Презервативите

• 32 200
  • 222
  •   1
Отговори
# 105
Наистина ли?
Моята докторка,когато ми предписваха хапчетата,ми обясни че противозачатъчните са си местно производство (т.е В Германия хапчетата са германски,във Франция френски)
Което ме навежда на мисълта,че противозачатъчните в България не са много качествени и твърде наситени с хормони.
Масовите в България Ясмин са немски, на Байер. Надявам се, не произвеждат специално за нашия пазар някакви с конски дози хормони.
Иначе и на мен не ми понасят противозачатъчните.

Напълно възможно е.Защото наистина чувам само лоши мнения за противозачатъчните в България.Не може да е защото на всички българки в България не им понася.
Преди да започна приема на противозачатъчни,ми направиха всички тестове за да се провери дали имам някакви противопоказания и също за да се определи по-точно кой от типовете хапчета е най-подходящ за мен.

# 106
Напълно невъзможно е.Няма как да съдържат повече/по-малко ЛВ от описаното,защото са за определен пазар(пък специално за огромния и необятен БГ-пазар някой да си рискува лицензите,айде,моля ви се) .Просто начина на предписване на лекарства(не само контрацептиви) е напълно погрешен.Оттам-многото недоволни.

# 107
Не съм специалист, но не мога да повярвам, че всекидневен прием на хормони по никакъв начин не се отразява на организма и че е по-добре, в сравнение със същото тяло, но без намеса.

Иначе мен лично много добре ме предпазваха от забременяване, така ми падна желанието, че никакво го нямаше. Няма секс - няма бебе. Сигурна работа  hahaha
За другите странични ефекти не ми се говори.

# 108
Иначе мен лично много добре ме предпазваха от забременяване, така ми падна желанието, че никакво го нямаше. Няма секс - няма бебе. Сигурна работа  hahaha

Точно същото и при мен  Mr. Green Да не говорим, че започнах да се държа и реагирам като женка.

# 109
Не съм специалист, но не мога да повярвам, че всекидневен прием на хормони по никакъв начин не се отразява на организма и че е по-добре, в сравнение със същото тяло, но без намеса.

Иначе мен лично много добре ме предпазваха от забременяване, така ми падна желанието, че никакво го нямаше. Няма секс - няма бебе. Сигурна работа  hahaha
За другите странични ефекти не ми се говори.
Аз съм жив пример,но наистина си правя изледвания всеки 3 до 6 месеца и преди да започна ,също всичко беше проверено.
Много по-спокойно е.Даже ми се вдигна либидото с тях.

# 110
tartalette, Ясмин са на Байер и няма разлика между хапчетата в България и тези в Германия. Аз съм доволна от тях, две години вече ги ползвам и при мен неприятни странични ефекти няма.

# 111
Аз съм жив пример,но наистина си правя изледвания всеки 3 до 6 месеца и преди да започна ,също всичко беше проверено.
Много по-спокойно е.Даже ми се вдигна либидото с тях.

Нямах предвид точно ефектът, който е бил при мен. Наистина ли толкова са ни промили главите, че да смятаме, че тъпкането с хормони години наред ни действа добре? Нямам нищо против желаещите да пият, но (въпреки че съм от хората, които се лекуват с традиционна медицина) не ми допада заливането с реклами "Пийте уринал, витамини, противозачатъчни...". Най-малкото за черния дроб това е нон стоп натоварване.
Всеки има право на избор, просто ми е тъпо, че да не пиеш нищо в днешно време е едва ли не отклонение...

# 112
tartalette, какви изследвания направи?

# 113
tartalette, какви изследвания направи?
Захар,холестерол,хормонална картина,възможни алергии.Мисля,че е това.

# 114
А възможно ли е да са ти изследвали факторите на коагулация, чернодробни маркери, да са ти правили УЗИ на коремни органи, евентуално да са ти изследвали факторите за тромбофилии?  newsm78

# 115
Сигурно,нямам особена идея,гинеколожката принтира рецептата и ме прати за изледвания.Тук ходиш сам ,те ти пращат копие от резултатите и едно на докторката.После секретаркат ми се обади,за да насрочим дата и час за да обсъдим резултатите и дали мога да взимам хапчетата.
Не съм медицинско лице.

# 116
Не съм медицинско лице.
Сега ми стана ясно защо си спокойна  Laughing

# 117
Не съм медицинско лице.
Сега ми стана ясно защо си спокойна  Laughing
Защо да не съм спокойна?Следена съм постоянно от лекар,станаха няколко години,откакто ги взимам и нямам проблеми.

# 118
Добре де, оставете я. Защо сте толкова наплашени? Никой на сила няма да ви накара да пиете хапчета. Не се знае преди тромбозата какво друго може да ни застигне.

# 119
 tartalette, не се заяждам, обаче пак имам въпрос- в какво се изразява следенето?
Просто ми е интересно къде това, което го пише в книгите, се прави на практика.  Grinning

REAL_WOMAN, мен първо ме настигна тромбозата. Другите бонуси бяха след нея.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт