Презервативите

• 32 146
  • 222
  •   1
Отговори
# 15

Аз пък с тоя метод забременях. Така че не го хвали много-много.
[/quote]
Аз също така ъабременях!Е,не съжалявам,но това е друга тема

# 16
С тоя метод карах 10 години без проблем. Peace Нито съм в графа разранен хастар, нито в графа сладолед облизан през стъкло, нито в случайно забременели. Но, ако нямаш пълно доверие на партньора или го сменяш често съм съгласна, че не е удачен метод. Ние се познаваме достатъчно добре в леглото за да умеем да се пазим по най-добрия и както ти каза древен начин и доказано така сладостта е най-голяма. На мен с презерватив секса не ми харесва и толкоз. Crazy
Нали има предеякулационна течност, в която също има сперматозоиди. Аз съм си параноичка по тоя въпрос и доверието не ме топли хич.

# 17
С тоя метод карах 10 години без проблем. Peace Нито съм в графа разранен хастар, нито в графа сладолед облизан през стъкло, нито в случайно забременели. Но, ако нямаш пълно доверие на партньора или го сменяш често съм съгласна, че не е удачен метод. Ние се познаваме достатъчно добре в леглото за да умеем да се пазим по най-добрия и както ти каза древен начин и доказано така сладостта е най-голяма. На мен с презерватив секса не ми харесва и толкоз. Crazy
Нали има предеякулационна течност, в която също има сперматозоиди. Аз съм си параноичка по тоя въпрос и доверието не ме топли хич.
Още един мит - бях много учудена колко познати не вярват в това...

# 18
Кое е мит? Според теб няма такава течност ли?

# 19
Точно обратното.Аз затова на бабините деветини не вярвам - да се дърпа.
За мен - противозачатъчни Peace

# 20
Да ползваш със сериозния си партньор презерватив е като да ближеш сладолед през стъкло.  #Crazy Да се научи да ви пази, не е толкова сложно. Rolling Eyes
Аз не усещам разлика между със и без презерватив, той може да ме пази от забременяване, ама от болести, предавани по полов път, надали.  Laughing  С други думи - може да прави секс другаде, а аз държа на здравето си. Той ако не държи на своето, си е за негова сметка.

Иначе по темата - Спортекс също са ми се късали, не веднъж...

# 21
Точно обратното.Аз затова на бабините деветини не вярвам - да се дърпа.
За мен - противозачатъчни Peace
Така е.

# 22
Забременяването е най-малкия проблем... Има болести, които минават тихомълком, нямат никакви или пренебрежими и объркващи симптоми (дето може да се объркат с нещо не особено опасно) и да доведат до стерилитет. Обикновено мъжете са само носители, но се отразяват по-зле на жените, могат да доведат освен до безплодие и до постоянни болки в областта на кръста и корема, както и до срастване на вътрешните полови органи у жените - не е шега работа.
А на верността на постоянните партньори по-добре човек да не залага много. Това, че не си разбрал/а, не значи че не се е случило. Най-важно е човек да мисли за здравето си. За едното удоволствие не си струва да се жертва. Поне аз мисля така. Макар че при мен си има и удоволствие, и оргазми, не ми пречи презерватива - по-спокойно ми е и по-отпуснато.  Peace

# 23
  • Kопенхаген
Бас държа, че ползваш китайски реплики на въпросната марка презервативи  Grinning

Всъщност защо използваш презервативи, така се губи чувството за реално удоволствие?

# 24
  • London
И за мен това е мит, както някой написа по-горе. Случайно забременелите или им е направено нарочно детето от мъжа уж случайно или на пияно не е знаел къде свършва или не знае да се контролира. Ще ме прощавате но се забременява точно 2-3 дни в месеца и не става от въздуха. Такива случайности са 1 на 10 000 хиляди. Peace Имам позната на която един льохман и изду корема уж случайно, казвам уж защото тя щеше да следва медицина и оня за да попречи явно й наду корема, един голтак. Какви ти случайности, всичко е пресметнато. #Crazy

# 25
Да ползваш със сериозния си партньор презерватив е като да ближеш сладолед през стъкло.  #Crazy Да се научи да ви пази, не е толкова сложно. Rolling Eyes

Това е въпрос на личен избор. На някои не им пречи.
Ние също използваме презервативи с постоянния ми партньор (от 10 години).
Не исках да пия хапчета или да си слагам спирала, преди да родя второ дете.
Сега вече сериозно се замислям за спирала, дано организма ми да я понесе. Praynig

По темата - също използваме  Durex и нямаме оплаквания.  Peace

# 26
  • London
Не слагай спирала на майка ми беше загнила по едно време тая спирала и за малко да й създаде сериозни гинекологични проблеми. Whistling

# 27
А на моята майка й понасяше добре, така че се надявам да съм се метнала на нея.  Laughing

Като му дойде времето, ще проуча по-подробно, нека първо да родя.

# 28
  • London
Според мен най-удачно е човек да си следи овулацията и да не прави секс около нея. Е тогава шанс за забременяване няма, но трябва да е наясно с месечния си цикъл.

# 29
Най-сигурно е да не прави секс изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт