СЕДМИ КЛАС - пробни изпити в захлас - тема № 39

• 59 278
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София - Рим и обратно
И при нас валят двойки и тройки като из ведро по набедените за второстепенни предмети, и то на целия клас поголовно. Беше ми снимала дневника моята дъщеря - отгоре до долу двойки и тройки по биология Shocked. А тя дори учи старателно за това контролно, знам защото я изпитвах Rolling Eyes.

# 511
класното не било тази седмица, а след 2 или 3 - госпожата е сбъркала датата без да иска  Joy
да, и при нас масово са слабите оценки - английски език, разказвателни предмети ...  ooooh!

# 512
Не е рано за класни, вече писах - нашата по български е на 01,12. Съчинение разсъждение.

# 513
  • Пловдив
Не е рано за класни, вече писах - нашата по български е на 01,12. Съчинение разсъждение.

Нашата класна е на 13.12-трансформиращ преразказ на непознат текст !

# 514
Браво на вашите преподаватели! Кка са се преборили със спуснатата от горе програма  newsm78

# 515
  • Пловдив
Браво на вашите преподаватели! Кка са се преборили със спуснатата от горе програма  newsm78

Нямам си на идея ! Това ми каза седмокласничката !

# 516
  • София

Не знам какво е  спуснато  по  програма , но и  класното  при нас  ще е преразказ. Такова беше и миналата година. Peace

# 517
Ние имаме две дати за класно по БЕЛ- едното на преразказ на непознат текст, а другото- тест.Ще бъдат в началото на декември. Освен това тази седмица имаме и тест на сказуемните определения ли бяха, вече се обърках, а класното по математика ще е началото на януари,което не знам дали е добре.

Един полезен сайт :  http://gramatika-bg.com/domashni-raboti/7-klas/izdatelstvo-prosv … %D0%B8%D0%B5.html

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 15:50 от Annyto_e

# 518
  • София
Супер! Благодаря!  bouquet
А има ли някъде място където примерно всички теореми по материала за 7ми клас да са разписани?
Искам да му поготвя на синковеца нещо такова за бързо запомняне. Whistling

# 519
  • някъде ... тук ...
Копче, това върши ли работа, или търсиш с доказателствата?

# 520
  • София
Да и аз ги намерих тези.
Мислех, че някъде има нещо синтезирано. Не знам и аз още как си го представям. Rolling Eyes
Но това сега го копирам и давам на ученика. Благодаря ти!  bouquet Peace

# 521
Мислех, че някъде има нещо синтезирано. Не знам и аз още как си го представям. Rolling Eyes
Аз си го представих преди време като тетрадка, в която ученикът собственоръчно си записва въпросните теореми.  Mr. Green

Как е снеговалежът в различните райони на страната? При нас се сипе на парцели, а младежът е залепнал на прозореца и се моли да обявят следващите дни за неучебни, поради непроходимост на пътищата.  Joy

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 16:44 от Анонимен

# 522
Аз си го представих преди време като тетрадка, в която ученикът собственоръчно си записва въпросните теореми.  Mr. Green
А за който няма толкова сериозен и послушен ученик?  Embarassed С моето чудо само со кротце и со благо става, и то не винаги. Изключено да му се наложи каквото и да било. И само леееееко да почна да се изнервям (без да повишавам тон!), и ми се сопва: „Не ми викай!“. И дотук...

Иначе и аз така виждам нещата като теб, Дидева, още повече че писането собственоръчно води до собственоглавово запомняне, ама на...

# 523

Нашата класна е на 13.12-трансформиращ преразказ на непознат текст !
И нашето класно ще е тогава ,но още не знаем върху какво.

# 524
  • София
Аз си го представих преди време като тетрадка, в която ученикът собственоръчно си записва въпросните теореми.  Mr. Green
Ми много правилно!
Това е подхода! Peace

Общи условия

Активация на акаунт