С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 650
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Tая Муцунка, голяма палавница  Heart Eyes
Айде да гласоподадете за една шапка с бузи  Mr. Green  Hug

# 136
  • shumen
Деси той сега се научи да казва топка и само да види и започва да реве и да иска.Не знам как ще му пречупвам ината.И дето Либрето вика,ако не е на неговата стой,че гледай.Добре,че вчера взехме камиона,че има малко мир и тишина в нас.Нали е нова играчка и се заиграва сам по малко.
Меци,страхотна торта.
ОО,Либре ще става още по страшно и още как си мисля аз.

# 137
  • Сливен
И аз съм привърженик на режимите, но с Ивка разбрах че всъщност не зависи от мен и такъв в крайна сметка си определи тя - към 5-тия месец и съм много щастлива, че съвпадна с моите разбирания. С баткото беше по-лесно, бебе като по учебник, но като ви чета разбирам, че освен коликите, другото ни е идеално с Ивка. И преди съм споделяла, че я научих да спи сама в кошарата и без прекъсване когато се изнесох от стаята, сега спи от 20ч. до 7ч. Помня обаче, че и на мен ми беше кеф да си се гушкаме, но мисля, че децата трябва да са самостоятелни, а и имам толкова други ангажименти, че ако трябва да отделям по час-два за нейния сън, направо не ми се мисли  ooooh! През деня заспива дори без шише (а биберон никога не е искала), просто я оставям в кошарата, а вечер се кърмим и после цока малко АМ или кис. мляко и така си заспива до сутринта.
Стискам палци на Меци  Praynig, дано всичко да е наред  Hug
Ивайла пък не си дава играчките и яденето - днес за следобед и давах овес. ядки с кис.мл., и уж не искаше на края , ама происка когато взех да давам на батко и  Laughing
Деси, и аз гласоподадох за Дени  Hug
Лека нощ  Hug

# 138
Положението не е добре при нас  Confused След като дадох Панадол падна, нощес вдигна леко към 3/4 часа, но нищо не дадах и сега няма. Хрема също, абаче сутринта към 5/6 започна нещо да се дави, не може да се изкашля /все едно има храчка/ а гласчето му е много паднало, почти не се чува, та сега като стане отивам направо при педи. Даже като стана ММ го заведе направо в банята ... на горещата вода да диша малко пара. Определено не е добре и направо ми къса сърцето  Tired

Мецанке ... тортата е страхотна  Hug

# 139
Меци, супер тортааа  Heart Eyes
Леле, Рокси - завиждам ти   Mr. Green Анди всяка вечер го приспиваме по 30 мин-1 час. И пак заспива към 21:30 и става в 07:00  Mr. Green
Фейт, стискам палци да не е нещо сериозно и да се оправите бързо  Praynig
Гласувах за бузанка, много е сладичка - пу-пу

# 140
  • Северозапада
Мецани, супер е тортата
Рокси, завид, завид  Hug И аз такова дете си поръчах, ама ей на, снощи пак се приспивахме 3 часа, а не беше спала много през деня.
Деси, на мен ми се вдига облегалката и на коша за новородени
Скрит текст:
иначе и аз вече да съм го сменила. А бузанка е много сладка. И аз се опитвам да оплета някоя и друга шапка на София, ама кой ти дава да си правиш някакви твои си работи  Rolling Eyes.
Ей я и сега мрънкоти, отивамммммм

# 141
  • shumen
Меци,супер е тортата.
Деси и аз гласувах за Дени.Аз също харесвам плетените неща,но с Дени е мисия невъзможна.
Фейт,да се оправя Пламката скоро.
Ние след малко изчезваме,че тука само реве и той не знае защо.
После ще опитам да Ви кача малко снимки.

# 142
  • София
С малко закъснение, честот рожден ден на малката Ема-Мария. Да е много здравичка и да расте весело и щестливо детенце!
Ние вчера правихме погача и беше лудница. Ще кача п-късно снимки.
Надявам се да успея и да стана по-активна. Вече уж се нагодихме някак, свикнахме с новия член на семейството. Simple Smile

# 143
Оказа се, че е с ларингит  ooooh! За щастие няма нищо на гърлото и дробчетата са чисти. Само дето му е паднал гласа и сега ще даваме лекарства, както и Виброцил, че имал задна хрема  Tired
Общо взето ще се лекуваме и ще чакаме да се оправи  Praynig

# 144
  • София

Опааа включвам се и аз с молба за гласче, ама в друг кОнкурс... на Кокоса буйките не ги закачам:

Меци, абе ти ли си правила тортата или е купена? Страшна е  Peace

Фейти, дано се оправи Пламката бързо  Praynig

Рокси и беба си спинка така, но нашия режим е от 22:30-23:00, че да съвпада с този на мама и тати и спи до 9:30 респективно де  Hug Много е хубаво така  Heart Eyes

Хайде малко да разкажа и за уикенда, бяхме на тиймбилдинг на Рибарица. Много хубаво си изкарахме, аз си легнах в 2:30, че умирах за сън. Приспахме беба към 23:00 и аз с бебефона иху-ахуу в ресторанта и после пред къщичката. През деня се метнахМЕ в едно джакузи и 3мата. На беба много й хареса и после под едни душовееее, абе голям кеф. Времето беше адската жега, та се помотахме доста дори и до Тетевенския водопад се разходихме (там беше доста усойно и хладно).
[/b][/color]

# 145
  • shumen
Рейни аз гласувах за Кокоска.ООх,за малка почивка и аз искам някъде,но не знам кога ще ни огрее.
Ние с малчо се разходихме,занесохме да ни извадят снимките от рд,взехме манджата,после малко в парка и сега спи.Като се прибрахме яде и заспа за няма и 5 минутки.Дано сега поспи,че и аз да си почина малко и после ще отидем да вземем снимките,Довечера чакаме ММ,но дано не стане пак за утре,че най-мразя да чакам и да се надявам.
Фейт да се оправя скоро Пламката.
Ще кача малко снимки,но някой да ми прати паролата и потребителското на лични,че съм ги забравила и не мога да вляза.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 12:58 от danaeka

# 146
  • Сливен
Рейни и за Ирен гласоподадох, много е сладка - и ние участваме в "Лъв", ама нямаме никакви шансове. Пробвала съм вашия номер, да я слагам по-късно, но пак се буди в 7ч. сутринта, затова си я слагам по-рано, поне така спи повече и мама си почива, че е много дива.

# 147
Здравейте дами Hug Hug

Не съм писала седмица,но бяхме при мама на гости и се чувстваме двамата с боеца повече от добре...добрата новина е че отказахме биби,супер щастлива съм newsm44 newsm44-явно  просто "издебнахме"момента...е сега заспиването е малко по-трудно и продължително..но пък мина сравнително спокойно...просто бяхме на двора и подканяхме Ради-"Дай,бими на Сара/кучето/"-няколко пъти ,той понечи да я даде,аз я скрих и после му казах,че Сара я е глътнала ...после се сети,аз му повторих,че я е дал на Сара.а той...."Добеееееееееее...вода" Joy Joy Joy...та сега сме на фаза-"Добееееееееееееее,водаааааааа"

Със закъснение-Меци Hug Hugда ви е жива  и здрава прекрасницата Ема-да ви радва и прави щастливи до старини и много котки да ви доведе/ Winkзакачка тя Меца си знае/а вие когото решите да я зарадвате с братче Praynig Praynig Praynig

за яслата сте говорили  предешната тема,няма да дъвчим има си и плюсове и минуси,но когато трябва да се работи много варианти няма... Rolling Eyesзнаете нашето трудно начало Rolling Eyesно мен др ме притеснява всички тези боледувания,кашлици и т.н като за мен всичко тръгва от великите градински сополи...които никак не са за подценяване,обаче как да си спреш детето за Н-брой дни ,за да го предпазиш като трябва да ходиш на работа Rolling Eyes

Фейт за кухнята искам да ти кажа,че една моя позната беше намерила найлон,явно от пилетата Close Close

# 148
  • shumen
Мече при мама е най-хубаво.И ние сме още при нея,но чакам ММ да дойде да ни прибере вече.Не ми се тръгва,но няма как.Аз сега чакам малчо да стане и да отидем за снимките да си ги вземем.Днеска му удари голям сън-заспа в 12.30 и сега е почти 15.30 и още спи.Дано довечера не ми го изкара през носа.

# 149
  • София

Рокси, видях и гласоподадох - що да нямате шанс  Whistling Иначе Ирен е така откакто се е родила, зор видях за този час разлика  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт