ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 564
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз редовно пускам тото с цел осъществяване на мечтата къща с двор и няколко песа.  Heart Eyes
Определено сме се събрали от една порода.  Laughing

# 61
  • София
Здравейте,

Имам Йоркширски териер, роден на 08.04.2013, има чип. Да питам къде да проверя какъв данък дължа и къде да го платя.

# 62
  • София
В общината по местоживеене, там си регистрираш кучето първо.
И ако не се лъжа първата година не се дължи данък.
Там ще ти обяснят всичко.

# 63
  • Балчик
Колко отдавна не съм писала тук,да си платя поне данъка:

Този поглед е - знам, че не може, ама искам от твоя шоколад.

# 64
  • София
Скрит текст:

... Изпусни го, изпусни го...  Mr. Green

Чудесен е данъка.  Heart Eyes

# 65
  • София
Освен да си вземем една къщурка на партия и да си я тъпчем с кучовци...  Laughing

Моята песи взе да се вдетинява. Стана супер жизнена. Започна да краде играчките на детето и да си играе с тях - разнася ги из къщи и ги бори Laughing И идва да ме закача - търкаля се по гръб и хапка по ръцете леко, рита с крака и се боричка като малко кученце.
Сякаш насъбра енергия и увереност и сега си наваксва всичко пропуснато. Много е сладка  Heart Eyes

# 66
Я,кой ми се е настанил на леглото  Joy

# 67
  • София

Определено имаме напредък в отношенията с малкия  Heart Eyes

# 68
Ехоо, привет на бандата  Hug! Оооо много рано ставате бе мауцинкиии.. Tired аз като стана ми трябва поне 30 мин.да се разсъня, задължително с кафе  Grinning.
Колкото до къщата - супер е! Ооообаче.. напоследък се улавям да си мисля защо ми трябваше да се местя в тая къща.. все шетам, все оправям и все .. същата!  Доста по-трудно е с домакинстването. Пък аз моите кучинки пак си ги държа вътре..
 ноооо  Naughty Blush май само си го мисля за местенето, едва ли ще се върна в апартамент.. Страхотни снимки!

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 22:51 от Маша от долината

# 69

Липсваш ни ,ей  Hug

# 70
Джемма, здрасти пак! Hug
Обещах да питам вета за чипирането -  не е отменено. За да бъде премахнато като задължително, трябва да се отмени в  целия ЕС.
Дългото ме гледа с поглед от рода на: "Отиват ми на вятъра ценни минукти от разходчицата. Какво се мотаеш още".
Бягам. Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Здравейте!
Днес ни поставиха годишната ваксина и за момента всичко е ок.
За съжаление обаче се оказа,че имаме ентропиум ,и то на двата клепача Sad
При последния преглед всичко беше ок,имаше съмнение за едното оченце,вета смяташе ,че то ще се оправи.Уви днес беше категоричен,че се налага оперативна намеса.Зареди днешната поставена ваксина,решихме операцията да е след 3 седмици.Някой знае ли нещо повече за тази операция?

# 72
Привет и от нас!
Честита ни нова тема!   bouquet 
Аз само влизам да ви чета,немога да ви насмогна на писането хехех
Снимките с кученцата са страхотни ,големи сладури си имате!
melani14 за съжаление не мога да съм ти полезна ,но стискам палци всичко да мине безпроблемно и да се оправите скоро!
Днес обзаведохме дара с ново легълце,много и се радвам ,отдавна исках точно такова... Simple Smile и с нова купичка за храна ,вече не разлива храна извън купичката което е супер хехех
къпахме се ,нали трябва да сме хубавиии  Sunglasses
хубав уйкенд на всички!

# 73
Здравейте, от нашата луда банда чихчета. Отдавна не сме се появявали, но скоро се сетих, че трябва да се отчетем.

А това е новата малка бандитка, коато обожава да изплисква водата от купичката и всеки път като я хвана в "акция" се засилвам да и се накарам ама като стигна до нея  отнася само целувки  Heart Eyes Май ще и минават номерцата винаги като ме погледне така

melani14
, в София има много добър специалист Д-р Николай Борисов, телефон: 0885 64 62 02 . Този проблем е често срещан във вашата порода и е добре да отидете при ветеринар, който е правил доста такива операции. Ще мине леко и ще се чувства много добре кучо  newsm10

# 74
  • София
Ancheto, ама това е престъпление! Как може да е толкова сладка?!!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт