Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • На остров
Добър вечер и от мен  Simple Smile,

Чудя се до кога ще се продължава с тази практика в БГ с отработването супер безумна е според мен, никога не съм я харесвала.

# 526
отработваш нещо ,което е трябвало да се работи в нормално време. нали целта е да се съберат повече почивни дни на куп.

# 527
Добър вечер и от мен  Simple Smile,

Чудя се до кога ще се продължава с тази практика в БГ с отработването супер безумна е според мен, никога не съм я харесвала.
Защото сме много работливи, за това.  Grinning
Тук времето беше слънчевко и приятно. И в следващите дни го дават хубаво. Тая година се порадвахме на есента.  Heart Eyes Дано и зимата е хубава.

# 528
  • На остров
Бонго аз много добре знам какво означава Peace. Икономически и всякакси ми се струва глупаво.

# 529
а как да стане според теб ?

преди време всички викахме "не може ли да се съберат повече почивни дни на куп". сега като ги събират пак сме недоволни. аз лично съм да бъде както си е по календар - без да се отработва , но и без да се събират много почивки.

# 530
  • София
Отработването като цяло си е загубeн ден - хората са уморени вече и не работят както трябва, а не са си починали през уикенда и през следващата седмица са още по-скапани...А сега две поредни съботи и направо  Crazy Crazy Crazy Но после кака се мярка на 27 дек и после чааак на 3 януари, пък каквото ще да става ,м  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 17:41 от Morgana

# 531
Добър ден и от мен! То на "добър вечер" отива вече, ама както и да е...
Мързелувах из къщи цял ден. Недоволна съм единствено за това, че тъкмо когато задремех, се намираше кой да звънне Crazy.
Така и не разбрах сега как ще работим и как ще почиваме през декември... Ако успея да слея празниците с няколко дни отпуска ще е супер. Тъкмо и децата ще си гледам докато са във ваканция, вместо да се чудя какво да правя с тях.

# 532
  • На остров
 Бонго ето така и аз мисля @лично съм да бъде както си е по календар - без да се отработва , но и без да се събират много почивки.@ Както и да е ти държиш все да се спори и да т.н. не си падам аз по такива неща  Peace .

# 533
  • София
Бонго ето така и аз мисля @лично съм да бъде както си е по календар - без да се отработва , но и без да се събират много почивки.@ Както и да е ти държиш все да се спори и да т.н. не си падам аз по такива неща  Peace .

Проблемът на многото почивни дни накуп е, че се харчат страшно много пари. Защото всеки си казва - еми трябва да мръднем нанякъде. И се почват едни организации и финансови операции...Но от друга страна, това си е една допълнителна отпуска. Човек може да я прекара и мързелувайки вкъщи или на вилата.

# 534
Аз също предпочитам да не се събират по много дни .
Но от друга страна се радвам , че при нас се ползват отпуски , а не се отработват .
Адски тъпо е да работиш 6 дни ! Stop

# 535
аз не съм търсил спор. и да не беше отговорила все ми е тая. всеки си дава мнението. дадох го и аз.  Laughing

# 536
Е как без твоето мнение ще минем ? Wink

# 537
  • София
Обичам почивките, обичам! Никой не ме кара да ставам рано, да бързам, имам цялото време на света да мързелувам и обикновено не ми стига  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тази година за нова година ще се харчат пари щото решихме, че тогава трябва да си мръднем прекрасните телеса и да посрещнем годината в планината  Laughing Но за Коледа твърдо ще мръхтя дома, ухааааа smile3540

# 538
можете да го подминете  Joy

# 539
Аз никъде не мърдам ! Wink
Освен ако Бонго не ме покани у тях ! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт