ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 43 тема

• 35 563
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Страхотно раста куче.  Mr. Green

# 691
ох много искам сняг та да направя снежни снимки на Зевс и малката и да полудуват със шейната ехххх  Rolling Eyes

# 692
  • На един клон
Коя ваксина, лисичке? Срещу бяс ли?
Сега като заимаш едно супер спокойно и лишено от бяс пале, хахаха   Mr. Green
Нашата противобесна се отлага, първо ще се реваксинира за парво отново. Така че при нас бесът е наличен в пълна сила, хаха .
Първо ще звъня на ветовете, да кажат какъв е плана - кога ще се повтаря теста за парво, кога ще се реваксинира и да обсъдим най-важното - необходимостта да я прибера на чисто вкъщи и колко време преди ваксинацията да е.

# 693
Сега като заимаш едно супер спокойно и лишено от бяс пале, хахаха   Mr. Green
Да,да,за бяс ,ама тя си е бясна още ,дивачката ми  Heart Eyes

# 694
  • На един клон
Сега като заимаш едно супер спокойно и лишено от бяс пале, хахаха   Mr. Green
Да,да,за бяс ,ама тя си е бясна още ,дивачката ми  Heart Eyes
Направи рекламация - не им струват ваксините и пет пари и това си е!

# 695
# 696
И ние в петък бяхме на ваксина , ама годишна на кокера.ММ каза държал се много добре, сам влязъл при вета и се дал без проблем да го мушнат, за разлика от преди когато се дърпа като магаре, трепера и скимтя......голяма излагация беше newsm78.Ама то явно щото аз го водих да се лигави толкова, когато е с ММ си е куче мечта Joy

# 697
  • виртуално
Тони - Браво на момчето  Hug

При Арчи няма доброволно ходене при лекар, заобикаляла съм през няколко пресечки и пак като наближиме се запъва и отказва да ходи.
Процедурата е следната: Дигам го на ръце, занасяме се до кабинета, леко с крак потропвам по вратата, лекаря отваря с думите: Внасяй го  Joy
Вътре е като гипсиран, каквото и да му правят той не мърда и не показва, че е живо куче.
Изнасянето също е на ръце, 10 метра след това диването вече показва признаци на живот  ooooh!
Въобще театъра е налице

# 698
  • На един клон
В такива случаи може ветеринарят да излезе и да го изненада с инжекцийката, в повечето случаи дори не усещат  какво става . Mr. Green

# 699
  • София
Моят е голяма любов с ветеринара, ако може да го гушне и клати ще е многоооого доволен.
Е ако не може, може да го оближе едно хубаво.
Ако и това не може, ще си го гледа влююююююбено докато си тръгнем.

Фея, райска ябълка мога ли да давам?

Малкия куца от петък през деня, но причина не намираме - лапата привидно не е наранена, но той така скача от и по мебелите, че не знам, дали не е навехнал нещо.
Индикации за болка не показва, просто я носи във въздуха и не стъпва стабилно на нея, когато мия лапите.  newsm78
Вета при това положение ще иска да стиска жлезите, но никак не съм сигурна, че това е проблема, а стискането на жлези е голяма драма при него.

# 700
Емма много го обича ветеринара, ама той щото е млад и угажда, разхожда се на всякъде из кабинета, пие вода, после половин час си играят докато тя се накани да й изреже ноктите или да и бие ваксината  ooooh! Laughing

# 701
  • София
Бианка влиза при доктора, както в банята.  Laughing
С не особено желание, но с ясното съзнание че е неизбежно.
Въпреки че винаги я черпят, тя знае че е нещо не особено приятно...

Малкия куца от петък през деня, но причина не намираме - лапата привидно не е наранена, но той така скача от и по мебелите, че не знам, дали не е навехнал нещо.
Индикации за болка не показва, просто я носи във въздуха и не стъпва стабилно на нея, когато мия лапите.  newsm78

Миличък, явно го боли щом не стъпва на нея, дано мине бързо и без намеса на ВЕТ.  Hug

# 702
Frozy, бързо да минава крачето и дано не е нещо сериозно!  Hug

Ние сме много сложни с ветеринара. Когато отидохме да стискаме жлезата, на влизане всичко беше наред. Кеф, ново място, а хем е бил воден и от предишния си собственик при същия вет. Но го боля доста и аз бях толкова притеснена, че забравих да му кажа да махне един кърлеж, та трябваше да се върнем. Едвам влезнахме. От тогава като усети, че наближаваме кабинета, още от ъгъла започва да се прави на ударен. Върти се, спира, чакам го да се успокои, тръгва, прави две крачки, пак спира... Мъка  no

# 703
  Джемма, познала съм. До сега не съм виждала черен, но определено много ми хареса Peace

Малката лисичка , браво! Сега пак ли не бива да се излиза 10 дни? Аз чакам в събота да станат 10 дни от третата и да направя първата разходка на Тайра Simple Smile

Мери Джейн, такова видях в единия мол в Пловдив в бежово. Хаха, детето много му се смя. Изглежда странно, а като се разтича как вее грива  Simple Smile

Тони-мама, браво за доброто поведение.

Фрози, бързо оздравяване на лапичката!

Аз съм на крак, първа вечер спах с Тайра снощи. Тя още спи. До сега мъжо оставаше с нея в хола. В 2ч я вадих на терасата стояхме доста и като влязохме се изпишка. Гледам я и казвам нееее, а тя си пишка. Изкарах я сама за 2 мин и на влизане се мушна до масата и заспа. Не е искала да се качва от тогава и още спи. Страх ме е още да се качва и затова и в спалнята не я взимам, че едната вечер се беше качила при мъжо на дивана и беше пишнала. Незнам до кога ще я караме така със спането.
  Вие как направихте крачката да спят при вас?

Вчера я оставих сама 3 часа че ходих на лекар. Стоя в коридора. Върнах се хубаво че бях приготвила във вътрешния коридор кофата с мопа. И ако и пиш и бутнала един пластмасов шкаф за обувки. Лапи по стените...добре че не сме боядисали тоя коридор външния ooooh! На тръгване и казах да ме чака, да не прави бели и че ще дам награда ако е слушала. Днес ще повторя упражнението да не стои сама изведнъж цял ден. След като се прибрах ходихме после веднъж на терасата да пишка и от тогава като я извадя нищо и като влезем в хола на пода прави пиш. На инат ли, незнам...ще взема от тия капки да и капя дано има ефект, макар терасата да е маркирана. Хубаво че сложихме маркуч с вода да я премивам по-лесно.

# 704
Кашарел aма ти с нея ли стоиш на терасата докато я чакаш да пишка?

Общи условия

Активация на акаунт