Който слушкал е през цялата година, подарък ще получи през комина :) Клюки 56

• 18 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • На остров
Bongo, ако спра да пиша тук заради теб ще да е  Peace !

Роднини са Хепи  Simple Smile.

Мери ти какво работиш та чак и отпуска да не ви пускат  Rolling Eyes ?

# 706
Bongo, ако спра да пиша тук заради теб ще да е  Peace !
недей...  ще си посегна , да знаеш !!!!  Joy

# 707
Онче , недей така ! Hug

# 708
  • На черешата
 Koй на кого ще ходи на гости,ъ? И какъв е този зор да стават Бонговици всички.
 Аз тук ще си кютам с Онче като си заформите  харема.  Mr. Green
 По празниците и аз планувам голямо спане. Ще работим на 21.12 и после се връщаме на работа чак на 06.01.2014. Та плановете са да си почина.
 За подаръците и аз се чудя. Малчо е лесен, че още играе с играчки, но каката ще ме измъчи. Дори идея нямам какво да и купя.  newsm78

# 709
  • На остров
Торнадо  Simple Smile ние може и чашка винце да си сипем  bowuu !
Ние за Коледа подарява не големи подаръци, важно е да сме заедно и да сме щастливи  Heart Eyes !

# 710
Хепи и Онче щото шефката мисли че света се върти около нейната фирма , работя в печатница  Sick вече 3та година  Sick

# 711
  • На черешата
Торнадо  Simple Smile ние може и чашка винце да си сипем  bowuu !
Ние за Коледа подарява не големи подаръци, важно е да сме заедно и да сме щастливи  Heart Eyes !

Ами и без това са ни обявили за пияници  Wine Glass
 И ние за Коледа ще се съберем, голямо италианско семейство сме и е много весело.  Laughing Всеки купува някакъв подарък до определена сума, после теглим жребий кой на кого ще подарява, организираме и разни игри / всеки трябва да има готовност поне с една/. Абе веселба е когато успеем да се съберем.

# 712
Здравей Торнадо   bouquet и аз искам на Коледа при вас  Whistling

# 713
  • На черешата
Здравей Торнадо   bouquet и аз искам на Коледа при вас  Whistling

Hug Обичам си семейството, да са ми живи и здрави и нови хора са винаги добре дошли. Приеха новата половинка и неговите деца като членове на фамилията. За съжаление миналата Коледа, поради някои обстоятелства не успяхме да се съберем. Тази година обаче вече тече организация.  Laughing Heart Eyes
  Ние няма ли да си направим някаква Коледна срещичка,а?

# 714
  • На остров
Торнадо  Hug винаги да се обичате ви пожелавам !

Мери много тъжно, че не можеш да почиваш  Hug !

Аз гледам мач Simple Smile))) !

# 715
много ще ви завиждам ако се срещнете момичета ,щото аз няма да мога да дойда  Confused

# 716
аз ви завиждам за спането по празниците , ние ще работим , шефката е забранила отпуските  Shocked
по празниците ли ще работите ?

# 717
И ние се събираме на Коледа (при баба) и обожавам тези моменти. През тези дни сякаш се връщам в детството си и ми е едно такова топло и уютно, че ми се пълни душата Heart Eyes.

Очертават ми се няколко дни в София скоро, та ако има желаещи за мини-срещичка някоя вечер, ще се радвам Simple Smile.

# 718
Хепи за какъв сън по празниците се готвиш? Той Бонго няма да те остави да мигнеш  Joy

Кат казах бонго... Хепи и всики други бонговици, помолете, моля и изполвайте цялото си влияние да махне този аватар,който ми е като зъб... трън... в окото... Нещо се беше бъгнало и изведнъж на цял екран таз прелест... Мина ми и сън, и апетит...

# 719
Добро утро ! Hug

Шамс , разсмя ме рано сутринта ! Joy Joy Joy
Верно ли Бонго на цял екран ????? rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Мери , нас пък ни карат да си чистим отпуските .
Аз имам още 7-8 дни , тъкмо ще ми стигнат за всички отработвани и други дни през декември ! dance

Бонго , сложи си по-нормален аватар , че на Шамс ще й секне кърмата !
После ти ще даваш пари за АМ ! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт