СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 58 220
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
пенсионирана русалка и  на мен много ми харесват твоите постери с правилата. Ще взема да си ги копирам, но само с твое разрешение разбира се.

Те не са мои... Hug И аз съм ги взела от нета. Simple Smile

Благодаря ти все пак, че ги публикува  Hug. поздрави

# 406
Стимула съм го обеща, ако влезе в гимназията,която иска и към ,която се стеремим. Сега стимула е да няма кофти оценка, за да не сложа ембарго над лаптопа.

# 407
Русалке, това е есенцията Joy Joy Joy Голям смях падна като ги четохме. След лятната ваканция падна голямо викане и ръчкане и вече се усеща - девойката започна да влиза в релси и да задава въпроси относно бъдещето. Още е съвсем бебе и в същото време ме удивлявя със зрелите си разсъждения в някои аспекти.
А с какви деца са приятели вашите деца? Моята девойка се движи с една групичка деца още от бебе, свестни деца. Само че ме вкарва в нервна криза като заявявя почти всяка седмица, че отиват всички на 3D кино и трябва да има 20лева, защото после ще ходят да хапнат.

# 408
Ох, аз съм отчаяна след вчерашната родителска среща. Не за друго, а защото видях оценката от теста по математика.  ooooh! Скрила е от страх мойта щерка. Цяла седмица ходи на уроци специално да упражняват разлаганията и нищо. Стресира ли се на тестове, какво става, не мога да разбера. Вече съм отчаяна.  Днес цял ден дси припомням формулите и решавам примери, за да се опитам аз да помагам. До сега все си мислех, че учителката по-добре ще обяснява, аз да не се бъркам, но... Лошото е, че много трудно се преборвам да се упражнява, казва, че решава достатъчно на курсовете и домашните, че много й идва вече. Ох, оплаках се. Завиждам благородно на всички майки с ученолюбиви деца!  Hug

# 409
  • Дива Индия
цлете Naughty, рано е да се плашиш! Ще се наредят нещата!  Hug Нищо не е свършило докато не свърши.

Синковецът има две приятелчета. Едното не е амбициозно, но го карат да ходи на частни уроци за връзва горе-долу нещата. Много весело и спокойно дете. Другото е амбициозно, ала няколко пъти го хващаме да подвежда синковеца и за това съветвам моя да не му се доверява много-много.
Съботните излизания веднъж на месец-два и при нас костват доста пари: пица, безалкохолно, игри в мола... Добре, че това е рядко и добре, че и приятелчетата също не разполагат с много.

# 410
  • София
Аз стимула го купих сега и подписахме договор за тримесечно ежедневно решаване на 20 задачи. Почивни дни от договора са Коледа, Нова Година и рождения ми ден. Само не знам какво ще правя след това.

# 411
На моя син приятелите са под неговото ниво, имам пред вид в ученето, само едното момченце е горе-долу като него, това не е много добре, няма кой да дърпа нагоре, ама нямам как човек да си избира приятелите, каквито- такива, иначе са добри деца.

Аз пък го карам моя да излиза събота или неделя, поне единия ден да рита топка или нещо такова, на въздух, малко да разгонва караконджулите, ама той като се забие на как и беше името на играта- League of Legends, няма мърдане.

# 412
  • София
При нас джобните са 3лв на ден.Събота или неделя-от време на време на кино с приятелки,или някъде с нас семейно.В събота е на урок до12ч, и то половината ден минал. Не виждам много да се е натоварила,ходи на танци 2 пъти седмично след часовете и 1 път на плуване преди тях.Но аз много държа на спорта,все пак децата имат нужда от разтоварване.Вашите деца спортуват ли?

# 413
До четвърти клас ходи на балет, а после две години категорично отказваше каквото и да било. Точно тази година и дойде желание да ходи на танци. Връща се много освежена и щастлива. Не искам да я спирам, защото цялата седмица е пълна, без почивен ден. Много се изморява горкото - частните уроци са в събота и неделя и не остава свободен ден за почивка.

# 414
  • Русе
споко, ние сме още на успоредни прави.
Да попитам пак. Някой решавал ли е ПИ на междучасие от 2012г. от пощата на Симеонов от 2 ноември. трябват ми отговори за сравнение. особено на втори модул.

Eто тук миналата година са обсъждани задачите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687020.690

Дано да е от помощ.
Търсих там, точно този го няма - има другия, който вече коментирахме и тук. Сори, явно никой не го е решавал. Задачите са хубави.
При нас стимули няма. Джобните, когато се сети да поиска. Обикновено закусва в къщи и яде като се прибере. Тя затова и 35кила с мокри гащи.  Rolling Eyes
Другата сряда имаме РС, а в събота ПИ за първи път по математика. Странното е че като правихме един от вашите пробни по БЕЛ се оказа че доста неща не е чувала  Shocked като синекдоха и други такива термини - какво учат.... идея нямам, като съм и инвалид по БЕЛ. май ще трябват уроци. при нас не се виждат пробни по БЕЛ още. Дано да направят скоро, за да видим какво се случва.

# 415
  • Дива Индия
...как и беше името на играта- League of Legends, няма мърдане.
А! Ей това е големия хит!
Моя не спортува - първо, заради операцията на коляното и второ - няма желание. Всъщност не знам кое е първо и кое второ Rolling Eyes. Ходи на уроци по китара.

# 416
  • някъде ... тук ...
До преди да пропусне басейна и да го затворят за ремонт, ходеха на плуване с брат си 3 пъти седмично. От началото на ноември се оказа, че трябва да ходи на футбол по програмата Успех в училище. Миналата година донесе декларация, говорихме, че не е моментът в 7ми клас да се пробва пак да рита, а и не му се отдава, не я върна на учителя. Ами ... в списъка бил ooooh! Отделно писах за кънките. Там поне доста енергия изчезва - снощи си мислех, че за нас с баща им няма да остане вечеря Crazy

# 417
  • София
Момичета, имам проблем със записването за предварителния в СМГ. През седмицата ми е абсолютно невъзможно. В събота се замъкнах с най-малкия и хем отидох във време, в което не почват и свършват курсове, но имаше огромна опашка. Малкото не издържа и не изчакахме. Тази събота пак се очертава да съм с него, че и със средния.

Някой няма ли намерение да ходи и да запише и нас? Парите ще ги преведа на момента или ще ги дам лично сутринта преди изпита.

# 418
  • в тристайна гарсониера :)
При нас няма определен стимул, говоря, викам, пак говоря...и така. Горе-долу нещата се случват. Джобни му даваме по 4лв на ден, ако излиза някъде си взима от "неговите", бабите му дават от време на време и той си ги събира. Яде невероятни количества и постоянно е гладен, но то е нормално за годините им. По математика са на ъгли на триъгълник, другата седмица ще правят контролно на определения и задачи.

# 419
  • София
Ще помоля, ако някой разполага с теми от общински кръгове на олимпиади по - БЕЛ, химия, физика и биология от последните години да удари едно рамо.

На много ценен сайт за физика попаднах:
http://physicstime.com/tags/%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D0%B8 … D0%B8%D0%BA%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт