С мамите от ИБ бързо времето лети, в шеги,закачки и приказки сладки-тема 11

• 20 650
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
До кога е гласуването, утре от компа да гласувам и за двете ни девойки   Heart Eyes
Фейт, да му минава бързо на Спиди  Praynig
Мечи, браво на вас  Hug
Благодаря за гласчетата ви  Hug
Лека  Heart Eyes
П.П. Рейн, мъри, вече съм гласувала за Иренче, гласувах и за Ивка Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 23:08 от desitkad

# 151
 Здравейте , мами  Heart Eyes.
 Поспаланче -   bouquet за прекрасната тема .
Веселушко - добре сте ни дошли  Hug Heart Eyes.
 Меци - с голяямо закъснение да ти е много здраво и засмяно порасналото момиче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Тази седмица щяха да и правят изследвания, доколкото помня , стискам палци за добри новини  Praynig.
 Сигме - в нашата кошара - само неписукащи играчки слагам- книжки, гризалки, бибата също я оставям да си играе с нея, тя изобщо не я засмука  Mr. Green.
 Фейтуни - да се оправя Пламката  Hug, много ни е хубаво новото заглавие , видях че е твой принос  Heart Eyes.
 Гледам говорите си за режими и мен това ме вълнува , откакто смениха времето  Rolling Eyes. Ставане след 6:30 не сме имали от доста време , а заспива най-късно в 20 - 21 ч. Това сутрин да я сложа при мен да се приспиваме , е невъзможно - започва едно пеене, викане ,ритане . По едно време се приспивахме с носене, сега пак иска на гърда , но понякога и сама я слагам в кошарата и като се потъркаля и погризе завивката заспива ( само вечер )  Crazy. Иначе започна да си доспива сутрин между 10 и 12 ч. А следобед ако излезем с коликата спи не повече от половин час ( ако сме вкъщи ще спи повече ) и после е кисела . Та не знам как да направя и с излизането- в събота  излязохме преди обяд , наруши си сутрешния сън , а като се прибрахме и вкъщи не успя да спи много . Да не говорим , че таткото миналата седмица работи 6 дена по 12 часа , та една дума нямаше с кой да обеля, а камо ли да ми помогне вкъщи  Outta Joint. Добре че като цяло ми е кротка душицата , сама се заиграва , та успявам да посвърша нещо  Crazy. Преградили сме и един кът на дивана , там са и натрупани играчките , слагам я полулегнала и си ги премята . Ако почне много да мрънка , докато правя нещо почвам да пея , спасявам така за малко положението  Simple Smile. Проходилка не мисля да ползвам, принципно не ги харесвам, имаме детска ограда , ще направим застлан кът. Ама Дафина не иска да пълзи , седи само подпряна все още , почти не се търкаля , но като я изправя почва едно рипане , направо ще тръгва , аз и обяснавам , че така не става  Mr. Green.
  Имам домашни  гулия и цвекло - чудя се дали да давам от тях  newsm78. Иначе кое се въвежда първо - жълтъкът , или месото ? Вече трета седмица захранвам по обяд - хапва по малко , после си досуква . Картофът изненадващо не ни запече , даже регулира акането  Crazy.

# 152
Току що го прочетох и реших да го споделя  Joy

В дом, в който има деца....идеално чисто може да бъде.....само в кутията с бонбони.

# 153
  • Варна
Сигме, абЦолютно вярно но за мен и без деца важи , винаги прилежно съм почиствала бонбониерите  Mr. Green

Вижте на какъв грабо ваучер попаднах, сега обмислям дали да се възползвам  Whistling

Скрит текст:

# 154
 Либре - ако нямате , си е добра офертата  Peace.
 Бонбониерите - лъснати , децата омазани  Joy , ние така бяхме едно време . Даже веднъж си бях скрила в пазвата за по-късно и така съм заспала . Сутринта като ме преобличаха в детската градина истината лъсна  Mr. Green. Бяха се разнесли много доре между потника и тениската ( едни белички бяха, то само такива имахме де  Crazy) . Ееех спомени  Mr. Green.

# 155
Вече трети ден се опитвам да се запиша в новата тема и все не ме огрява , ей го пак реве

# 156
  • София
Здравейте, мами. Ние имахме натоварени дни. Свеки ни беше на гости, в неделя погача, вчера на молитва.
После ще кача снимки.
Днес Анди е със запушен нос. Педи каза да пръскам стеримар, ама аз съм се притеснила да не са стафилококи. Или ако имаше, трябваше да се проявят досега? И още нещо към мамите от София. Къде ще ми препоръчате да отидем на ортопед?

Едит: Качила съм обещаните снимки и разгледах другите бебоци! Всички са прелестни! Да са живи и здрави!

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 17:38 от Veseto*

# 157
  • до едно тепе
Нещо хич не ми се пише ама хич.
Противно на много деца с брат ми не ядяхме такива неща и вкъщи се подмятаха и бонбони и шоколади.Майка ми ги подаряваше из комшийте.Сега не мое да стане-всичко изчезва яко дим за съжаление,особено шоколада Embarassed
Толкоз от мен за днес.Беше труден ден.Зверо ми изпили нервата отвсякъде и се очертава цялата седмица да сме си вкъщи,не че има много работа ама няма да има и парички ooooh!

# 158
аз сега да питам от серията тъпи  newsm78

другата седмица ще дам попара със сирене и масло. Та уникалният ми въпрос е точно колко чай, сирене, масло и сухари слагате  newsm78

# 159
  • София
... Та уникалният ми въпрос е точно колко чай, сирене, малко и сухари слагате  newsm78
сирене колкото кибритена кутийка, масло съвсем малко, около 150мл вода и 4 сухара слагам аз.
това се яде само ако е пасирано, има зловещ вид  Sick

# 160
сухарите са детски, нали  Thinking

# 161
  • София
аз нормални някакви взех, нали е хляб все  newsm78
детските са едни суми, не разбирам защо.

# 162
щото не съм въвела още глутена

# 163
  • София
че те детските не са ли с глутен?
пък и попарата е някогашния метод за въвеждане на глутен, че и на още много работи  Crazy

# 164
ясно.
мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт