сина ми по БЕЛ ще е на 11.12, но не знае на какво ще е. Каза ми на материала до тук.

# 742
Здравейте,  опитвам се да намеря тест с отговори по БЕ за видеве изречения. Моля аки някой е намирал или има да помогне. Класното на сина ми по БЕЛ ще е на 11.12, но не знае на какво ще е. Каза ми на материала до тук.
Имам хубав тест, ще опитам утре да го сканирам утре и да ти го пратя.

# 743
  • София
Хайде, майки, местим се.

НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт