ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 533
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Фрози, да, кранът е сложен само за подпикаване (Рапунцел, много готин виц  Laughing )

След кастрацията начинът, по който Беро пикае зависи от това дали съм близо или далеч. Ако съм близо, кляка като кучка. Ако съм далеч, както е в кучешкия парк - вдига крак, а и рие след акане.

Мариела, кучетата не правят "напук" или "нарочно". Тяхната психика е устроена другояче. Фрози правилно те е насочила: уморявайте до изтощение бийгъла, преди да го оставите сам вкъщи. Това се отнася и до челюстните мускули - давайте му т.нар. "кокали за забавление" (едрите, съдържащи костен мозък), за предпочитане сурови или пушени (но в никакъв случай готвени!) или от онези, кожените. Можете да давате също стави от едър добитък, копита, свински уши...

Аша, лека да е на душицата на котето...

(Първо мерси за новата тема asha!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Второ - фея- това,че не пикае ''като мъж'' когато е близо до тебе знак на подчинение ли е?
Да не би да съм допускала грешки с Джо , той винаги вдигаше крак ....  ?

# 31
Еличка, да, знак за подчинение е. Показва, че не маркира територията ми, а върши физиологични нужди.

Недей да сравняваш Джо с Беро. Нашата връзка алфа-омега е изключително силна.

# 32
 Hug
Не се и съмнявам !

# 33
  • Пловдив
Здравейте!Честита ни нова темичка,Аша  bouquet
Съжалявам за котенцето  Hug
Марта и аз се надявам серията с проблемите да е дотук Hug
Тайра не е кастрирана/за съжаление вкъщи само аз съм за кастрирането и за момента не мога да се наложа/,а също рие след акане.Прави го отскоро и е много смешна.

# 34
  • София
Бела, откакто я кастрирахме, почна да препикава с вдигнат заден крак, и то точно като маркиране - пишне малко тук, малко там... newsm78   А как рие, като свърши 'голямата' работа... Laughing
Аша, съжалявам за котето...

# 35
Коте, красота са това хъскитата, ей! Навън ли живеят?

# 36
Рая не беше кастрирана ,ама от малка си вдигаше краката като пикае , но аз си мислех ,че щото имитира на сестра ми дакела , ама явно не е единствената .

# 37
  • София
Мойта песи от известно време си вдига и двата задни крака като пишка. Застава само на предни лапи, а дупето ѝ е във въздуха  Joy Умирам си от смях всеки път.

След 8 дни антибиотик все още няма никакво подобрение на цистита. Чух се с доктора и той предписа по телефона нов, различен антибиотик  ooooh!
Докато издирвах откъде да купя въпросния антибиотик, попаднах в кабинета на един много готин ветеринар, който ме посъветва да ѝ давам по половинка витамин С дневно. Антибиотик така и не открих днес, но ако щете ми вярвайте, още след първото витаминче пишкането намаля драстично  Shocked Не знам дали е съвпадение, но мисля да изчакам 1-2 дни преди да давам други лекарства и ако мине само с витамин С, направо ще припадна  Shocked

# 38
Графиня дьо Адри́, колко е половинка витамин С? За малките дражета по 100 мг ли говорим? Дано Хари се оправи бързо и напълно. Hug

# 39
Мойта песи от известно време си вдига и двата задни крака като пишка. Застава само на предни лапи, а дупето ѝ е във въздуха  Joy Умирам си от смях всеки път.

След 8 дни антибиотик все още няма никакво подобрение на цистита. Чух се с доктора и той предписа по телефона нов, различен антибиотик  ooooh!
Докато издирвах откъде да купя въпросния антибиотик, попаднах в кабинета на един много готин ветеринар, който ме посъветва да ѝ давам по половинка витамин С дневно. Антибиотик така и не открих днес, но ако щете ми вярвайте, още след първото витаминче пишкането намаля драстично  Shocked Не знам дали е съвпадение, но мисля да изчакам 1-2 дни преди да давам други лекарства и ако мине само с витамин С, направо ще припадна  Shocked
Графинче, сменяй вета newsm78.....като стана дума за маркиране на кастрирано женско куче с вдигнат крак, мога и аз да се включа с нашата Хера на село.И тя така препикава като си вдига крака, но си има и ''табиет'' Joy пиква в кръг на няколко места после влиза в кръга и се изаква след това излиза от кръга ритва няколко пъти със задни крака един вид зарито е няма го ... голяма е артистка Joy

# 40
  • София
Графиня дьо Адри́, защо не търсиш антибиотика в някоя вет. аптека ?

П.П.
И едно смешно клипче: https://www.facebook.com/photo.php?v=600997146633425&set=vb. … ype=2&theater

А тук какви кални бани има, Бианка пасти да яде...  Laughing

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 10:59 от жгмъц

# 41
жгмъц,  Joy Joy Joy Много се смях на клипчето, благодаря! Simple Smile
Графиня, моя Лъки така ака с два вдигнати крака  hahaha Всеки път много му се забавлявам. И винаги трябва да има нещо по високо от нивото на земята, върху което да свърши мръсната работа. Примерно малко храстче или бабунка. Накрая зарива (или поне така си мисли) и застава ала тип  bowuu

# 42
Mariela Kacharova, страхотен е! Simple Smile Как се казва? И на въпроса ти - няма решение за яденето на мебели  Mr. Green Познавам много бигъли (и за моя съм чувала, че е правил същото), просто изчакваш до  година и половина - две и ще се кротне сам. Не, не го прави напук, скучно му е когато е сам. Имат много енергия. Някои от моите познати се справят с подобни проблеми като им правят много дълги и изморителни разходки сутрин, но не всеки има възможност Wink

Казва се Макс ,а относно яденето ще почакаме и дано да спре ,а иначе разходки си правим дълги ,аз просто съм чувала за тази порода ,че много се привързват към стопаните си и искат постоянно някой да е краи тях ,затова и не обичат да са сами ,но няма как трябва да се работи.
И ти ли имаш бийгълче?

# 43
Да и аз имам бигълче, което е правило същите глупости като малко  Crazy  Просто не е живял при мен тогава, за да присъствам. Сега вече е пораснал и горе-долу е спрял с белите. Още имам по някоя и друг изядена джапанка.
И да, правилно си чула, не обичат изобщо да са сами, но по-добре жертвай някой и друг стол или диван, докато се научи да е сам, отколкото да го дундуркаш цял живот и да се чудиш на кой да го оставяш като излизаш. Има и такива случаи, бигълчета на по 5-6 години не искат да седят сами, вият страшно много и побъркват съседите си.  Mr. Green Една позната даже я бяха заплашили, че ще й отровят кучето ако не го накара да млъкне Shocked Някой беше споменал, че трябва да има играчки, да се занимава с нещо. Също така понякога помага като му оставиш твоя носена дреха, на която да си лежи.... Много хора съветват изолация в една стая примерно, но не знам дали това е правилен подход, тъй като това според мен ги травмира още повече. Но аз не разбирам чаак толкова  Peace

А сетих се още нещо, те и много хора не правят ремонти не подменят мебели, докато не спре напълно да ги яде. Чак след като порасне и поспре с игрите правят един качествен ремонт Simple Smile

# 44
Мариела и Цъфти, никое куче не обича да остава само, без значение от породата. Те са социални животни. Това дали ще преживеят временната самота лесно или трудно, зависи единствено от вас. И правилото е просто: умореното куче е щастливо.

Когато са изтощени, кучетата прекарват деня си в сън или дрямка, вместо да си измислят занимания. Отделно от това има техники, с помощта на които кучето се приучава да остава самО, без това да води до виене, уриниране/дефекация или рушене на дома.

Общи условия

Активация на акаунт