Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • На остров
Хайде да видим колко е гостоприемен Бонго Sunglasses !

Морги и ние ще сме на планина за НГ  Simple Smile !

# 541
  • София
Онче, ама вие ще сте в някоя чужбинска планина, предполагам? Ние ще сме си в нашенско, ама аз ще се овъртоля в снега като малко дете! Просто от сега се облизвам как 3 дни ще ми се изпълни душата за цяла година напред!  newsm44 Макар и да не карам ски, само идеята за планина ме въодушевява!

# 542
Хайде да видим колко е гостоприемен Бонго Sunglasses !

Морги и ние ще сме на планина за НГ  Simple Smile !

Онче , той само за чистене ме вика , сега ще видиш , че ще се направи на "ни чул , ни разбрал" ! Joy

# 543
  • На остров
Хепи права си  Laughing, гледам вече се е покрил, май приказките му са много големи  Wink.

Морги, нали е планина, това е важното и ние ще сме ни на тукашна, та за нас няма да е чужбинска Simple Smile! За мен е важно да има сняг и да караме Heart Eyes !

# 544
Хепи права си  Laughing, гледам вече се е покрил, май приказките му са много големи  Wink.
по  това време Бонго има доста работа за разлика от други. виж, след 22 ч времето е само мое. тогава ставам за лаф  Joy

# 545
  • На остров
Бонго нали знаеш за извиненията всеки си ги има Peace , признай си, че не искаш да поканиш Хепи на новогодишна трапеза  Laughing !

# 546
Аз никъде не мърдам ! Wink
Освен ако Бонго не ме покани у тях ! Joy Joy Joy
Бонговице , нали до сега все у дома си била. как да те каня , като ти вече си се нанесла  hahaha

# 547
Бонго нали знаеш за извиненията всеки си ги има Peace , признай си, че не искаш да поканиш Хепи на новогодишна трапеза  Laughing !
много философстваш  Joy

# 548
  • София

А, той срамлив наш Бонго и не смее да прави такива покани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Онче, ти си парче скиор? Супер, благородно завидим на престрашилите се да се качат на дърво без корен!  Laughing Уф, направо се размечтах за празници...

# 549
Аз на ски не се качвам. Че то без ски се претрепвам   Laughing

# 550
Добро утро ! Flutter

Никакви снежни занимания не ме привличат .
Ски обичам само да гледам по ТВ . Grinning

# 551
Добро утро!
Аз пък обожавам ски Heart Eyes. Лошото е, че навсякъде ми е далеч и много рядко мога да си позволя да отида...

# 552
  • На черешата
 Опа, ето ме и мен.  Laughing Живи сме, здрави сме, но нещо времето ми е кът.
 Днес се сдобих с нова пералня и сега сядам да чета упътването, че да и направя сефтето.  Laughing

# 553
кажи каква е марката,модела.  дай да я видим  Laughing
а докато четеш я пусни на празни обороти.  да се отмият мърсотиите   bouquet

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 11:08 от bongo_2007 ®

# 554
  • На черешата
кажи каква е марката.
а докато четеш я пусни на празни обороти.  да се отмият мърсотиите   bouquet

Eто тази  http://www.technopolis.bg/b2c/details/687379/P11100102/Peralnya- … OLUX-EWW-1697-MDW

Общи условия

Активация на акаунт