Фейт, да му минава бързо на Спиди

Мечи, браво на вас

Благодаря за гласчетата ви

Лека

П.П. Рейн, мъри, вече съм гласувала за Иренче, гласувах и за Ивка
.
за прекрасната тема .
.
. Тази седмица щяха да и правят изследвания, доколкото помня , стискам палци за добри новини
.
, много ни е хубаво новото заглавие , видях че е твой принос
.
. Иначе започна да си доспива сутрин между 10 и 12 ч. А следобед ако излезем с коликата спи не повече от половин час ( ако сме вкъщи ще спи повече ) и после е кисела . Та не знам как да направя и с излизането- в събота излязохме преди обяд , наруши си сутрешния сън , а като се прибрахме и вкъщи не успя да спи много . Да не говорим , че таткото миналата седмица работи 6 дена по 12 часа , та една дума нямаше с кой да обеля, а камо ли да ми помогне вкъщи
. Добре че като цяло ми е кротка душицата , сама се заиграва , та успявам да посвърша нещо
. Преградили сме и един кът на дивана , там са и натрупани играчките , слагам я полулегнала и си ги премята . Ако почне много да мрънка , докато правя нещо почвам да пея , спасявам така за малко положението
. Проходилка не мисля да ползвам, принципно не ги харесвам, имаме детска ограда , ще направим застлан кът. Ама Дафина не иска да пълзи , седи само подпряна все още , почти не се търкаля , но като я изправя почва едно рипане , направо ще тръгва , аз и обяснавам , че така не става
. Иначе кое се въвежда първо - жълтъкът , или месото ? Вече трета седмица захранвам по обяд - хапва по малко , после си досуква . Картофът изненадващо не ни запече , даже регулира акането
. 
.
, ние така бяхме едно време . Даже веднъж си бях скрила в пазвата за по-късно и така съм заспала . Сутринта като ме преобличаха в детската градина истината лъсна
) . Ееех спомени

Препоръчани теми