Аз пък с тоя метод забременях. Така че не го хвали много-много.
[/quote]
Аз също така ъабременях!Е,не съжалявам,но това е друга тема
Нито съм в графа разранен хастар, нито в графа сладолед облизан през стъкло, нито в случайно забременели. Но, ако нямаш пълно доверие на партньора или го сменяш често съм съгласна, че не е удачен метод. Ние се познаваме достатъчно добре в леглото за да умеем да се пазим по най-добрия и както ти каза древен начин и доказано така сладостта е най-голяма. На мен с презерватив секса не ми харесва и толкоз. 
Нито съм в графа разранен хастар, нито в графа сладолед облизан през стъкло, нито в случайно забременели. Но, ако нямаш пълно доверие на партньора или го сменяш често съм съгласна, че не е удачен метод. Ние се познаваме достатъчно добре в леглото за да умеем да се пазим по най-добрия и както ти каза древен начин и доказано така сладостта е най-голяма. На мен с презерватив секса не ми харесва и толкоз. 
Да се научи да ви пази, не е толкова сложно. 
Имам позната на която един льохман и изду корема уж случайно, казвам уж защото тя щеше да следва медицина и оня за да попречи явно й наду корема, един голтак. Какви ти случайности, всичко е пресметнато.
Да се научи да ви пази, не е толкова сложно.