Свищов

• 11 714
  • 237
  •   1
Отговори
# 45
  • Под гъбата
В петък след обяд ако е хубаво времето след детската градина сме на Малибу.

# 46
Ние в събота ще ходим на водопадите в Търново, но следобед може и да сме тук. Ако не в събота, то в неделя ще сме на Малибу.

# 47
  • там нейде .............
Ние в събота ще ходим на водопадите в Търново, но следобед може и да сме тук. Ако не в събота, то в неделя ще сме на Малибу.
и в неделя ако е хубаво времето ще сме на Малибу bowuu
А и малката ще остане за десетина дни при баба в Свищов -та ще се виждате с нея Wink

# 48
Момичета, утре ще си продавам рисуваните яйца пред магазина на Габровски на ул."Черни връх", над Хан-бъчва. Ако имате път нагоре заповядайте да ги разгледате!

# 49
Момичета, утре ще си продавам рисуваните яйца пред магазина на Габровски на ул."Черни връх", над Хан-бъчва. Ако имате път нагоре заповядайте да ги разгледате!
за съжаление ще бъда в Свищов чак в петък вечер, но утре ще пратя майка ми да ги види и да купи рисувани яйца WinkПадам си по тях!  bouquet

# 50
Благодаря! Ще изляза след 9-10 защото пак ще ходя на зъболекар  Flutter Ще ми е приятно поне някой да ги разгледа. Вчера цял ден стоях пред полувисшия и хората дори не се спираха... Стана ми много тъжно. Не защото не купуваха, а защото не ги поглеждаха поне. Жалко, че си отиват нашите чувства и оставаме едни такива почти безплътни същества.

# 51
  • Под гъбата
Успяхте ли да се срещнете на кафе?
Аз, за съжаление работих и не успях да стигна до Малибу а скоро май други почивни дни не се очертават.
dididi ,знаеш ли сетих се че те познавам и се виждаме почти всеки ден на път за детската Simple Smile

# 52
Искам снимка. Аз нищо не се сещам...не помня имена. Или да се срещнем...

# 53
dididi яйцата ти са били много хубави, жалко че видях само едно- червено със нарисувано зайче Grinning
Браво много е хубаво Hug  bouquet

# 54
За съжаление нямах голям успех с яйцата... Не исках да прибягвам до това, но бях принудена - занесох ги в магазина на Габровски на път за детската градина, така децата сами са изнудили майките да им купят яйце. Но какво да се прави. irelenaобади се когато пак идваш в Свищов да ти подаря някое яйце! Или да ти нарисувам специално.

# 55
Здравейте мили мамчета,
Аз съм родом от Свищов, но от 6 години живея в София. Имам си един малък ангел, казва се Криско и е на 7 месеца. Към 3-ти май мислим да идваме към Свищов до бабата и дядото, че вече не издържат без да видят първият си внук. Ако има някой желание можем да заформим някоя срещичка на Свищовските мами Grinning. Много ще се радвам да се запознаем. Междудругото съм учила в Търговската гимназия и завърших там през 1996 година. Приятен ден от нас Grinning

# 56
Аз съм свободна дообяд, че почвам един курс, който е следобяд. Но ще се уточним допълнително. Айде да се включи още някой! Hug

# 57
ехоооооооо-идвам Mr. Green
Довечера съм в Свищов-утре ако е хубаво времето сме на Малибу  bouquet  bouquet  bouquet

# 58
Брейййййй, тея свищовски мами хич ги няма........

# 59
И аз това се чудя - къде ли са всичкиии??? На морето ли са вечееее??? То не че из града виждам много хора... Аз съм на курс всеки ден, а детето вече е на село. Така, че трудно да ме засече човек по капанчетата.

Общи условия

Активация на акаунт