СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 226
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Ще помоля, ако някой разполага с теми от общински кръгове на олимпиади по - БЕЛ, химия, физика и биология от последните години да удари едно рамо.
Мисля, че успях да кача няколко по БЕЛ.

# 376
  • Русе
споко, ние сме още на успоредни прави.
Да попитам пак. Някой решавал ли е ПИ на междучасие от 2012г. от пощата на Симеонов от 2 ноември. трябват ми отговори за сравнение. особено на втори модул.

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 20:01 от elan

# 377
  • Пловдив
ralicass, мерси за вариантите

за улеснение изтеглих всичко от докса и го качих като прикрепен файл
предполагам, че в докса след известно време файловете няма вече да са достъпни.

# 378
ralicass, мерси за вариантите

за улеснение изтеглих всичко от докса и го качих като прикрепен файл
предполагам, че в докса след известно време файловете няма вече да са достъпни.
Благодаря   bouquet

# 379
  • Бургас сити
Ще помоля, ако някой разполага с теми от общински кръгове на олимпиади по - БЕЛ, химия, физика и биология от последните години да удари едно рамо.
В пощата съм качила материали - тестове, критерии и отговори - от общинските кръгове на олимпиадите по БЕЛ, биология и химия от Бургас за миналата учебна година.

# 380
В пощата съм качила материали - тестове, критерии и отговори - от общинските кръгове на олимпиадите по БЕЛ, биология и химия от Бургас за миналата учебна година.
Както винаги отзивчива. Благодаря и на останалите съфорумки, които откликнаха на молбата ми. Мисля, че материалите ще бъдат полезни, ако не за всички, то поне за повечето деца.   bouquet

# 381

Благодаря  ти за теста!Ще ни е полезен и на нас.

# 382
  • дядовата ръкавичка
споко, ние сме още на успоредни прави.
Да попитам пак. Някой решавал ли е ПИ на междучасие от 2012г. от пощата на Симеонов от 2 ноември. трябват ми отговори за сравнение. особено на втори модул.

Eто тук миналата година са обсъждани задачите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687020.690

Дано да е от помощ.

# 383
Днес имаме тест на видове изречения. Притеснено ми е - това е матурен материал, важно е да го усвои добре - в първи модул има въпрос за определяне вида на изречението и той носи не малко точки. Готвихме се  като от всички видове помагала и сборници вадихме въпроси по темата. Дори мисля, че не успяхме да обхванем всичко което имаме. По принцип тяхната госпожа съставя тестовете си като ги вади от различни сборници - имам чувството, че подбира само тези с отрицание във въпроса. За да са им по-завързани и объркващи. Нищо лошо. Да свикват. При госпожата в курсовете продължават ударно да работят за класна работа - развиват теми. Побърка се това хлапе... кое по напред да захване... А аз го напъвам за тестове от ъгли в триъгълника...пак няма да има събота и неделя...

# 384
  • Пловдив
Така е, ужасна година! ooooh!

Моята поне събота и неделя почива, еее в неделята се готви за понеделник, а по някои предмети и за вторник и сряда, за да й е по -леко през седмицата, когато е и на допълнителни занятия след училище...

# 385
След вчерашната родителска среща се разбра, че наистина материала по математика е доста труден и се препуска през него. И родителите и госпожата сме в тревога от това, но май нищо не може да се направи. Учителите по другите предмети изразиха недоволство, че децата не учат по техните предмети, е, какво да се прави децата не са виновни. Опитаха се да вменят вина и на нас родителите, относно това, че не настояваме да се учи- физика, химия.., но лично аз настоявам, но времето не стига така или иначе. Системата е скапана, няма виновни.

# 386
Момичета, искам да попитам дали използвате стимули, за да работят децата ви по-качествено?
Като ви чета особено някои, оставам с впечатление, че моят син един от най-мързеливите и най-немотивирани деца  тук във форума Embarassed Има много приятели и постоянно имат планове за събота и неделя. Изобщо в събота и неделя ако по един час намери за учене то е голям прогрес.

# 387
  • София - Рим и обратно
Ами нашият стимул е, че ще излезе само след като е научила...
Нещо не успявам да се преборя с телефона и чатовете през него, но току що й смених паролата на фейсбук, вбесена от разни нелицеприятни неща, които набарах #Cussing out

# 388
  • дядовата ръкавичка
Аз пък мойто го тикам да играе и да се социализира, а то не ще. В началото на годината оставаше след часовете в училище (почти всички деца от класа остават ), но вече му било станало скучно и директно се прибира. Ама това живот ли е - от училище вкъщи и обратно  Thinking.

Стимули, награди, наказания не предлагам. Само словесни убеждения  Wink. Казала съм, че работи за себе си и за своето бъдеще, макар че имам чувството, че учи заради мама - да ме радва и не ме разочарова  Simple Smile

# 389
  • Дива Индия
Замислих се за стимулите. Специално не го стимулираме моя син. Стимулирам го с подканяния, защото ако не го тикаме нищо няма да бутне. От известно излиза с приятели в един от почивните дни, а преди и това не правеше, т.е. като на Айяла детето - от училище - вкъщи. Радваме се като излезе. Разхождат се в парка, гостуват си едно на друго.
Вероятно за Коледа ще купуваме нов телефон. От сега ме боли сърцето... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт